Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 728
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Клипчето е много тонизиращо, Марианка. Simple Smile

Аз пък си мечтая... да присъствам на чудото на създаване на образ от Енгин...

Дали тук е бил прекъсван в представянето на Керим от режисьор, гримьор или някое др. техническо лице? Дали сцената е заснета на един дъх, или се е налагало много пъти да се размества, намества, премества, за да се получи най-добрия вариант?
А очите му точно тук са бездна...
Какво самообладание, каква сила трябва, за да изглеждаш така в обектива въпреки всички съпътстващи снимачния процес неудобства!...

# 526

http://www.youtube.com/watch?v=CwhAcb7qdGA

А аз ви предлагам един клип, направен от мен с много любов. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/247676

Продължаваш да ни изненадваш днес - и то нестандартно !

Малко е да се каже, че клипът е страхотен !

# 527
Дейзи  Hug влизам да те поздравя, да не си съвсем сама.  Wink

Много ми харесват твоите разсъждения. Показваш зрелост, дух и толерантност. Браво!

Хриси,
Цитат
Цитат
За да ти се внуши нещо, точно тук, трябва да си доста податлив на внушения.  Wink
...................................................................................................
Така че, кой какво мисли, не мисли, или държи да разберем, че мисли си е за негова сметка.

По тая логика, форумите са напълно излишни.

Дейзи е права като казва, че във всяко нещо се проявява личността - облекло, общуване, постъпки, отношение към дадено събитие, към хора и т. н.

Точно затова и тя, и аз, се интересуваме от поведението на Енгин. Завладени от таланта му на актьор, се запитахме какъв е като човек. Това включва къде ходи, как общува с фенове и медии. Да, интересно е и показателно за личността на Енгин. Не виждам какво лошо има в нашия интерес и защо толкова дразни някои съфорумки.
Да, Енгин си живее живота. Да, няма ние да му кажем какво да прави и как да го прави.
Но пък и ние няма да спрем да се интересуваме от неговото отношение към киното, изкуството, обществените проблеми и т. н. Много по-вълнуващо е да обсъждаме подобни въпроси отколкото да седим в унес пред стари снимки.

Валя Hug   bouquet винаги съм харесвала разсъжденията на Дейзи, казвала съм го неведнъж.
Дейзи Hug  bouquet  bouquet
Съгласна съм и че за личността може да се съди по всичко изброено.
А тук говорим за Енгин. За цялото това време, откакто го видяхме на екрана, и след това,
от това, което сме видяли от снимки, всеки си е създал някаква  представа за него.
Естествено, няма да е напълно реална, тъй като никой не го познава лично, а и той не иска
да се знае за личния му живот.
И на мен ми се иска да разбера много от нещата, за които казваш - за отношението му
към важни събития, за киното и т.н., и няма лошо човек да се интересува какво мисли
любимия му актьор по тези въпроси.
Но откъде мога да разбера за всичко това, след като самия Енгин не говори, и не иска
феновете да знаят. Има интервюта от преди, в които говори за актьорството.
Надявам се, че за представянето на игралния филм, и след като започне сериал, ще има
и интервюта с него. Simple Smile

Искам да кажа и, че всеки в темата се вълнува от различни неща, но все свързани с Енгин,
и тук е мястото да ги споделя. Но споровете започват от това, когато някой изрази
мнението си, веднага иронизира и обижда другите, които са на друга вълнА.
Мисля, че това е излишно, не може да се налага на зрели жени как и за какво да мислят,
или да не мислят.  Thinking
Това е към всички и е съвсем добронамерено, защото съм сигурна, че на никой не е приятно,
когато има разправии в темата.

# 528
Марианка newsm51  поздравления за клипа!  bouquet

# 529

Колко вярно-сълзата се състои от 1% вода и 99% чувства!!Умее го това Енгин.

# 530

Марта Hug много ми е приятно, когато радвам и други с това, което правя.  bouquet

# 531
Хриси.  Hug Hug

Знам в какъв свят живеем, но какво да се прави като съм непоправим идеалист .  ooooh! ooooh! Просто вярвам, че трябва да избягваме обобщенията. Има качествени и некачествени медии, както всичко останало в живота.

А за Енгин, аз ще продължа да го харесвам като актьор с  или без интервюта.  Heart Eyes

Делина
Hug Hugсъгласна съм с теб , че точно подобни дискусии правят темата интересна. Не трябва да се приемат нещата толкова насериозно. Все пак това е само една тема.

Елинор  Hug  Hug

И един поздрав от мен : Madonna- 4 minutes

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 18:52 от daizy_g

# 532

Марта Hug много ми е приятно, когато радвам и други с това, което правя.  bouquet
Елинор - всичко, което е направено с мисълта да зарадва и зареди някого с положителна енергия го приемам и благодаря.

Всеки в реалният си живот, както и тук във виртуала предпочита да общува с усмихнати и позитивни хора.  Хора които ще го обогатят с нещо, ще му "дарят" част от настроението си, ще предизвикат  една усмивка. За мен едно "добро утро" и "здравейте" значи много - нищо, че е виртуал, нищо,че е форум.

Сещам се за нещо, което гледах като репортаж преди време. Група ентусиазирани млади хора решиха да излязат на улицата и да "даряват прегръдка" на непознати хора. Камерата показа, че тези които отвърнаха на прегръдката бяха ведри и усмихнати. Тези които гледаха с подозрение  и отминаваха с безразличие  бяха  със сериозни лица и стиснати устни.

И нещо лично - една случка от моят живот.

Скрит текст:
Преди години, рано сутринта бързам за много важен изпит / кандидат-студентски ! така се случи, че завърших висшето си образование по-късно / и си вървя по посока МА . Предпочитах да стигна пеша и със съответното питане, защото не познавах  въобще София.  И както си вървя бързайки - точно срещу мен се приближава млада жена, която посяга към ръката ми и  пуска нещо в нея. Това движение обаче е придружено с една огромна усмивка и думите "Днес ще имате късмет" .
Докъдето реагирам жената беше отминала.  В ръката ми беше сложена една малка икона. Знаеш ли, каква енергия и увереност ме изпълни.Излишно е да казвам, че изпита мина успешно. Но интересното е друго - винаги когато отивах после за изпит все се оглеждах и чаках някой друг да ми пожелае късмет и хубав ден. Та...така.

# 533

МартаHug

А момичетата от Гърция подредиха нова страничка в албума, започнат от рускините. Simple Smile)

# 534
  • Пловдив

И едно колажче от мен.
....................
Марта, шарен свят. Хора разни....
Скрит текст:

# 535

Предложение за рубриката "Другите за Енгин Акюрек":

Едже Йоренч коментира в интервю: "Енгин Акюрек е един изключителен, дисциплиниран и топъл актьор."

Скрит текст:
@eceyorenc comments in an interview "Engin Akyurek is an extraordinary, disciplined, and warm actor"

# 536

Марта  Hug  bouquet: за споделеното!

Дейзи Hug мерси за музиката!   bouquet

# 537

Марта,  Hug

А момичетата от Гърция подредиха нова страничка в албума, започнат от рускините. Simple Smile)

Книгата явно една и съща, аз също я имам.    

Да компенсирам с емотиконките, че снощи ги нямах.

Марица, ако имаш колажа на рускините - подай ми го. Ще направя трите в гиф.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 20:57 от Марта_49

# 538
  • Пловдив

http://www.haberturk.com/medya/haber/751572-dizi-finalinde-meclis-durdu

Да допълня в "Казаха за него...." - извадка от интервю на сценаристките на КВФ от 17 юни 2012 г.:
"Ние много се интересуваме от тази история и живеем с героите й, както не сме живели с никой друг. Имахме едно изключително преживяване, свързано с Фатмагюл. Преди да пристъпим към сценария си мислехме "Как ще ги накараме да харесат Керим?", а сега те мразят Фатмагюл. Казват: "Нацупена, лошо облечена! Още не казва "да" на Керим."
Скрит текст:
"We are very interested in this story and live intimately with them [the characters] like no other. We had a surprising experience regarding Fatmagul. Before we started writing the story, we were thinking "how are we going to make them like Kerim," but now they hate Fatmagul. They say "Sullen face! Poorly dresses! Still does not say 'yes' to Kerim."

# 539

Книгата явно една и съща, аз също я имам.    

Да компенсирам с емотиконките, че снощи ги нямах.

Същата е, я! Нали затова казвам, че всеки я допълва. Simple Smile Ето, сега и ти сложи още няколко спомена в нея. Simple Smile Нека се трупат хубавите спомени...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт