Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 715
  • 735
  •   1
Отговори
# 450

Аурелия, благодаря за новата стара снимка! Hug  bouquet

# 451
И малко звезди с грим и без, които потвърждават казаното: Как изглежда една жена, е тайна, покрита с грим   Joy

http://www.youtube.com/watch?v=M5t6rae_X6I

# 452
Марта,недейте сега с бутонките напред-ще обсъждат Мустафа Налчалъ!?Все пак и ние имаме нерви,моля ви и то преди сън!

Веднага се коригирам. Никакви обсъждания. Аз не си поглеждам часовника и направо не съм забелязала колко е часът.

Традиционното от мен - лека нощ и сънувайте нещо красиво или ... някой.

Утре може да споделите ...  / естествено без подробности /.

http://www.youtube.com/watch?v=ZcpauDE0FdE&feature=c4-overvi … IzjfClEor2MXOTFjQ

Марица, утре ще ти сложа  всички пропуснати емотиконки  и то в ранни зори.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 23:47 от Марта_49

# 453

Слагай, Мартичка, слагай! Simple Smile Аз си подсигурявам две красиви гледки преди лягане. Simple Smile

И красива мелодия също така... Помните ли на кой филм е саундтрак тази песен? Simple Smile  Hug

http://vbox7.com/play:8fc56ba5

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 23:41 от marytza

# 454

Но това е била градивна критика. Докато в това да наречеш някого "дебил", "меркантилна търсачка на слава и пари", "поглед на теле", "неизпитала любов и страст в живота" - отправени към Берен и Енгин - е по-скоро признак на посредственост и няма нищо градивно.

Има голяма разлика!!

Аз просто не използвам груби думи и това бяха мои интерпретации - вярвай, че отсрещната страна не се посрами.  smile3508

Дейзи, възползвам се да ти кажа, че в повечето случаи ми е приятно да чета постовете ти. Личи си, че харесваш Енгин и си против спрямо някои крайни изказвания. Аз също съм против.

# 455

smile3531 smile3531 smile3531 Спокойна нощ...

Скрит текст:

Simple Smile))

# 456
anairamanairam вярно, че във всяка тема си хвалят любимеца, но никъде хвалбите не са такава лавина, както в нашата тема. Количеството променя и качеството. Нали знаеш, едно и също вещество може да бъде лекарство, може да бъде и отрова.
Дозата, дозата е решаваща!

Абсолютно не съм съгласна, че тук е по- различно от другите теми, за които писах. Просто там не се появават редовно дразнители, иначе и там ги приемат на нож, случвало се е да има  #2gunfireТо е абсолютно нормална, защитна реакция.

А тука е повече, защото нашия е повече! smile3534

# 457

И сега понеже ми нагарча от предходния ми пост да споделя, какво мисля аз по – някои от критиките.

-   За външния вид – не мога нищо да кажа – всеки си има предпочитания.

-   За несъществуващите интервюта –
И на мен ми се иска да отиде в няколко телевизионни програми, да разкаже надълго и нашироко всичко за себе си – от …до…. Всичко да ни стане ясно/ за полетата, за морето, за бреговете и още нещо/. И ние да се кротнем, да не го мислим толкова. Пък то, само си фантазираме – всеки за каквото си иска.
И аз смятах, че така ще направи, но се изненадах. И се чудя защо ли не го прави аджеба? Сигурно не го канят. Или крие някаква страшна тайна?! Е то за някои не е тайна. Логично е тогава. Няма за какво да го корим.

-   За фейсбук, туитър и т.н. – да, страшно е модерно – според мен нарочно не си прави – да е интересен…./ в тон с критикарите – може да незнае каква да каже/.

-   За неучастието в сериали – отговори дипломатично, че не е затрупан от сценарии. Забелязвам, че дори и да говори много рядко, казва нещата, които трябва да бъдат казани – нито повече, нито по-малко.  Снощи в туитър пак имаше кампания посветана на това колко много  феновете искат да го видят на екран. Да Ви кажа има доста нетърпеливи.

Този последни туит: Няма снимки, няма интервю, никога не се оплакахме – само искаме нов сериал. Толкова много ли е? – ето критика, направена с любов.

# 458
Велиана ,благодаря за съпричастноста .
Ани ,написала си моите мисли.
  bouquetБлагодаря!
В деня на КВФ се надявам да задам въпросите си към Дива.
Мила ,Дейзи!
Виждам ,че анкетата  за която мечтаеш ,анкетата ,която ще въстанови правата ти на равнопоставена ,няма как да се осъществи в темата на  пишеши глухи и слепи  ,аз имам предложение към теб-БОЙКОТ НА ТЕМАТА
Никакво влизане на теб  и на всички  недоаволни от темата фенки .

Нямам избор ,присъединявам се и аз!

# 459
anairamanairam вярно, че във всяка тема си хвалят любимеца, но никъде хвалбите не са такава лавина, както в нашата тема. Количеството променя и качеството. Нали знаеш, едно и също вещество може да бъде лекарство, може да бъде и отрова.
Дозата, дозата е решаваща!

Абсолютно не съм съгласна, че тук е по- различно от другите теми, за които писах. Просто там не се появават редовно дразнители, иначе и там ги приемат на нож, случвало се е да има  #2gunfireТо е абсолютно нормална, защитна реакция.

А тука е повече, защото нашия е повече! smile3534
Валентина и някои други наричат "лавина", "гавра", "помия" и прочие любими тям думи, всяко различно  мнение. И обвиняват във всички грехове съответната жертва. Това няма да се промени никога...  убедих се...така, че...  "кучетата лаят, кервана върви"... такова е в общи линии положението... за мен поне.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 00:21 от AureliaFelix

# 460

Лека нощ и приятни сънища! Heart Eyes Heart Eyes

# 461

един клип за лека нощ с много приятна музика

# 462
Лека нощ и приятни сънища! Heart Eyes Heart Eyes
Лека!  Smile

# 463
Валентина ,права си за дозата !
Коя е “нашата тема “?
Моята я знам!
Коя е твоята?
Няма как ако сме в една тема ,познавайки възможностите  ти за диалог  и добронамереност в други теми ,мълчанието ти за очернянето на Енгин  и размахването на  пръст в  единственната тема   в която влизам ,цялото ти поведение ми говори ,че тази тема не е “нашата“

# 464
Отговор ,не очаквам !
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт