"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Иначе днес изгледах серията и мога да кажа, че ми хареса пак. Получиха им се нещата /според мен/. Да, има много какво да се желае при Серенай, но се надявам, че тя ще се пооправи малко или пък може би аз ще и свикна и така. Laughing Laughing Laughing

Целувката си беше хубава. Яман вложи много нежност и тя също се постара. Аз обожавам моментите с целувките на Ферия и Емир, но първата им целувка не беше кой знае какво Wink ама да кажем, че Ферия не очакваше. Пък и не се е целувала до този момент, а тук и двамата имат опит явно Wink просто засмукването сигурно е била не тяхна идея, а на режисьора  Thinking

Моментът когато Яман отиде да се разправя с бащата на Ендер /така и не мога да му запомня името/ беше много хубав и резулатът от разговора им също или по-скоро от монолога на Яман. Ча се справя все по-добре това момче!  newsm62 сцената със Селим, Ендер и Мерт  newsm10 newsm10 newsm03 беше уникална!!!

# 286
привет  wavey wavey wavey
Наде Hug Hug Hug тенкс за фотките джанъм FlutterловкЪм тЪ Joy Joy Joy

# 287
Аниска, личи си, че от малка си и е тази горна устна, и явно си се харесва с нея. Rolling Eyes

Ами то си е нейна работа  Grinning на повечето от нас ни се струва не много добре, но тя явно наистина си се харесва. Щом е станала и мис Турция с тази устна, ако не бъркам нещо. Не съм много запозната.  Thinking

# 288
Киара,за скритичкото  Heart Eyes

# 289

Скрит текст:
Хем ме ловкаш, пък ми се смееш с тези търкалящи се емотиконки. Crossing Arms Joy Много си ги обичкаш тях. Laughing

# 290
Аниска, личи си, че от малка си и е тази горна устна, и явно си се харесва с нея. Rolling Eyes

Ами то си е нейна работа  Grinning на повечето от нас ни се струва не много добре, но тя явно наистина си се харесва. Щом е станала и мис Турция с тази устна, ако не бъркам нещо. Не съм много запозната.  Thinking

Аниска Hug Серенай е подгласничка на мис Турция Flutter

# 291

Скрит текст:
Хем ме ловкаш, пък ми се смееш с тези търкалящи емотиконки. Crossing Arms Joy Много си ги обичкаш тях. Laughing

аз щото с усмивка си тЪ ловкам бе за т'ва   love001  love001  love001

# 292

Ами то си е нейна работа  Grinning на повечето от нас ни се струва не много добре, но тя явно наистина си се харесва. Щом е станала и мис Турция с тази устна, ако не бъркам нещо. Не съм много запозната.  Thinking

Аниска Hug Серенай е подгласничка на мис Турция Flutter

Аха, благодаря за разяснението. Wink

# 293
Аааа, сега разбрах Жани. Hug
Тук и двамата ми харесват, едни такива миловидни, някак си по детски му ми изглеждат.

# 294
Аааа, сега разбрах Жани. Hug
Тук и двамата ми харесват, едни такива миловидни, някак си по детски му ми изглеждат.

+1  Hug

# 295
Може да са слагани тези снимки, но все пак: От сета Wink

Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 19:47 от Aniska

# 296
Сцената между Яман и Ашк(дядото на Мерт) в унито.

YAMAN-ASK-bey scene english translation

Скрит текст:
ASK: What is this?
Y: If it's not asking too much, take a look!
ASK: eeeh?
Y: It was me who had the highest marks in exams, if i could have enter to the last, i would have had the best mark also
Ask: but you did not enter!
Y: I have not been able to enter !
Ask: What do you want from me? to look at your notes and tell you congratulations? and tap your shoulder?
Y: Look, Mr. Asim Sekip Kaya, i did not come here to beg, i am here to show you that I'm not the man you think I am ! when a very important person for me, need me, even though that i know he is in trouble, and if I were entered in this exam, instead of running to him, there I will not be a man like other men ... when a very important person for me is hopeless, there is no significance to the notes that i could get
ASK: look at that!
Y: Yes, everyone's priorities, even if I i don't enter this school, even if i don't go to Sekip Asim Kaya's school , I will become a man Mr. Asim, that is my priority, I will not be in the streets, I will not go to jail, I will not be a bum, I will not disappoint the people who trusted me, do you understand? I'm more responsible respect to them than myself , i will manage my studies on a solid foundation for them,for you, one can not become a good man when he comes from my environment, right?one that comes from there is doomed to failure, right? I will succeed Mr. Asim,i have a goal,i will not stumble , i will not stumble or fall down in any, trap, i will get to my goal, when that day comes& i will become a successful architect, if you accept me for work, i will remind you this conversation, the university did not need me, i know ,it's me who needs to study there, i know it too, but now i don't want it, keep your university & scholarship& everything, i will walk on my way by myself, but i swear that i will not let you say, I told you! I'm really sorry Mr. Asim, I will not give you this pleasure...

New Сagatay and Taner...SET

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 20:47 от Neidjal

# 297
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Мн хубави гифчета с Яман и Мира сте постнали. Heart Eyes

Епизод 5 на "Прилив и отлив" във Вики с БГ субтитри.

http://www.viki.com/videos/1018628v-ebb-and-tide-episode-5

Благодаря на : Киара   bouquet, Pepittto   bouquet,  Ивчето 91   bouquet, Тралио  bouquet , рназарова   bouquet, Меги   bouquet,LiLiSy   bouquet, Венета   bouquet, Прожи82   bouquet

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 21:01 от ·٠•Sasy•٠·

# 298
  • в очите на дъщеря си
ПРЕВОДАЧИТЕ НА 6 ЕПИЗОД

Киара -0:00:00 до 0:12:00

Pepittto-
0:12:00 до 0:24:00

Тарлио-
0:24:00 до 0:36:00

рназарова
-0:36:00 до 0:48:00

Меги  -
0:48:00 до 1:00:00

ЛилиСи
-1:00:00 до 1:12:00

Proji82
- 1:12:00 до 1:24:00

Венета-
 1:36:00 до края.

ПРИЯТНА РАБОТА.
п.п Моля, момичета , който не са изявили желание да влязат в екипа и нямат части за превод да не превеждат!!!

# 299
Много хубаво го е наредил Peace Показва му оценките и му казва, че не е имал възможност да влезе на последният изпит, защото един много важен за него човек е имал нужда от него.
АШК го пита дали очаква от него като е видял оценките му да го потупа по рамото и да го поздрави.
Яман му казва, че не е дошъл да проси, а да му покаже, че не е човека за когото той го мисли. Казва, че дори и да не ходи на училище, ще се превърне в човек и това е неговият приоритет. Няма да бъде по улиците, няма да отиде в затвора, няма да е скитник и няма да разочарова хората, които му вярват. Няма да се препъне и ще постигне целта си. Ще се превърне в успешен архитект. Ако го вземе на работа, ще му припомни този разговор. Университета не му трябва. Знае че трябва да учи там, но сега не иска. Казва му да си държи университета, стипендията и всичко. Ще се бори сам и няма да му достави това удоволствие. Peace

Страхотен е Яман! Ето защо дядката се замисли, имало е върху какво. Stop

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 22:44 от angel4e_f

Общи условия

Активация на акаунт