"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 410
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Иска и се, да е на него. Stop Той е като пчеличките - от цвят на цвят. Поне на такава ми мяза. Аз заради това не го ревнувам.  rotfImao

# 586
За жалост няма да мога да гледам с вас  Rolling Eyes ще спретвам парти и чак утре ще го гледам някъде из нета и ще чета коментарите ви  Mr. Green

# 587
Киара   Grinning На мен ми се струва,че Ча е противоположност на Емир(какъвто беше в началото).Не ми изглежда плейбойче,но кой го знай.  Mr. Green

# 588
......  Само малко да понапълнее и да подстриже малко перчемите ииии...  Joy

Аааа, не, никакво напълняване!  Naughty Косата така или иначе ще я барнат, но кг- не!  Stop Така е възможно най-   Crazy Crazy

# 589
......  Само малко да понапълнее и да подстриже малко перчемите ииии...  Joy

Аааа, не, никакво напълняване!  Naughty Косата така или иначе ще я барнат, но кг- не!  Stop Така е възможно най-  Crazy Crazy
Въпросът е кога..., Rolling Eyes че бая избоя и заприлича на чичко тревичко?! Rolling Eyes

# 590
Киара   Grinning На мен ми се струва,че Ча е противоположност на Емир(какъвто беше в началото).Не ми изглежда плейбойче,но кой го знай.  Mr. Green

Блажени са вярващите.  Laughing Може и да е бил хрисим и затворен, ама толкова много жени, които да припадат по него няма как да не се отразят на характера и то в негативен смисъл. Суетата и вниманието на противоположния пол са много опасно нещо.  Peace

# 591
Здравейте.

Влизам, за да се изкажа по въпроса с тренд топик-а. Когато решихме, че ще пробваме да направим ТТ този таг #BulgariaLovesMedCezir, едно от момичетата(не помня точно кое) написа, че си е мислело, че ТТ-то ще е само Чаги, но след това други предложиха този път тагът да бъде този, за да уважим и другите, а следващите пъти може да направим само за него. Та и то се съгласи, макар да не харесва всички от ПО. Сигурна съм, че ако беше настоявало, ние щяхме да корегираме тага! Знаете, че и аз не харесвам Серенай, започнах да гледам сериала заради Чаатай, но впоследствие ми хареса и играта на Мине Тугай, Баръш Фалай и Танер Олмез. Точно затова нямах нищо против тага. Много кофти ми стана като разбрах, че някои момичета са се почувствали прецакани, че са били и ядосани. Два дена преди правенето на тренд топик-а уточнихме тага, датата и часа. Аз изрично написах в Туитър, че всеки може да изкаже мнението си. С всеки, изказал мнение, щяхме да се съобразим! Но кой го изказа, кой от тези, които сега са ядосани, изказа мнението си?! Повечето от вас имат профили в Туитър. Някой от вас написа ли, че иска тагът да бъде конкретно за Чаги и че не иска да е за МедДжезир?! Тъй като никой не написа такова нещо, ние продължихме да разпростаняваме новината за правенето на този таг, но ето че сега, след като всичко е приключило, има и недоволни. Жалко, наистина жалко! Ето затова повече не ме бройте за ТТ-та.

Лека вечер!

# 592
Здравейте от мен !   Hug   Hug   Hug
Честит празник на народните будители !
Днес с нетърпение очаквам новия епизод !  newsm68
Радвам се че Али и magazi media са ни отразили ! Браво момичета ! Невероятни сте !  smile3501

# 593
Неси,недей се отказва  Hug

Аз отначало си казах,че само заради вас и Ча ще туйтвам щом се отнася за сериала  Grinning

Киара и ти си права,наистина известността е нож с две остриета.

Ивве,аз пък искам да понапълнее и тая коса най-после да му я оправят.  smile3534

# 594
Направих си днес профил в туитър, писах на Neshem Akhan - Сехер от АФК и тя ми благодари !
Божее ми то било много интересно в този туитър, аз преди си бях направила, но ми беше скучно и не разбирах нищо, а сега е много интересно!  Party

# 595
Здравейте момичета, аз снощи също направих опит за туитване, но не съм сигурна дали беше успешен. Аз в туитър съм DANIELA. Който желае може да ме следва, може да отделим малко време за разяснения в туитър, защото виждам доста хора не сме наясно. О.К чао от мен, ще ви чета утре, че тази вечер ще съм на кръчма beer3

# 596
Здравейте!!

Момичета,стаята в която е настанена Мира ми 
Скрит текст:
напомня на стаята ,в която беше настанена Менекше от  серияла  Двама завинаги ......... newsm78 Чудя се дали не са снимали в същата болница  newsm78......

Има два часа до новия епизод,но аз от сега ви пожелавам приятно гледане!

# 597
Приятно гледане на епизода и от мен.

# 598
Здравейте и от мен,
Аз съм една от невежите, които много искаше да ви подкрепи вчера (бях на работа и за съжаление не успях)
Днес си направих профил и уж туйтнах нещо, но дали е с положителен резултат нямам никаква идея.
Благодаря Ви, за всичко което правите и от тук нататък моята подкрепа е абсолютно ваша във всяко едно начинание било то лично до Чатай или не   bouquet Heart Eyes Hug

# 599
  • Банкя
За стаите в болницата.Някой писа  , че това било известна частна болница и там често снимали.

И аз не се справям с туитъра.

Общи условия

Активация на акаунт