Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 706
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ,Марица !
Снимките са прекрасни !
Дано  ,виждаме по-често усмивката му.

# 481
Благодаря ,Марица !
Снимките са прекрасни !
Дано  ,виждаме по-често усмивката му.

Амин!

Много харесвам тези негови интервюта. Най-вече, защото в тях присъства все още онзи Енгин, който не очаква злостни коментари от страна на медиите... Прекрасен - открит, засмян, сърдечен...

Универсала - с нова корица... Да, Енгин заслужава вниманието на публиката към всяка негова роля.

# 482
Спомням си интервюто по време на Облака .
Беше ми удоволствие да го   видя усмихнат ,добронамерен ,личеше си че му е приятно да говори и споделя .Със сигурност се е случило нещо ,което  е променило отношението му  към медиите .
Той си знае ,ние можем само да гадаем и предполагаме .

# 483
Спомням си интервюто по време на Облака .
Беше ми удоволствие да го   видя усмихнат ,добронамерен ,личеше си че му е приятно да говори и споделя .Със сигурност се е случило нещо ,което  е променило отношението му  към медиите .
Той си знае ,ние можем само да гадаем и предполагаме .

Ами... в медиите - като тук... намират се хора да коментират добронамерено, намират се и такива, които да виждат само кусури... Но, покрай сухото, изгаря и суровото. Последното му официално интервю е към чужда медия. Турските вече само дишат прахта на феновете му...

# 484

Здравейте!

Поздравявам всички празнуващи днес с един приятен клип с хубава песен, за да подпомогна хубавото Ви настроение! Аз също имам семеен празник днес и Ви черпя виртуално!

# 485
За съжаление ,страдат истинските му фенове ,които не се интересуват от  клюките а  от творчеството му .
Какво да се прави ,такъв е живота  в който живеем .

# 486

Вече отправих поздрави към празнуващите тази сутрин,но виждам,че още момичета имат празник!Честито!

# 487
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile

Честит празник на празнуващите и да е живо и здраво името им.   bouquet

# 488
Не. Страда най-вече самият Енгин.
Да, взел е решение да отказва учтиво или да пренебрегва покани от страна на медиите (не вярвам да не се опитват да вземат интервюта). Достатъчно интелигентен е, за да знае, че това вреди на кариерата и на имиджа му. Но за себе си тълкувам това като принципно поведение от негова страна, което показва, че "конушма" с хора, които ще си позволят да коментират визията, думите, поведението му извън екран с присмех и злост, той не иска да има. Уважавам това негово решение. Защото при всички случаи той е този, който ще бъде на показ - добронамерено или не, неговото име ще се спряга с повод и без повод (свидетели сме на експлоатацията от страна на Ташкън), без възможност и право да опровергае спекулациите. Както си знаем: кажи за някого, че сестра му е... пък той нека доказва после, че няма сестра. Затова - далеч от всички подобни мераци... да му е мирна главата. А феновете... дори и да ни покажат бельото му, все ще се намерят недоволни, които да искат да надникнат и под него. Нека всяка жаба да си знае гьола, а камъкът да продължава да си тежи на мястото.

Своята обич, възхищение и признание аз показвам както мога. Благодарна съм за всичко, което получавам от Енгин и от верните му фенове.

# 489
  • Пловдив

Една усмивка на Керим - за добро настроение в празничния ден.
.................
anairamanairam,
 txtloves

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 13:02 от mariana51

# 490
Има и сериозни медии и журналисти , много е глупаво да се генерализира и айдеее всички под общ знаменател- жълти медии, целящи да уронят престижа на звездите.Супер несериозно е това твърдение.

Чудно ми е защо Енгин не си избере един сериозен журналист, да се възползва от правото си да постави условия преди интервюто какви въпроси да не му се задават и да направи едно наистина стойностно интервю?

# 491
http://vbox7.com/play:32c73f0d&start=55

Както се полага на празник-една прекрасна песен за любов.

# 492
  • Пловдив
Има и сериозни медии и журналисти , много е глупаво да се генерализира и айдеее всички под общ знаменател- жълти медии, целящи да уронят престижа на звездите.Супер несериозно е това твърдение.

Чудно ми е защо Енгин не си избере един сериозен журналист, да се възползва от правото си да постави условия преди интервюто какви въпроси да не му се задават и да направи едно наистина стойностно интервю?

Пълен е със стойностни интервюта.... Справка 1 стр.

# 493
Веляна,  newsm10

И един прекрасен влюбен. Simple Smile) От влюбените в него. Simple Smile))
Комай днес са го пратили във Венеция... Simple Smile Е, те Ромео и Жулиета са от Верона, но... все е в Италия. Simple Smile)

Намерих си една по-близка към днешния ден снимка на Аслихан. Страхотна актриса! От всички, с които си е партнирал Енгин до сега, смятам, че тя е най-добрата. Актриса, която може да предаде емоции в изключително широк диапазон. Надявам се проектът с "Кара пара..." в партньорство с Джансу да бъде потвърден скоро. От там за себе си също очаквам една равностойна игра.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 13:22 от marytza

# 494

Поздравления за снощните дебати!   coolcool Специално за позицията на di...va, serenata, daizy_g, ValentinaP и да ме извинят ако пропускам още някой.   thumbsup Така де, няма да се посочват поименно само позитивните.  Wink
Искам да внеса едно важно уточнение. Изразът "дебил" е мой. Използван е за образа на Керим. Не за Енгин!  Naughty Съжалявам, че толкова я е заболяло anairamanairam , но аз не съм виновна, че не се прави разлика между образ и актьор. По същия начин мисля и за бъдещия Текин. Според това, което съм видяла личното ми мнение е, че ще е нещо като Мунчо идиота. Текин! Не Енгин! Вярвайки в големия талант на Енгин мисля, че ще го изиграе превъзходно.  Peace
 afwitch

Общи условия

Активация на акаунт