Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 723
  • 735
  •   1
Отговори
# 495

Енгин и дръвче да трябва да изиграе, ще го направи така, че да му повярваме. Просто може и знае какво прави и как да го направи.

Моят любим Облак...

# 496
С тази разлика, че всички досегашни интервюта на Енгин са обвързани с проекти и той няма нищо общо в решението дали иска да ги дава тези интервюта или не. Продуцентите на Облака и КВФ са отговорни за това тези интервюта да се случат и Енгин по договор е бил задължен да рекламира сериалите, както е прието.

Аз говоря за стойностно интервю, което той да направи по собствена инициатива, което не е свързано с конкретен негов проект. Тогава инициативата и решението  ще идват единствено от самият него, което е съвсем различно.

# 497

"Йоооок!" Simple Smile) Джейн днес се е посветила на тази сцена. Simple Smile))

# 498

Отново най-прекрасните очи
Скрит текст:
И аз имам един Миташко,който вече е по-висок от мен и когото много обичам.По повод случая се почерпете и нека са ни живи и здрави именниците

# 499
  • Пловдив
С тази разлика, че всички досегашни интервюта на Енгин са обвързани с проекти и той няма нищо общо в решението дали иска да ги дава тези интервюта или не. Продуцентите на Облака и КВФ са отговорни за това тези интервюта да се случат и Енгин по договор е бил задължен да рекламира сериалите, както е прието.

Аз говоря за стойностно интервю, което той да направи по собствена инициатива, което не е свързано с конкретен негов проект. Тогава инициативата и решението  ще идват единствено от самият него, което е съвсем различно.

Не те разбирам - би ли дала за пример такова интервю на турски актьор - инициирано от него. Иначе идея - защо не. Естествено в спойлер, за да е с правилата на форума.

# 500
Има и сериозни медии и журналисти , много е глупаво да се генерализира и айдеее всички под общ знаменател- жълти медии, целящи да уронят престижа на звездите.Супер несериозно е това твърдение.

Чудно ми е защо Енгин не си избере един сериозен журналист, да се възползва от правото си да постави условия преди интервюто какви въпроси да не му се задават и да направи едно наистина стойностно интервю?

Пълен е със стойностни интервюта.... Справка 1 стр.

Стари!
Последното е от преди около 16 месеца.

Честит празник на всички!
Нека Свети Димитър ни закриля, нека гони демоните на злото, нека не превръщаме любовта в мания. Умереност във всичко! (този съвет не го давам аз, а мъдри стари хора)

Деляна, благодаря!

anairamanairam благодаря за клипа, приятна мелодия!

# 501

Айдаааааа ... Simple Smile Енгинчилерките го натовариха на моторницата и го пратиха в морето... сам. Simple Smile))

# 502
  • Бургас
Добър ден!
Честит празник на всички ,които днес празнуват-Марианка ,Милка и anairamanairam  bouquet txtloves
И аз слагам нещо за почерпка -вчера и днес са празнични за моето семейство.Имам именник и рожденничка  ,но да не стават излишни разходи черпя наведнъж Laughing Joy
Скрит текст:

Клипа е стар ,но ми е много любим Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 15:15 от haqsko

# 503

А от Булута (и Мерал) аз разбрах, че любовта, ако е истинска, не умира. За истинската любов не съществуват поучения, прегради, граници. Тя може да се преобразува, може да израства, но не загива. Именно защото е истинска - част от душата. Как може човек да е жив без душата си?

# 504
  • В Града на Липите
Привет и честит празник на празнуващите  Hug   bouquet

Дейзи, всички искаме това.  Wink И тези, които си признават, и тези, които не си признават. Но не ти ли е хрумвало, че Енгин просто не иска да се разкрива, че иска да постави граница, между личния си живот и този на актьор. Колкото и да ти е странно, има и такива хора. Това, което е имал да каже за Мустафа Булут и Керим, вече го е казал, а в момента едва ли има право да говори за новата си роля. Вероятно ще държат бъдещите зрители до последната минута в неведение, подхвърляйки им дребни трохички. То така се поддържа зрителският интерес.                                           
Ако приемеш, че Енгин си е чешит, който не се побира в определена и очаквана рамка, ще ти е по-лесно да го разбереш. Ами ок, странен е, не се държи типично, но имаме два избора. Или го приемаме такъв какъвто е, или не. Теглим му чертата и си избираме друг любимец. Но и да се съдерем да пишем - от сутрин до вечер, няма как да го променим. Това е положението, Минке - както обича да казва една моя приятелка. Така че, има ли смисъл да дебатираме като развалени грамофони едно и също нещо.                                                                                                         Енгин не е съвършен. Не е най-красивия, нито най-умния, нито най-талантливия, нито най-най-най. Той е просто човек, с необикновен талант, а ние сме просто зрители и негови фенове. Ако ни поднесе нов проект - супер, ако не - има още толкова много филми, сериали, книги...   А и не смятате ли, че е съвършено скучно да си съвършен  newsm78                                                                                    
Мисля че, като негови фенове, му дължим едно нещо - уважение. Просто е тъпо да се наранявате за негова сметка. Човекът нищо не ви е направил.  Или ви е направил, а аз съм пропуснала да прочета  Thinking Ако не се харесвате, просто спрете да общувате и се подминавайте. Никой няма да промени мнението на другия, а и защо пък трябва. Да не сме роботи, че да мислим еднакво.
От мен, приятен ден. А вие се забавлявайте малко повече. Всяко излишно напрежение и стрес, неимоверно сбръчква кожата, а не мозъка. С най-добри чувства към всички  Hug

п.п. Това дето го написах, че не е най-най-най, не променя факта, че все още ми е любимия турски актьор  Grinning

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 14:53 от hrissi_sz

# 505

Хрисиnewsm10

Цитат
...
Енгин си е чешит, който не се побира в определена и очаквана рамка...  Ами ок, странен е, не се държи типично, но имаме два избора. Или го приемаме такъв какъвто е, или не. Теглим му чертата и си избираме друг любимец. Но и да се съдерем да пишем - от сутрин до вечер, няма как да го променим.
...
Енгин не е съвършен. ... Той е просто човек, с необикновен талант, а ние сме просто зрители и негови фенове. Ако ни поднесе нов проект - супер, ако не - има още толкова много филми, сериали, книги...  ...  А като негови фенове, му дължим едно нещо - уважение. Човекът нищо не ви е направил.

На уше само ще споделя, че за мен Енгин е и си остава по-по-НАЙ. Simple Smile)) Което не пречи да виждам отличното представяне и на др. турски актьори. Simple Smile) Ноооо само във филмите, които съм гледала с Енгин. Другите просто не успяха да задържат вниманието ми - серия, две и съм дотам. Скучно, както каза една съфорумка. Simple Smile

# 506
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=JI23WCHe5uc

Едно видео от springdaizy - "Нашият диамант".

# 507

Аз съм отстреляна... не мога да се възползвам от най-добрия приятел на всяко момиче. Simple Smile)

# 508
Хриси, здравей. Радвам се, че се включваш.  Hug

Съгласна съм с написаното от теб и веднага ще ти отговоря, защото аз самата осъзнах, че не съм се изразила правилно.

Приела съм , че Енгин си е малко чешит и не следва утвърдените норми. Няма нищо лошо, дори е интригуващо.

Това, което не приемам е да се генерализира- всички медии са жълти и некачествени, целящи да унищожат престижа на актьорите, певците и като цяло светските личности, че непрекъснато се опитват да ги очернят и тн.

Според мен има и стойностни медии и журналисти и не е хубаво да ги слагаме в кюпа с другите.

Тук много пъти се изказва тезата:

Енгин не прави интервюта, защото медиите са пошли и той е разочарован от тях.

Кои медии е въпросът? Всички ли?  newsm78 Съмнявам се.  Peace

Но по-лесно е да обвиним всички медии в непрофесионализъм, за да си обясним липсата на интервюта от страна на Енгин.

А реално е точно обратното- самият Енгин не иска да дава интервюта, ако ще да е за най-най-най добрият и професионален журналист или медия, които не биха си позволили да нарушат личният му живот и пространство.

Честно ли е да се внушава, че всички медии и журналисти са жълти и пошли ???  newsm78

# 509
Здравейте, момичета! Heart Eyes

Честит Димитровден! Да са живи и здрави именниците и всички
празнуващи покрай тях! Честито и на тези,които имат професионален
празник! newsm51 newsm51 newsm51

Мариана   Ани   Милка   Haqsko    newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves

Ето и моите подаръци за празника. Heart Eyes Heart Eyes

Тук не е ковача Керим, а заварчика Керим, но нали все е Керим. newsm53 newsm53

Диманка Hug вземай го, специално за теб!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт