Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 727
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Привет и честит празник на празнуващите  Hug   bouquet

Аз говоря за стойностно интервю, което той да направи по собствена инициатива, което не е свързано с конкретен негов проект. Тогава инициативата и решението  ще идват единствено от самият него, което е съвсем различно.

Дейзи, всички искаме това.  Wink И тези, които си признават, и тези, които не си признават. Но не ти ли е хрумвало, че Енгин просто не иска да се разкрива, че иска да постави граница, между личния си живот и този на актьор. Колкото и да ти е странно, има и такива хора. Това, което е имал да каже за Мустафа Булут и Керим, вече го е казал, а в момента едва ли има право да говори за новата си роля. Вероятно ще държат бъдещите зрители до последната минута в неведение, подхвърляйки им дребни трохички. То така се поддържа зрителският интерес.                                           
Ако приемеш, че Енгин си е чешит, който не се побира в определена и очаквана рамка, ще ти е по-лесно да го разбереш. Ами ок, странен е, не се държи типично, но имаме два избора. Или го приемаме такъв какъвто е, или не. Теглим му чертата и си избираме друг любимец. Но и да се съдерем да пишем - от сутрин до вечер, няма как да го променим. Това е положението, Минке - както обича да казва една моя приятелка. Така че, има ли смисъл да дебатираме като развалени грамофони едно и също нещо.                                                                                                         Енгин не е съвършен. Не е най-красивия, нито най-умния, нито най-талантливия, нито най-най-най. Той е просто човек, с необикновен талант, а ние сме просто зрители и негови фенове. Ако ни поднесе нов проект - супер, ако не - има още толкова много филми, сериали, книги...   А и не смятате ли, че е съвършено скучно да си съвършен  newsm78                                                                                    
Мисля че, като негови фенове, му дължим едно нещо - уважение. Просто е тъпо да се наранявате за негова сметка. Човекът нищо не ви е направил.  Или ви е направил, а аз съм пропуснала да прочета  Thinking Ако не се харесвате, просто спрете да общувате и се подминавайте. Никой няма да промени мнението на другия, а и защо пък трябва. Да не сме роботи, че да мислим еднакво.
От мен, приятен ден. А вие се забавлявайте малко повече. Всяко излишно напрежение и стрес, неимоверно сбръчква кожата, а не мозъка. С най-добри чувства към всички  Hug

п.п. Това дето го написах, че не е най-най-най, не променя факта, че все още ми е любимия турски актьор  Grinning

Точно това е и моето мнение! Казала си го прекрасно! Направо като подарък за празника ми! Благодаря ти! newsm51 newsm51 newsm51

Привет и приятен ден!

# 511
  • В Града на Липите
Честно ли е да се внушава, че всички медии и журналисти са жълти и пошли ???  newsm78

Виж сега,  Hug достатъчно си голяма, за да знаеш, че живота никак, ама никак не е честен, лесен, и прост.
Не искам да защитавам никого, нито да адвокатствам, но в края на краищата това е форум в който всеки пише, каквото иска, мисли, или дори и не мисли. За да ти се внуши нещо, точно тук, трябва да си доста податлив на внушения.  Wink
Например, не мисля че ти ще успееш да внушиш на някого, че Енгин е длъжен да намери читав журналист и да ни удовлетвори любопитството, нито пък някой ще успее да ти внуша, че не е длъжен да го направи. Въпрос на гледна точка, очи, уши, възприятия, и т.н.
Така че, кой какво мисли, не мисли, или държи да разберем, че мисли си е за негова сметка.  Grinning
Не знам дали съм се изразила достатъчно ясно,  Joy че май попрекалих с кофеина и екшъните днес, но надявам се, че да.
С две думи, исках да кажа, че Енгин си живее живота, както му се харесва, а ние се дърлим за тоя дето духа  Grinning

anairamanairam, честит празник   bouquet

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 16:13 от hrissi_sz

# 512

Ех, как ми се повиши настроението! Затова Ви поздравявам с най-новия клип на Енрике Иглесиас!

Друг мой любимец! newsm03

http://enriqueiglesias.tumblr.com/post/65051283155/heartattack-music-video-is-here-check-it-out

# 513

Да... нищо ново под слънцето...
Аз пък упорствам да си стоя в темата, която е за Енгин. Направила съм личен избор, който отстоявам. Въпрос на характер, струва ми се. И вкус. Simple Smile) Та... в тази тема предпочитам да не не се бия за каузата на журналисти, сценаристи, продуценти, мениджъри и пр. антураж. За мен те са просто съпътстващи явлението Енгин, когото продължавам да гледам с удоволствие. Колко време мина от края на последното му участие?... Година и половина... чудно защо ли не ми омръзва да го гледам и обсъждам, без да ме вълнува ще дава ли хляб на хората от медиите.
О, да, всеки филм е плод на екипен труд, в който от значение са сценаристи, продуценти, режисьори, актьори, осветители... на останалите даже не им знам длъжностите и професиите, така че няма да се опитвам да ги изброяавм. Но това, което е привлякло моето внимание сред цялата тази общност е и продължава да бъде Енгин Акюрек. Не ми омръзва да гледам отново и отново изпълнението му във всяка една от неговите роли. Очаквам с нетърпение появата му във филм или сериал, защото съм сигурна, че ще получа в отплата неизмеримото удоволствие да наблюдавам един изключително талантлив актьор в поредното му брилянтно изпълнение. Честно казано, ако Енгин се отдаде на театъра, ще се замисля за вариант, в който да го гледам в постановки на живо.  Peace Дотолкова ме е превзел с невероятната си игра. Запълвайки времето на чакане с гледане на стари и нови филми, аз не преставам да жадувам за неговото присъствие. Защото той е най-доброто, което съм гледала. Съжалявам, ако желанието ми да си доставя удоволствие и естетическа наслада от нещо наистина хубаво, притеснява някого, ноооо... ще продължа да правя всичко възможно, за да го удовлетворя. Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 16:21 от marytza

# 514

Hrissi  newsm51  за пост 504.  bouquet  bouquet
И аз съм писала преди време защо няма интервюта, но след като
няма роля, за която да говори, за какво ще е това интервю. Thinking
Ясно е, че няма да направи такова за да си разказва за живота. Simple Smile

# 515
Поздрав за всички, за хубаво настроение.  bouquet  bouquet

# 516
Дейзи  Hug влизам да те поздравя, да не си съвсем сама.  Wink

Много ми харесват твоите разсъждения. Показваш зрелост, дух и толерантност. Браво!

Хриси,
Цитат
Цитат
За да ти се внуши нещо, точно тук, трябва да си доста податлив на внушения.  Wink
...................................................................................................
Така че, кой какво мисли, не мисли, или държи да разберем, че мисли си е за негова сметка.

По тая логика, форумите са напълно излишни.

Дейзи е права като казва, че във всяко нещо се проявява личността - облекло, общуване, постъпки, отношение към дадено събитие, към хора и т. н.

Точно затова и тя, и аз, се интересуваме от поведението на Енгин. Завладени от таланта му на актьор, се запитахме какъв е като човек. Това включва къде ходи, как общува с фенове и медии. Да, интересно е и показателно за личността на Енгин. Не виждам какво лошо има в нашия интерес и защо толкова дразни някои съфорумки.
Да, Енгин си живее живота. Да, няма ние да му кажем какво да прави и как да го прави.
Но пък и ние няма да спрем да се интересуваме от неговото отношение към киното, изкуството, обществените проблеми и т. н. Много по-вълнуващо е да обсъждаме подобни въпроси отколкото да седим в унес пред стари снимки.

# 517
Отново информация от Элиза...

Скрит текст:

В Стамбуле много таких кафе, это похоже на то, где был Энгиша, есть и Нишитшаши, где он ходил по магазинам, мне бло интересно посмотреть на интерьер.
---

Допълвам: Caffè Nero /от италиански – черно кафе; но Неро означава и собственото име Нерон, т.е. - кафето на Нерон/  е верига кафенета в италиански стил,  създадени и разпространени предимно в Англия, чието начало е поставено през 1997 г. Компанията притежава над 500 кафенета и е разширила дейността си в Турция, Близкия изток, Полша и Кипър.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 17:22 от marytza

# 518
От много празнуване да не се отдадете на ирландска йога Joy Joy

# 519
  • В Града на Липите
Хриси,
Цитат
Цитат
За да ти се внуши нещо, точно тук, трябва да си доста податлив на внушения.  Wink
...................................................................................................
Така че, кой какво мисли, не мисли, или държи да разберем, че мисли си е за негова сметка.

По тая логика, форумите са напълно излишни.

Валя здравей.  Hug Не успях да разбера, как от двете изречения, които съм написала, стигна до логиката, че форумите са излишни  newsm78
Всеизвестен факт е, че форумите са създадени за забавление, човек да си набавя необходимото инфо, да споделя, да намира приятели и понякога да се излага. Може би имат и още функции, но в момента не се сещам  Thinking
Не съм упрекнала никой, че се интересува от Енгин и живота му. Доколкото помня  newsm78 Ако съм, извинявам се.  Hug Просто констатирах, като страничен наблюдател напоследък, че името на Енгин се ползва за лични войни. Нещо като камъкът на раздора се получи. Покрай което отнесе доста негативи, и смятам че съвсем незаслужено някакси пострада. За късмет, едва ли ще разбере  Grinning
Споделям го , не за друго, ами защото тук всички сме му фенове и искаме най-доброто за него, а пък отстрани изглежда различно  Grinning И както казах вече, нищо лично  Wink

# 520

Прекрасна сцена. Де да можехме да знаем какъв виц или случка предизвикват този буен смях! Simple Smile)) По обясними причини до сега не съм присъствала на ергенска вечер... но, явно, добре се забавляват мъжете в такива случаи. Simple Smile))

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 17:01 от marytza

# 521

Когато има различни мнения, спорове, тези, контра тези това е форум.  lalalala
Другото е лигавня с цветенца, кафенца, "Добро утро", и поименно маркиране на групички.  Peace
И хайде молим ви се с това "мен не ме интересува личния живот на Енгин" да залъгваме някой друг.  Wink

afwitch

# 522
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=CwhAcb7qdGA

А аз ви предлагам един клип, направен от мен с много любов. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/247676

# 523
  • В Града на Липите
И хайде молим ви се с това "мен не ме интересува личния живот на Енгин" да залъгваме някой друг.
 afwitch

Мен лично ме интересува  newsm03 Въобще не съм крила, никога.  Wink
И след като обекта на нашия интерес отказва да говори, предлагам да отидем, да го намерим... и да го накараме да си каже всичко  Joy  Joy  Joy

# 524

Хриси - удоволствие е да те чете човек! За това което си направила за темата, за труда който си вложила  съвсем на добра воля - съм ти извънредно благодарна. И сега да ми потрябва подсказка - кое, къде и как се е случило - отивам на първа страница и те чета ! Надявам се, че с новият проект на Енгин присъствието ти тук ще бъде факт !

Пропуснала съм да поздравя с празника Ани-Марияни, Милка и Хаяско. Момичета хубав ден - пълен с настроение и усмивки !

Елинор - страхотно допълнение към нестандартната "почерпката" за този празничен ден ! Да ! - всеки се включва в темата с нещото, което му се отдава най-добре и най-важното е, че го прави за да зарадва и другите !

Момичета, вглеждайки се в последната снимка на Енгин/Текин и не откривайки следа от Енгин/Керим си мисля, че истинският Енгин е наистина дълбоко скрит. Открива лицето си само при директни срещи  с феновете.  Позволя им да се снимат с него и неизменната май молба - това да е за личният им архив. Верен на мотото си - "познавайте ме от ролите ми".
Низипли, Булут,Керим - са за феновете и публиката.
Енгин - си е за семейството и за себе си.

На последната снимка, която гледах така в доста близък план - личеше неодобрение, че е сниман. Поне аз така интерпретирам. А може и в роля да е и някой да е направил тази снимка. Каквато  и да е историята, какъвто и да е Текин - чакам с огромно нетърпение да видя новото екранно лице на Енгин.

На мен ми е достатъчно, че отново ще се докосна до невероятният му талант.

В тази връзка - Марица страхотни постове !

Общи условия

Активация на акаунт