Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 716
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,

Днес повлияна от споделеното от някои съфорумки мнения се разходих в други теми, посветени на актьори, които в момента нямат сериали като Мурат, Джансел, Къванч, Туба и какво да видя нищо по-различно от нашата тема – почитателки си разменят снимки , колажи, клипове от сериали или филми, в които са участвали с единствената разлика – обектите са други. Същите възхвали, колко са добри актьори, колко добре изглеждат, колко много ги обичат, защото те са най-добрите.

Разликата е една - няма съфорумки, които посещават нашата тема  и желаят да критикуват всичко, за да е по-интересно, като се почне от Енгин и се свърши със всички, които пишат тук.
В никоя друга тема, никой от почитателите на останалите актьори не ходи, да ги критикува. Явно всички ги обичат. Идилия просто.

Само тук чета критики към „патрона“, както се изразяват в една друга тема - Енгин. За всичко, за което се сетим:

-   За външния вид – как изглежда, тя Велияна ги цитира, да не се повтарям.
-   Как се държи – цитирам: надменно, защото не дава интервюта, невъзпитано – не благодари подобаващо на поздравленията за рождения си ден, …….
-   За несъществуващата му ПР стратегия – мина цяла година и половина и не се научи това момче, няма ли кой да му каже, да го просвети как се правят тези неща, и за да съм  в тон с критикуващите – той може и да не възприема. Като го гледам къде е роден, от какво семейство е – от дълбоката провинция – нищо чудно.
-   За неговата не комуникативност – не използва съвременни средства за комуникация с почитателите си – няма официален фейсбук,  туитър, инстаграм и  др. подобни, които и аз не знам…
-   За неговия не професионализъм – не може година и половина да си намери сериал, в който да играе. Така и не разбрахме – не са му предлагали или той много претенциозен / и двата варианта са приемливи /.
-   Пълна липса на гражданска позиция –
-   Сега да започнем и по същество – актьорските му способности - как го нарекоха „дебилния Керим“ , елементарна роля, която всеки може да изиграе, кравешкия поглед и вечно плачещия, грозно ходещия, смешно бягащия и много други подобни, сега не мога да се сетя – но ще ми помогнат, сигурна съм.
-   Съмнителна сексуална репутация - ……

Това са само малка част от мненията на съфорумки, така „загрижени“ за Енгин. Няма друг по-критикуван от него. Проверих специално – в нито една друга тема никой не критикува „патрона“ всички се възхищават, кой както умее.

Мисля, че задоволих претенциите на някои и сега темата е стойнстна, не само „Ах и Ох“.

Предлагам всички да споделят какво не харесват в Енгин и да предложим на Мариана да ги сложи на първа страница – на когото му липсва при влизане в темата да прочете „Критики към Енгин“ да му се подобри настроението и дано да хареса някой колаж.

За тези, които не знаят да се обознача, че обичам Актьора Енгин Акюрек. Mr. Green

# 436

Мартичка, виждайки този колаж и понеже стана въпрос за джаджи, си представих следната картинка... Хиляди дами си украсяват мобилните с Енгин/Керим или когото там са си харесали от героите му... и представи си, по някаква неведома прищявка на техниката, изведнъж се осъществява обратна връзка и на неговия мобилен започват да изскачат техните образи и тел. номера... Момчето ще е по-потресено и от Керим! Ще заплаче по-сърцераздирателно и от него... Simple Smile)))  ooooh! ooooh! ooooh!

anairamanairam  newsm10 и  Hug за поста ти. Едва ли ще промени нещата, но... за мен беше удоволствие да прочета споделеното ти мнение и наблюдение.  

Боже...  ooooh! мога да използвам лицето му вместо емотикони. Simple Smile)) Има подходящи за всякакви случаи лицеизрази. Simple Smile Simple Smile))))

Цитат
За тези, които не знаят - да се обознача, че обичам Актьора Енгин Акюрек.
 Hug (Марица: връъъът на доволно въртопче Simple Smile))))

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 22:58 от marytza

# 437
anairamanairam,много точно!Браво.

# 438
За щастие от изброениете от anairamanairam съм коментирала единствено неизразената му гражданска позиция накратко  и ПР-ът по-подробно.  Mr. Green . Има много момичета, които също са обсъждали само сериозни неща и подплатени с факти.

Но това е била градивна критика. Докато в това да наречеш някого "дебил", "меркантилна търсачка на слава и пари", "поглед на теле", "неизпитала любов и страст в живота" - отправени към Берен и Енгин - е по-скоро признак на посредственост и няма нищо градивно.

Има голяма разлика!!

# 439
...
За тези, които не знаят да се обознача, че обичам Актьора Енгин Акюрек. Mr. Green

Engin Akyurek - with love

Марица - телефона му ще "блокира" от толкова красота неземна ... / емотиконка - плезенка /
Скрит текст:
За автор на това весело стихотворение се смята Калина - предполагам, че е псевдоним.

Стихотворението е за хора с чувство за хумор.

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със изик,
плюх са дан съ уручасам -
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки -
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръкъ;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт’ ма срещни -
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
тъз буйна красутъ.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )

# 440
Марта,

(вместо емотикони - за поста ти Simple Smile)))

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 23:12 от marytza

# 441
Мартичка,това ми напомня една песен

Скрит текст:

# 442
  • Пловдив

Тeşekkür ederim/Благодаря....

# 443
И една класика. Глория Естефан- Ще оцелея.

# 444
Ан,за по кратко,поздравления за духовития начин ,по който точно изрази и нашето мнение,но ако Дейзи не ми беше изтъкнала някои несъществуващи разлики,аз никога нямаше да ги открия.
А сега за успокоение на духовете слагам пак  любимия Керим с хавлия  с цвят пепел от рози.

# 445
Дейзи,песента е наистина прекрасна -не само мелодията,но и текста!Благодаря ти!
Скрит текст:
Между другото тя се счита нещо като химн на хомосексуалистите

# 446
Марица, ти се сега с емотиконки ли ще ме "цакаш" - /емотиконка - плезенка /. Всъщност, повече няма да го пиша - всичките ми емотиконки - са подходящи ...

Предлагам ти сравнения - е, ще се наложи да обсъдим Мустафа Налчалъ. Всъщност аз и преди бях писала - до един момент те с Керим бяха в еднакви "стартови" позиции. Дори Налчалъ беше привилегирован с любовта на Фатмагюл.

Всеки имаше шансът да докаже любовта си.

Тя също.

# 447
anairamanairam вярно, че във всяка тема си хвалят любимеца, но никъде хвалбите не са такава лавина, както в нашата тема. Количеството променя и качеството. Нали знаеш, едно и също вещество може да бъде лекарство, може да бъде и отрова.
Дозата, дозата е решаваща!

# 448
Марта,недейте сега с бутонките напред-ще обсъждат Мустафа Налчалъ!?Все пак и ние имаме нерви,моля ви и то преди сън!

# 449

Никого не цакам. Simple Smile)) Само се зазяпвам... Джейн пак е отворила съндъчето със съкровищата. Simple Smile) А аз обмислям подписа на ника си...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт