"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 435
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро  Hug Страшни сме  Party и Медията ни отрази чудесно  Mr. Green

# 541
Скрит текст:
Здравейтееееее… Hug
Липсвах ли ви?  Mr. Green

Честит празник!

Поздравления за тренда!  Hug Hug Hug Страхотни сте!

Изгледах 6-и епизод чак сега и много, мноооого ми хареса,  Grinning  като всички предишни.  Laughing И песента, и целувката са супер. Превъртах тази сцена около 20-ина пъти…. Mr. Green В моите очи са страхотна двойка.
Само червилото по устничиките на Ча беше малко в повече,  Whistling ама нищо…
Скрит текст:
Става все по-интересно и заплетено, което ме кара да чакам с нетърпение новите епизоди. За таланта на Ча пиша след всяка серия,   Grinning но не мога да пропусна и този път  да го отразя. Така майсторски играе с очи, че….  smile3544 smile3544 smile3544   Измъкнах си епизода в HD качество и следя в детайли лицето и тялото  Whistling на Ча. Още по-хубав е, някак по-наблизо… Crazy Crazy
Яман -Селим –Мерт  отново страхотни!  Peace
Заемам се с торента на 5-и епизод, а на вас желая хубав петък, в очакване на новия епизод.  Hug Надявам се довечера да успея да гледам с вас онлайн.[/i]
Защото Ивче осем пъти са заснемали целувката.
Поздравления момичета, отново са Ви отразили турските медии, като предния път.
Едже и синът й Али.
New ali with his mother ece yorenç (writer)

مع العلم ان اجيه نكدت على ابنها فى مسلسل الشمال والجنوب لما موتت بانو يعنى حتى ابنها مش خلص من نكدها خخخخخخ

# 542
Добро утро Hug
Романтиче  bouquet
Жани  bouquet
Честит ни празник на народните будители!  bouquet
Ехе,мн сте добри! Simple Smile
Желая ви хубав и празничен ден!

# 543
Никога не съм предполагала,че този от КГ и е син на Еджето  Mr. Green Батко Кенан мноу готян бе  Whistling

# 544
А така, маме. Laughing Супер е батко Кенан. Подкрепи българския туит, а някой се опитаха да му пребутат и един турски, но той не го отрази. Mr. Green Сега ни завиждат яко. Laughing

Наде, заради мамчето! Hug От батко ще ми става татко. hahaha
hahahaСупер!

# 545
Никога не съм предполагала,че този от КГ и е син на Еджето  Mr. Green Батко Кенан мноу готян бе  Whistling
Нали,маминко? Hug

# 546
Нали,маминко? Hug
маминко, Hug о да взех да му мяркам по едно очо  Whistling  Mr. Green

# 547
Някой знае ли нещо за Сисито  newsm78 губи се  newsm78

# 548
добро утро
петък е smile3508
да ни е 4естит празника за деня на будителите
хубав ден и от мен Hug Hug Hug

# 549
Скрит текст:
Ами,маминко Сисито учи.Имат колоквиуми,доколкото знам та затова. Peace

# 550
Добро утро! Честит празник!
Снощи сте били повече от чудесни, както винаги. Аз също не успях да помогна, но бях на 1-вия концерт на сина ми. Дано следващия път да съм на линия.

# 551
Скрит текст:
Ами,маминко Сисито учи.Имат колоквиуми,доколкото знам та затова. Peace
Скрит текст:
а ясно успех тогава  Heart Eyes

# 552
Аз имах ангажимент сутринта и трябваше да изляза и нямах време да си изкажа мъката, но сега ще го направя.
Изключително съм разочарована от БГ страницата на Ча в Т. Изобщо не ни подкрепиха, не споделиха дори снимката, а им я пратиха няколко пъти. Ако това е фенска страница... Пълен погром и срам! ooooh!

ПП: Татко Али е много секси. Mr. Green

И какво се оказва сега, че Едже е пребутала сина си в сериала на Киво? Tired И там ли корупция, подлизурщина и връзкарство?! ooooh!

# 553
Те не са никаква фен страница  Naughty да я закриват,че са смешни  ooooh!

# 554
Присъединявам се към ващо възмущение Sad
Колкото до татко ти Али Winkтака е,а то и аз ще тр да поработя в/у сексапила си,че то не върви hahaha

Общи условия

Активация на акаунт