Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 721
  • 735
  •   1
Отговори
# 420

Берен, Берен, Берен...  Rolling Eyes Хайде малко да споменем и Нергис Йозтюрк, Мелиса Сьозен, Аслихан Гюрбюз... Като сме подхванали, поне да е наред. Simple Smile) Аз, например, Аслихан не си я давам и за три като Берен. Лично мнение и пристрастие - какво да ме правиш. Simple Smile И пак според моето скромно мнение,тази жена знае какво е страст. Simple Smile)) И как да я изиграе, де. Simple Smile))

И отново: "Липсваш ни"... Този път се присъединявам към посланието на колажа. Да, липсва ми възможността да се насладя на ново негово превъплъщение. Което не значи, че ми е омръзнало да се наслаждавам на предишните му такива. Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 22:07 от marytza

# 421
Дива ,много моля ,ако си обидена и засегната от някой ,ако имаш смелост и достойнство ,посочи имената  и постовете на хора които са обидили теб и Берен.
Чета всички теми ,чакам  филма на Берен ,не за да я коментирам ,а за да видя  живота на покойният ми баща ,пресъздаден от нея .Ако искаш да разплачеш аудиторията ,ще ти разкажа историята на детето на Ела ,ще ви покажа и местата на които ще видите много Ели .
Убедена съм ,че всички вие плачещи и охкащи по Берен ,не познавате такъв човек ,когато го срещнете ,чукате на дърво да не ви се случи .
Важно е че има филм ,дано посланието му  ,докосне и мъртвите сърца .
В памет на баща ми ,който казваше ,че те са невидими   и  че ,какво хубаво  нещо е изпуснал ,като не чува  аз няма да коментирам Берен  в новата и роля .
Благодаря и че е приела да я изиграе.
Сяжалявам !Не мога да продължа

# 422
  • Пловдив

Докато някои приготвят вечеря, аз рисувах.
Скрит текст:

# 423
Дочи,много ме натъжи.Жалко,че татко ти е преживял това,и още по-жалко е,че бащите ни вече не са с нас.

И нещо извън темата,позволявам си да не го сложа в спойлер-сега засега нашият Григор Димитров води напълно равностойна битка с Рожер Федерер.Дано късметът и успехът бъде с нашето момче.

# 424

Хайде едно чайче с един колоритен мъж... за компания на уморената художничка. Simple Smile) Марианка,   bouquet - на око и на вкус... докато поема... Simple Smile))

# 425

Докато някои приготвят вечеря, аз рисувах.
Скрит текст:
Много сладурско! 
smile3525 Благодаря, Мариянка!

# 426
  • На изток от рая...
Дейзи,

Много от изброените от теб "комплименти" не съм чела в минали изказвания. Мен ме хваща срам от подобни писания, да е жив и здрав този, който ги е писал.

Ако все пак отворите очите си, ще видите как Хилял определя Берен - (това е жената, която в продължение на 4 години е работила почти ежедневно с нея и я познава по-добре от всяка една от нас) - "Принцесата с красиво сърце!".
Толкова нежно, кратко и ясно и заредено с много положителна енергия!!!

Приятна вечер на всички!

# 427
  • Пловдив

Красив, нали?
Скрит текст:

# 428
Серената,както се казва-за едни така,за други другояче. JoyПриятно ми беше да "кръстосаме шпаги"-приятна вечер и на теб.

# 429

Светлина в очите на един бъдещ татко... Ооопс... сега да не прочетем някъде, че Енгин чака бебе? Simple Smile) Имах предвид Керим. Simple Smile   Hug

# 430
Serenata, радвай се, че не си ги прочела. Пропуснах да уточня, че всички тези "комплименти" идваха предимно от коментарите на няколко съфорумки, които иначе имат самочувствие на високо интелигентни. .  ooooh! Така, че нека да не ги приписваме на всички.  Simple Smile

Желая ти приятна вечер.  Hug Hug

# 431
 ooooh! ooooh! ooooh!

Съжалявам, но този колаж не мога да коментирам кой знае с какво... Явно е за "Кара пара...", но пустите му "червейчета", които го придружават, нищо не ми говорят... Личното ми предположение е, че става въпрос за уточнен вече каст... Дали?  newsm78

Мартичка, и тези дами не пропускат да си украсят джаджите. Simple Smile)

Луди фенки. Simple Smile)) Приличаме си... с любимеца по това. Simple Smile))

Пчелни кутийки... разрояваме се. Simple SmileHug Hug Hug

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 22:25 от marytza

# 432
Запленено сърце

За всички, които имат и други любими актьори, както и сериали.

Тези са моите.

Марица, аз имам много джаджи - като почнеш от обикновени тефтерчета и стигнеш до модерните./ тук е мястото на емотиконка-плезенка /

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 22:41 от Марта_49

# 433
  • Пловдив

Хубаво ни е момчето - да му се порадваме. Очите му светят.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 22:48 от mariana51

# 434
Мартичка,благодаря за клипа-много ми хареса.И на мен някои от тези двойки са ми любими,на други харесвам само женската или само мъжката част.

Общи условия

Активация на акаунт