Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 704
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Да приключим вечерта с нещо истински красиво  yes
Спокойна нощ желая!

# 466

Аурелия Hug след усмихнатия Керим слагам и тъжния, но сега
си завърших колажа.  Simple Smile Simple Smile

Спокойна нощ! Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 01:28 от elinor-7

# 467
Пратих се с Мустафа, внимавай  Smile
 HugСпокойна нощ, миличка!
пп. Колажа е много хубав!

# 468

Добро утро на всички в този празничен ден !

Четох ви снощи до последно, тази сутрин бързам да ви поздравя с празника, като ви желая хубав, слънчев и усмихнат ден, а на празнуващите - да носят с достойнство името си !

Професионален празник имали и "ковачите" освен всички работещи в сферата на строителството - да не забравите да почерпите.

Направих ви снимка на монитора си - освен отворената тема / в която пиша /, снимката за добро утро и един отворен клип с музика създаваща настроение  - имам един  цветен поздрав за вас, както и въздушна целувка от един работещ "ковач" !

Оставам и днес с надеждата за нова снимка или новина. Просто свикнах всеки ден на нещо ново. 
Малко информация за празника.

Скрит текст:
Димитровден е народен и православен празник, отбелязван на 26 октомври в памет на свети Димитър Солунски.
Според народните представи от Димитровден започва зимата, народна поговорка гласи: „Георги носи лято, Димитър — зима“. Според легендата Св. Димитър е покровител на зимата и студа и е по—голям брат на Св. Георги. Той язди на червен кон, а от дългата му бяла брада се изсипват първите снежинки — „Дойде ли Димитър идва и снегът“ . Като предвестник на зимата и студа светецът се свързва със света на мъртвите. Затова около празника е една от най — големите Задушници. Българско народно предание представя Св. Димитър като брат близнак на Св. Георги. Приживе братята се разделили, тръгвайки по света в различни посоки. Георги му зарекъл, че ако види от стряха кръв да капе, то значи той е умрял. След време Димитър видял една стряха да капе кръв и тръгнал към Георгиевата страна на света, заварил ламя, която била изяла Георги. Притиснал Димитър ламята и тя му дала душата на Георги. После двамата яхнали конете и литнали към небесата. Там си разделили годината по братски — за Св. Георги лятото, а за Св. Димитър зимата. На Димитровден се прибират ралата на сухо, редят се дървата за зимата, очакват се първите снегове. Характерни са и трите дни след Димитровден, т.нар. Миши дни. Димитровден е ден на строителя.
Датата 26 октомври е приета и за ден на Сливен, Видин и Айтос.
Димитровден е приет също като ден на строителя. Празнуват всички архитекти, проектанти, строителни инженери и всички ангажирани в сферата на строителството. Професионален празник и на ковачите, техниците, инженерите и металурзите

# 469
  • Пловдив

Здравейте дами. Днес, както всеки ден, си оставаме с надежда за нови снимки и новини около Енгин.
................
Празничен ден, аз имам повод също да почерпя. Избрах това да стане с един мой колаж:

# 470

Работливите си работят ...

Доста нестандартна  почерка ... обаче се приема. Дори ще чакам за още. Желая професионални успехи !

Аз също се включвам - с работен Керим .

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 09:11 от Марта_49

# 471
Добро утро в този празничен ден,момичета!На всички,които днес имат празник желая да са живи и здрави,много щастливи и да прекарат един прекрасен ден с хората,които обичат!

# 472
Добро утро! Simple Smile

Красиво тъмно момче пали мотора и тръгва... Да го последваме и ние - напред, към нов усмихнат ден. Simple Smile)

Поздрав на строителите и ковачите! Simple Smile

Скрит текст:

# 473

Честит празник на всички, за които този ден е повод за празник.Нека денят ни бъде слънчев и  интересен.

# 474

Скрит текст:
Марица - обещаните от снощи плезенки !

# 475

Керим изглежда обича карирани ризи и добре му стоят.

# 476
  • Пловдив

Eдин коментар... от един форум.... от една фенка....:
"Аз не бих се тревожила, че няма новини. Имам чувството, че това е затишие пред буря. Той вече отсъства една година, а много студии обичат да насрочват премиерите си по едно и също време, за да спечелят пари от рекламата и да се възползват от първоначалната инерция. Според мен след като пуснат филма му, новата серия и производството й ще бъдат много скоро потвърдени. Когато вали, не вали обикновен дъжд, приятели, а порой."
Скрит текст:
Кафенето в което беше засечен Енгин. Веригата кафенета "Nero" е доста популярна в Европа. А квартал Нишанташъ е наситен с такива - писахме по-назад в темата.
Скрит текст:
I wouldn't worry about there being no news. I feel like this is the calm before the storm. He's had his year off, and a lot of studios like timing releases close together to cash in on the publicity and continue momentum. I have a feeling once his movie is released, his new series will be confirmed and in production before you know it.  When it rains it pours my friends.

# 477
 Добър ден !
Честит празник !Да са живи и здрави всички ,които имат повод да празнуват днес .

# 478

Още съм в 19 серия. Прекрасен е.

# 479
От мен - обещаните снимки от интервюто при Беяз, които Сойе беше качила на вчерашния си клип...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт