"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 450
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро Hug

Лек ден! Simple Smile

като Азра. Simple Smile

# 466
момичета,какво ще правите утре в Туита, че не разрах? Rolling Eyes

Ще туитваме #BulgariaLovesMedCezir  Peace

Подкрепете сериала в тази анкета http://izleyiciplatformu.com/anketler.asp
Подкрепих Peace

# 467
 Виждате ли разликата в клипа в youtube на Чаатай и Хазал,клипа е направен от два различни сериала,но според мен се усеща колко различно е Хазал-Чаатай и Серенай-Чаатай. С Хазал са много по-добра екранна двойка,успяват да предадат емоциите на зрителя,а със Серенай нещо не се получава на 100%!
newsm10

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 10:21 от megi7

# 468
  • Пловдив
Добро утро!
Весел четвъртък и страшен Хелоин!

Киарче,
Скрит текст:
Много се смях на моят "четвъртък" в сряда!!!! Joy
Наистина ми се искаше много да е четвъртък, защото днес и утре почивам, а и ужасно ми се спеше вчера!
Петък си ми любим и без ПО! Mr. Green

Успех с туита днес!  Hug

# 469
На мен пък много ми харесват като двойка със Серенай. Ча така се е слял с образа на Яман ,че като го гледам в Огледален свят все едно не е същия човек. Серенай играе нежна богата девойка и и' се получава доста добре .Филма много ми харесва -с непрекъснати приливи и отливи....Тъкмо стане нещо хубаво и после ...мъка !!!Комичните ситуации в семейство Серез са уникум !!!!

# 470
ДОБРО УТРО!

Петък наближава!  newsm68

ddd123 напълно споделям твоето мнение.

Оф, много се забави английският превод във Викито  Sad

# 471
добро утро wavey wavey wavey wavey

хубав и усмихнат ден с кафе и от мен Heart Eyes

На мен пък много ми харесват като двойка със Серенай. Ча така се е слял с образа на Яман ,че като го гледам в Огледален свят все едно не е същия човек. Серенай играе нежна богата девойка и и' се получава доста добре .Филма много ми харесва -с непрекъснати приливи и отливи....Тъкмо стане нещо хубаво и после ...мъка !!!Комичните ситуации в семейство Серез са уникум !!!!
newsm10

# 472
Скрит текст:
ДОБРО УТРО!

Петък наближава!  newsm68
Скрит текст:

Скрит текст:
ddd123 напълно споделям твоето мнение.
Оф, много се забави английският превод във Викито  Sad

bye

Има го с руски субтитри.
Изгледай го на руски(аз така, ще направя довечера по някое време), че като гледам във Викито скоро няма да го преведат на английски.

# 473
Вече се чудех,дали само в моят телевизор не е повредата,така да се каже,но виждам,че и при вас е така с Вики сайта.Язък.

# 474
Здравейте от мен !  Hug   Hug   Hug
Хубав четвъртък !

# 475
Днес е големият ден! Не забравяйте! Разпространете снимките където се сетите, дано успеем този път!
Часа е ясен - 20.00ч. Мястото е -Туитър  Ще се туитва #BulgariaLovesMedCezir

Маме, оставам с впечатление че си се вдъхновила от батко Кенан. Не греша нали?! Mr. Green Одобрявам го. hahaha

# 476
# 477
  • София
 Виждате ли разликата в клипа в youtube на Чаатай и Хазал,клипа е направен от два различни сериала,но според мен се усеща колко различно е Хазал-Чаатай и Серенай-Чаатай. С Хазал са много по-добра екранна двойка,успяват да предадат емоциите на зрителя,а със Серенай нещо не се получава на 100%!
newsm10

+1

# 478
Днес е големият ден! Не забравяйте! Разпространете снимките където се сетите, дано успеем този път!
Часа е ясен - 20.00ч. Мястото е -Туитър  Ще се туитва #BulgariaLovesMedCezir

Маме, оставам с впечатление че си се вдъхновила от батко Кенан. Не греша нали?! Mr. Green Одобрявам го. hahaha

Маме,така е.Мн добре си ме усетила HugМне муза поситила.... LaughingНооо...Благодаря за одобрението Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 11:27 от megi7

# 479
Часа е ясен - 20.00ч. Мястото е -Туитър  Ще се туитва #BulgariaLovesMedCezir

Маме,така е.мн добре си ме усетила HugМне муза поситила.... LaughingНооо...Благодаря за одобрението Simple Smile

Ще го приема за тати. Mr. Green Ама да доведе и брат си. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт