Време ни е за промяна -тема-151!

• 15 469
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Бравос на теб, Панфлетке!

# 631
  • гр. София
Ами не знам, не ми е предлагала такова нещо.  newsm78
А инак ще поработим тоз месец и за естествено пък може и да стане като е отпушен тръбопровода.

# 632
Ееей, Шоко, чудесно! Стискам палци! Praynig Praynig Praynig
А, ти си писала докато публикувам.
Още повече стискам палци за успех още този месец, пък от спестените пари ще почерпиш по едни панфлетки! Joy Joy

# 633
  • гр. София
Мерси,  Hug Hug Hug Hug

# 634
Вечерята - картофи с наденица по селски + салата настъргани моркови с карфиол и кисели краставички.
Луд умора няма - направих и 10 буркана туршия, утре ще продължавам, че ми свършиха бурканите и морковите  Mr. Green

# 635
Ма Хопче Hug
Шоко, екстра подготовка за началото - дерзай и стискам палци Hug
Моме, още ли не си попълнила всички буркани в мазето, голяма къщовница, ей, евала Hug

# 636
  • гр. София
На мен май ми се доспа.  newsm46 newsm46 newsm46

# 637
Бе какво ви Хопче, какво ви Тропче, ТРЪТИ е това  Naughty

Шоко, ади да ти е на късмет пробата Peace

Ох, хапнахме, пийнахме ...тия трите неща  newsm46

# 638
ЕЙ Шоко, как не каза че отиваш в клиниката. При Персенска ли беше? Ей 6 пъти сигурно звънях и смс, нъцки. Ядох тиква с грис на фурна, свекито беше направила, много вкусно.

# 639
  • В сърцето на любимия човек
Шоко - ама ти си отличничка  Hug Браво  Hug Стискам палци да стане, ако не с новия тръбопровод, то поне другия месец с процедурата  Praynig  Praynig Praynig 
Моме - утре ще ти се карам  Naughty Я си почивай, туршии ще ми прави  ooooh!

Толкоз запомних.
Лека нощ  Hug

# 640
Що пък в събота да не се събудя в 5:30, м? Да не би акъл да ми пречи?  Mr. Green
Даже не мога и да си хапна, че трябва да ходя да ми точат кръв в 8  Crossing Arms

# 641
  • гр. София
Добро утро.
Честит имен ден на всички, които днес празнуват! Бъдете много здрави, усмихнати и позитивни!   bouquet

Джаси, бях казала преди няколко дни, ама почти никой не ми обърна внимание. Звънкай след 12:30, тогаз на мен ми беше отговорила на съобщението. Вечер към 19:30 също е по-спокойно.

ММ направи палачинки за закуска, та сега ще плющим. После ще ходим на някакъв тиквен базар с кумовете.

# 642
Добриютро и честит ви Димитровден  Laughing
Вчера звънях за резултатите от цитото и МБ-та.Цитонамазката е хубава,на МБ-та не се отчитат гъбички,но нещо ми е леко завишено и за това ще пия 5 дни АБ по време на цикъл

Пуки как сте с Бербатката Heart Eyes
Гена и теб те скивам на балконя  Hug Hug Hug

# 643
  • гр. София
Кое ти е завишено Светулче?  newsm78

# 644
Кое ти е завишено Светулче?  newsm78
Да не мислиш,че нещо разбрах  Mr. Green Аз си го интерпретирам нещо като инфекция  Thinking ,ама като отида на преглед ще видя .Единия път преди време имах завишени левкоцити -сигурно и сега.
В интерес на истината като чух ,,Нещата са добре,, щях да кажа хубав ден и да затворя,но чух ,,Д-ра все пак иска да се презастрахова и да пиете АБ ,, та доислушах останалото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт