"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Лека нощ! Hug Заспивам изключително доволна и дано сънувам от сънищата на Сери. Laughing

# 182
Лека нощ! Hug Заспивам изключително доволна и дано сънувам от сънищата на Сери. Laughing
а, дай боже Joy утре ще разказваш, ама без да спестяваш това-онова като мира  Joyлека нощ Hug

# 183
Киарче, ако четеш това хвърли едно око, може да ти се върне интереса към сериала. Mr. Green

hug hug hug

Хвърлих поглед върху цуни-гунито, ама цък.  Peace

Ирче, Вани,
Скрит текст:
да ви кажа, че си изгледах преведените епизоди на слънцата, малко избирателно де, ама все пак и ми харесва. Благодаря, че ми го препоръчахте!   bouquet Hug

Хайде, лека и мека!  Hug[/b]

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 00:17 от k_kiara3

# 184
Пожелавам ти и продължение  luvbed да сънуваш. Joy
И аз съм доволна от видяното, въпреки, че имам доста пропуски, че ми се налагаше да ставам няколко пъти, ще попрегледам отново епизода, лека Ви нощ и от мен. smile3524

# 185
Зори да сънуваш как Ча ти прави серенада  Whistling и навежда се прикляква и ти са засилваш ши си чупиш краката от бързани да слейш при него и му са мяташ отгоре той залитва и падате двамата на земята и са гледате и после следва страстна цалуфка и пипирудити бушуват от цялата работа  Whistling После те хваща дигате и те носи у вас в стаята прошепва ти на уше Зори ашкъм мноу та ловя  Whistling

# 186
Ето го и разговора от съня .. пак казвам, че някои неща не мога да ги оправя .. като излезнат английските субове се надявам да се разбере по-добре.

Яман: Вече и ти нямаш нищо, като мен. ........ /следващата му реплика не я разбрах, 100 пъти я слушах. Мисля, че казва "Като в песента" .. но не съм сигурна, може би, ако намерим превод на песента ще се разбере./
Мира: От деня в който те видях животът ми започна да се променя. Колко много препятствия има пред нас.
Яман: Оркун преодолимо препятствие ли е за нас? /не съм много сигурна, но нещо в този смисъл е/. Препятствие ли е за да те обичам?

ехххх този Яман  Two Hearts Two Hearts

На мен ми харесаха и двамата  Grinning особено в болницата .. дори забреавих за мрънкането на Мира .. сега и е простено, нали е болна  Laughing

# 187
Зори да сънуваш как Ча ти прави серенада  Whistling и навежда се прикляква и ти са засилваш ши си чупиш краката от бързани да слейш при него и му са мяташ отгоре той залитва и падате двамата на земята и са гледате и после следва страстна цалуфка и пипирудити бушуват от цялата работа  Whistling После те хваща дигате и те носи у вас в стаята прошепва ти на уше Зори ашкъм мноу та ловя Whistling
Joy Joy реплика ме4та Joy Joy

# 188
Сега като прочетох по-горе някой беше попревел малко си го пуснах пак съня .. Мира май наистина казва, че след като го е срещнала и животът и не само се е променил /както съм го написала/, а, че животът и е започнал да става по-хубав .. нещо такова  Thinking Оххх някои неща не мога да ги разбера, а и тя като мрънка съвсем ..

# 189
лека нощ на лягащите  Hug Hug Hug

# 190
even if it is hard,i am coming back to you     дори да е тежко, връщам се при теб
if you say ''come''right now                           ако ми кажеш ,,Ела,, точно сега
if you dont call when you pass                     ако не се обадиш, когато минаваш
somewhere between ground and sky          някъде между небето и земята
you dont know me                                        не ме познаваш
l love and say                                                обичам и казвам
you thought that l am distance                     мислиш, че съм далече
l know,l dont listen advice                             знам, не приемам съвети

ah where l stay myself                                  ах къде се озовах
i wish l hide somewhere and cry secretly      меятач да се скрия някъде и тайно да поплача
ah where l find myself                                   ах къде открих себе си
to going beaches and do l have a dreams    на морския бряг и имам ли мечти

Това е превода на български горе-долу, но мисля, че не е много добре преведена на английски

# 191
етоя и в изпълнение на Мазхар Алансон Peace

# 192
Добро утро Hug Hug
Снощи нямах време да изгледам епизода,но виждам,че е имало целувка между Яман и Мира..Нищо,че е само сън Wink Wink

Ето превода на разговора между тях

Яман:Като твоето минало,като мен,условията вече за нас са равни..
Мира:От мига,в който те видях,животът ми започна да се променя..Колко много препятствия има пред нас!
Яман:Оркун непреодолимо препятствие ли е пред нас?Оркун ще може ли да ми попречи да те обичам?
Мира:Яман!

Ето и превода на цялата песен:

Даже и да е трудно,
май ще се върна при теб,
ако веднага ми кажеш,,Ела,,
Ако не ме повикаш,
когато минавам покрай теб,
някъде между земята и небето..

Значи ти не ме познаваш..
Обичам,но не го казвам..
Ти ме мислиш за много далечен..
Знам,думи не слушам..

Ах,аз мен самия къде ли да си го  сложа!
Дали да се скрия на някое място
и тайно да заплача..
Ах,аз мен самия къде ли да си го открия!
Дали да не отида на брега
и да си помечтая..

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 06:02 от LiLiSy

# 193
Zhana Georgieva за фрагмана   bouquet  bouquet

Ето и превода на репликите в него:

Яман:Батко,аз нищо не съм направил!Никакви пари не съм вземал..Кълна се,че нищо не съм направил!
Селим:Добре.
Яман:Аз не съм крадец,я!
Оркун:Снощи видях Яман да излиза оттук.
Суде:Какво?!Какво каза ти?
Мерт:Какви говорите?!Вие как можете да се съмнявате в Яман?!
Яман:Ти ли ме натопи,бе?
Селим:Яман!
Яман:Ха?
Суде:Защо все още го защитаваш?Щом толкова си сигурен,че той е невинен,остави тогава да претърсим стаята му.
Сакъп:Значи щеше да ставаш мъж като мъж,а?Нямаше да посрамиш хората,които са те приютили..Лицемер!Аз ви бях предупредил!

Желая ви приятни почивни дни!

# 194
добро утро и 4естит празник на вси4ки които празнуват

Общи условия

Активация на акаунт