"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Еех,хубаво Яманчи. Heart EyesЖани  bouquet
Само малко да му подстрижат бретона, че бая избуя Rolling Eyes и няма никаква форма вече. ooooh!
Изгледах 6 епизод на ПО с руски субове, ми друго си е да разбираш какво си говорят.
Досега все си мислех, че кучето Сафери е мъжко, а то се оказа женско. Rolling Eyes

# 526
А така, маме. Laughing Супер е батко Кенан. Подкрепи българския туит, а някой се опитаха да му пребутат и един турски, но той не го отрази. Mr. Green Сега ни завиждат яко. Laughing

Наде, заради мамчето! Hug От батко ще ми става татко. hahaha
Joy Joy
Разбрах аз, нали Ви чета, само, че ти хвърли око на брат му и без него не го искаш да се вясва. Laughing

# 527
# 528
Ако си мислите, че образованието е скъпо, пробвайте с невежеството.

Добро утро!  Hug

Заповядайте:

Честит празник!

# 529
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug
Вани Hugние с теб ли сме най ранобудните  Peace
кафенце и от мен   food010  food010  food010

Честит празник съвременни будители !

снощи бяхме невероятни в туитър  Peace Peace Peace Peace Peace

# 530
Жани,такива сме си  Hug  Wink

# 531
Добро утро и от мен!

Вани  Hug Жани  Hug

Честит празник!

# 532
Добро утро и честит празник! Hug

Утрото е с чудесна новина - МагазиМедия са отразили снощната ни изява! Party

http://magazimedya.com/bulgaristandaki-izleyicilerden-medcezire-destek

# 533
Зори,браво   Hug

Аз да си кажа обаче,отсега да знаете,че следващия път ще участвам само когато правите за Чаги.  Peace  Laughing

# 534

Браво! Страхотно!  newsm68 newsm68 newsm68
Аз успях да се включа чак към 8.30  Blush, но много се радвам за успеха.  Party Party Party

# 535

Bulgaristan’daki izleyicilerden Medcezir’e destek  Peace Peace Peace
Medcezir привлече вниманието на Българските зрители.
 Турция успя да привлече вниманието на зрителите в първия сезон, дори и в чужбина ...
 България пожела успех на екипа  !!!
п.п Това сме ниееееееееееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 536
Здравейтееееее… Hug
Липсвах ли ви?  Mr. Green

Честит празник!

Поздравления за тренда!  Hug Hug Hug Страхотни сте!

Изгледах 6-и епизод чак сега и много, мноооого ми хареса,  Grinning  като всички предишни.  Laughing И песента, и целувката са супер. Превъртах тази сцена около 20-ина пъти…. Mr. Green В моите очи са страхотна двойка. Само червилото по устничиките на Ча беше малко в повече,  Whistling ама нищо…Става все по-интересно и заплетено, което ме кара да чакам с нетърпение новите епизоди. За таланта на Ча пиша след всяка серия,   Grinning но не мога да пропусна и този път  да го отразя. Така майсторски играе с очи, че….  smile3544 smile3544 smile3544   Измъкнах си епизода в HD качество и следя в детайли лицето и тялото  Whistling на Ча. Още по-хубав е, някак по-наблизо… Crazy Crazy
Яман -Селим –Мерт  отново страхотни!  Peace
Заемам се с торента на 5-и епизод, а на вас желая хубав петък, в очакване на новия епизод.  Hug Надявам се довечера да успея да гледам с вас онлайн.

# 537

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен пък много ми харесват като двойка със Серенай. Ча така се е слял с образа на Яман ,че като го гледам в Огледален свят все едно не е същия човек. Серенай играе нежна богата девойка и и' се получава доста добре .Филма много ми харесва -с непрекъснати приливи и отливи....Тъкмо стане нещо хубаво и после ...мъка !!!Комичните ситуации в семейство Серез са уникум !!!!

Peace Peace

# 538
Добро утро!  Hug

Съжалавям, че не успях да бъда с вас снощ, но виждам, че сте се справили повече от добре!  smile3501 smile3501 smile3501

Вани, напълно си в тон с празника.  Simple Smile

Честит празник на всички! Винаги съм следвала принципа и съм вярвала, че знаещия човек е можещия човек, заради това днес благодаря на всички мои преподаватели, а и на всички будители, които ни правят достойни, знаещи и можещи хора!

Вани,
Скрит текст:
а това с чашите... чак ми иде да си поръчам за в нас. Много са готини!  Peace Hug

Хубав ден!  Hug[/b]

# 539
Киара Hug и на мен ми харесват  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт