Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 34 484
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Следобеден привет , момичета
Предлагам всички да направим като velichka060 и да се върнем в 20.20 ч, когато може би, ще има новина и нещо конкретно да се обсъжда.

Защото по-добре да мълчиш, отколкото да казваш какво да е.  Simple Smile

Валя , абсолютно съм съгласна с всичко казано от теб , мила .
Скрит текст:
Аз затова в Реала имам професорска титла - по Мълчание .
Но и в Реала , и във Виртуала съм от хората , които посрещат с всяка възможност една хубава новина от надежда да се превърне в реалност ... Надявам се , че и ти нямаш нищо против това .
Най-после нещо различно, една чудесна изненада от Джейн Еър:

ENGIN AKYÜREK - A PERFECT DATE

Ето , затова надничам в темичката , за да видя кой какво е публикувал и ,, да си открадна нещо за себе си '' - я новинка , я някое клипче / направено с любов /, я някоя рисунка - като тази например :

Скрит текст:
Фантазия , надявам се да не ми се сърдиш , че ,, съм присвоила '' не само тази , но и други твои рисунки

Момичета , преди отново да изчезна от Виртуала , искам да ви кажа нещичко ... Много ви моля , не го приемайте като намек за поучаване или нещо подобно . Просто споделям :
Скрит текст:
Имам много Велико Търпение ,
Толерантност - за десет живота
и за  в с е к и г о  -  г р а м  Уважение .
Давам  в заем  -  от  моята  Квота

Желая на всички приятна вечер

Фантазия , който си го може , си го може . Благодаря за възможността да се полюбувам на най-новите ти произведения

# 601

ENGIN AKYUREK (24)
Възможности за тази случка

Tuvana Engin @TuvanaEngin 26 Ekim
Bu guzel calısma icin @siyahlalebjk 'ye teşekkürler Tuvana Türkay - Engin Akyürek pic.twitter.com/BnwRVFMZCV
Tuvana Engin @TuvanaEngin 26 Ekim Bu guzel calısma icin @siyahlalebjk 'ye teşekkürler Simple Smile Tuvana Türkay - Engin Akyürek pic.twitter.com/BnwRVFMZCV
Момичета ,какво значи това?
Пак ли фенски фантазии

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 17:55 от milkaradeva

# 602
Не мога да се сдържа да не споделя един от надписите в СУ
Скрит текст:

# 603
  • Пловдив

Милка, всичко приемаме за слухчета до доказване на противното. Но за да не сме изненадани, следим и тях.... Феновете много харесват Тувана, все искат да станат екранна двойка....

Докато чакаме 20,20 часа.... ето и едно мнение - коментар на Asmaa Fahmi:
"Днес след часовете една от моите ученички дойде при мен и попита: Г-це Асмаа, какво означава „направи ми услуга”?  Разбира се, тя ме попита на арабски. Аз се наведох любезно над нея и казах: „Това означава да направиш нещо красиво за някого”.  Тя кимна разбиращо с глава и продължи: „Татко прави много красиви неща за мама… тя всеки ден го моли да й направи услуга да я остави на мира и той го прави”.
Помня как вчера гледах Фатма и Керим отново, много епизоди, но разбъркано и сравнявах любовта на Керим с любовта на Мустафа. Запитах се как може да направиш услуга на някой, когото толкова обичаш?  Като бъдеш наблизо дори и това да наранява този човек или като се отдалечиш, когато човекът те помоли и го обичаш от разстояние? Не можах да си отговоря веднага, защото когато аз обичам  някого, аз искам той да е близо до мен. Но житейският опит ни учи, че любовта трае по-дълго в сърцата ни, когато предпочетем да обичаме независимо дали сме близо или далеч и независимо какво чувства другият. Боли ни, когато другите не ни отвръщат със същото, но животът доказва, че любовта на Керим е по-дълготрайна и със сигурност по-истинска."
Скрит текст:
Today after class one of my children came to me and asked: Miss Asmaa, what does "do me a favour" mean? Of course she was asking in Arabic. I leaned over her kindly and said "it means when you do something beautiful for someone else". She nodded her head in understanding and said "my father does many beautiful things for my mother ... every day she asks him to do her a favour and leave her alone and he does"

I remembered yesterday I was watching Fatma and Karim again, many episodes but not in order and I compared Karim's love with Mustafa's love. I kept wondering how can you do a favour to someone you love so much. Is it by being close even if it hurts that someone or by keeping a distance when that someone asks, and love that someone from a distance. I couldn't answer it directly because when I love someone so much I want him close. But life experience teaches us that love lasts more in our own hearts when we choose to love no matter far or near and no matter what the other may feel. It hurts us when others don't love back but life proves to us that Karim's love is certainly more lasting and certainly more real.

# 604

Hug  Добра вечер, МОМИЧЕТА!  Hug

Изчетох и видях, пропуснатото от мен.  newsm03
Честито  "на патерици" на всички, които са празнували на Димитровден!  smile3525
Вчера и аз празнувах, но нямах техническа възможност да почерпя и вас.  Embarassed
Но пък съм на принципа, щом човек има на сърце да почерпи, може винаги и по всяко време.  Grinning

Kissing Heart
Скрит текст:
За моето Митенце,  cheers! Да ви е сладко!  eat

Някой да не си помисли, че е малко детенце, висок е 2 метра.  Simple Smile Joy

[/b][/color]

МАРИЯНКА, благодаря ти за линка, който ни предостави, и за всичко останало...   bouquet

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 12:31 от Tanusha_

# 605
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=P2M5TkQ-H44

"Грешникът" - толкова красив....

# 606
Димана, Величка, благодаря!
Аз продължавам да си слушам песента.  Simple Smile

Тануша, желая ти топла двуметрова прегръдка от твоето Митенце!

# 607
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile

Тануша
, да ти е виж и здрав Митето.  newsm51

По мои спомени магазинните предавания в Турция досега не са ни споделили някоя съществена новина около даден актьор или сериал, освен някакви предположения, без сигурни доказателства. По-скоро се занимават със светските клюки. Дано все пак ни изненадат. Но аз не очаквам някаква революционна новина. Ще висим.  Peace

И една песен от талантливата и красива млада българска изпълнителка- Михаела Филева.

# 608

ВАЛЯ, благодаря ти! И аз, като Фатмагюл съм миньонче...  Grinning

ДЕЙЗИ,   Hug, и ти да си жива и здрава!

# 609
Величкаnewsm51много ми хареса това, което си скрила на дълбоко.

Тануша,

# 610

Днес цял ден се трудя над тази красота ...

Фантазия твоето рисуване се оказа като грипен вирус. Де къде ни  свари - всички грабнахме каквото имаме под ръка и вече сме в гилдията на художниците... Пази си моделът. На  така представената Рьо графия - виждам готини очила

Тануша - дано вчерашният празник да е бил хубав и слънчев -

Мариянка - благодарности за споделеното мнение на Asmaa Fahmi.

Надявам се, че ще можем да гледаме без проблем и най-важното пък и да разберем за какво иде реч и дума.Силно се надявам, че всичко ще бъде преразказано във EAUFC от момичета там. Те знаят с какво нетърпение се очакват всички новини свързани с Енгин.

И да си уплътним оставащото време, освен да гледаме клипове - предлагам  и нещо по-материално. Днес съм щедра и ще споделя с вас любимият си сандвич. Взимайте си, ама все пак оставете и за утре - може пак да похапнем.

Скрит текст:

# 611
Величкаnewsm51много ми хареса това, което си скрила на дълбоко.

Тануша,

Скрит текст:

ФАНТАЗИЯ,   bouquet! Умишлено повтарям поста ти! Браво на теб!  smile3525

# 612
Engin Akyurek - Kalbimdeki sanci -Toygar Isikli

# 613
Валя,днешните ти клипчета са прекрасни.Благодаря ти.Музиката на последния ти клип ми напомня за един друг мой любим филм. smile3525

# 614
Валя, наистина прекрасни клипове постваш.   bouquet

От мен още една песен-този път на Мария Илиева- Играя стилно.

Общи условия

Активация на акаунт