Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 34 490
  • 735
  •   1
Отговори
# 135

Дълъг и много труден път измина Керим,но накрая успя да се докосне до щастието.Заслужаваше  даже много повече,според мен.

# 136

Да попеем... с трима щастливи Керим. Simple Smile

# 137

Величка -

# 138
  • На изток от рая...
Здравейте!

Влизам от време на време,за да потърся новини за актьора, когото харесвам и който ме заплени най-вече в образа на Керим и с изненада забелязвам, че най-прекрасния за мен сериал "Каква е вината на Фамагюл" изведнъж е останал без тема.

Може би някой ще каже, че нямам право да пиша, тъй като така или иначе рядко се вясвам или че ако искам да чета за Берен мога да вляза в други нейни теми, но беше ли необходимо да се затрива изцяло темата посветена на този сериал-кауза, както почти всяка една от вас го е наричала?!? Не можеше ли старата тема да се запази и в нея да се споделят новини за всички актьори, които допринесоха за успеха на "КВФ"? 

Нима този сериал не заслужава да има тема с неговото име в раздела "Романтични сериали", а за евентуалния нов проект на Енгин да се направи нова тема -  така както има нови теми за очакваните сериали на други актьори.

Жалко, че толкова суперлативи по адрес на сериала, толкова трепети, споделени от всички нас по време на он-лайн излъчването, толкова истински силни емоции изведнъж "осиротяха" и останаха без тема. Оказа се, че "каузата" беше изместена от пеперуди и сапунени мехури, изпълнени с едни и същи стари снимки...

# 139
  • Пловдив

Оставам без думи...

# 140
Здравейте!

Влизам от време на време,за да потърся новини за актьора, когото харесвам и който ме заплени най-вече в образа на Керим и с изненада забелязвам, че най-прекрасния за мен сериал "Каква е вината на Фамагюл" изведнъж е останал без тема.

Може би някой ще каже, че нямам право да пиша, тъй като така или иначе рядко се вясвам или че ако искам да чета за Берен мога да вляза в други нейни теми, но беше ли необходимо да се затрива изцяло темата посветена на този сериал-кауза, както почти всяка една от вас го е наричала?!? Не можеше ли старата тема да се запази и в нея да се споделят новини за всички актьори, които допринесоха за успеха на "КВФ"? 

Нима този сериал не заслужава да има тема с неговото име в раздела "Романтични сериали", а за евентуалния нов проект на Енгин да се направи нова тема -  така както има нови теми за очакваните сериали на други актьори.

Жалко, че толкова суперлативи по адрес на сериала, толкова трепети, споделени от всички нас по време на он-лайн излъчването, толкова истински силни емоции изведнъж "осиротяха" и останаха без тема. Оказа се, че "каузата" беше изместена от пеперуди и сапунени мехури, изпълнени с едни и същи стари снимки...

Серената

Хубаво е, че след дълго отсъствие отново пишеш в тази тема.

Казваш, че си чела от време -навреме и търсиш новини за актьора Енгин Акюрек.

Дълго време след края на сериала темата носеше заглавие " След КВФ" след това "Преди и след КВФ" след това преминахме "Нови проекти" сега "В очакване" .

Всичко това показва,че темата претърпя едно положително развитие, като разшири кръгозора си страшно много. Ако бяхме останали на "КВФ" щяхме да се ограничим единствено и само с този сериал. Ние преговаряхме и обсъждахме няколко пъти "КВФ" и "АБО", направихме и гледахме още един сериал "ЧЗ" - но въпреки всичко почти на всяка страница присъстват както снимки, колажи,така и мнения касаещи "КВФ".

Какво например ще споделиш за новият ми клип посветен на "КВФ" - направен почти 1,6 година след финала. Сигурно нищо, защото дори не си го видяла.

Тема за "КВФ" има още една в "Романтичните сериали" - само,че под друго име - "Пепел от рози" .

Може би там има някаква по-актуална информация за актьорите.

Тук ние продължаваме да се вълнуваме от "КВФ" но към вълненията си прибавихме и нови - към още три сериала и няколко филма.

# 141
serenata  Hug
всеки има право да пише в темата, а въпросът ти е съвсем резонен.

Случайно или не, постът след твоя, съдържа отново пеперуди и текст: Оставам без думи...

Това е отговорът.

# 142
  • Пловдив

"Каквото и да дойде в живота ти, приемай го с усмивка."
Скрит текст:
No matter comes at your life, just accept it with a smile

# 143
"Каквото и да дойде в живота ти, приемай го с усмивка."

Peace

И така с усмивка можехте и да отговорите на потребителката serenata като човек, който пуска темата и доста често се държи като неформален модератор. Дори дежурното

Момичета, това е темата за Енгин.

можеше да свърши работа.  Wink  tooth

# 144
  • На изток от рая...
Марта, благодаря за милото посрещане, но не мога да се съглася с теб.

Темата според мен сега е по-ограничена от всякога. И преди се е споделяло за други филми и сериали. Аз лично многократно съм коментирала "Ако бях облак" в тази тема, както и мнение за преходни роли на Берен. Не ми се и помисля какво ще стане сега ако започна да коментирам образ й като Бихтер например  Rolling Eyes.

Като погледна списъка с темите, на мен лично ми става тъжно, че този прекрасен сериал няма собствена тема. Нима беше толкова трудно да се направи нова тема за очаквания проект на Енгин?!?!!!!

Бергюзар  и Халит например имат по няколко теми - една обща за "1001 нощи" и по една за новите им сериали...

Къванч също има няколко теми - като почнем от общата им тема с Берен за "Плода", минем през следващата му роля, а сега има тема и за очаквания му нов сериал.

Нима "КВФ" заслужава по-малко от всички тези да има своя тема тук.
Това е мое мнение.

Относно клиповете и колажите - всеки си решава какво да гледа и прави. На мен лично ми идват малко в повече, все пак отдавна съм минала тийн годините, тогава това би ми било забавно и интересно. Сега предпочитам да си пускам цели епизоди от филма или мои любими моменти, да слушам гласовете на актьорите, оригиналната музика от филма и т.н.

# 145
  • Пловдив

Един мой любим момент от АБО:
М: "Не замръквай навън. Не сядай в колата си, докато не я провериш. И пчела да те ухапе, да знаеш, че аз съм я изпратил. Разбра ли? Разбра."

# 146
Здравейте.

serenata,
добре дошла отново в темата.  Hug

Аз също си мисля, че е по-добре да се направи отделна тема, посветена само на Енгин, но да остане тази, включваща КВФ и други сериали. Аз понякога чета по-старите теми по време на онлайн гледането и след това и изпитвам истинско удоволствие.

В момента няма много какво да се обсъжда в темата, защото Енгин дори няма потвърден сериал, а филма няма да можем да го гледаме скоро.

Но това се получи, защото се изключиха КВФ и Берен от темата поне в този й вид.

# 147

Малко чайки и делфини... за разнообразие. Simple Smile)

В този форум всеки може да направи тема, serenata. Ако много Ви се иска да има тема "Каква е вината на Фатмагюл?", можете да отворите такава. Simple Smile Така няма да усещате липсата на това заглавие сред темите на подфорум "Романтични сериали, теленовели".

# 148

Като "прелиствах" днес електронните издания и търсейки новини - попаднах на една свързана с друг наш любим актьор, но за съжаление не ме зарадва /новината /.
Engin Altan Düzyatan се е разделил с годеницата си. Миналата година, ако си спомняте той се  сгоди за приятелката си  на бляскаво светско парти.
Не обичам разделите, затова няма да коментирам повече. Който го интересува - ето материала.

# 149
Ако се направи отделна тема за "Каква е вината на Фатмагюл" от тази ще се махнат ли линковете от първа страница към филма?  newsm78 И въобще цялото промо за темата?  Thinking Разсъждавам си така и не си и помислям, че авторката на темата дали с усмивка или без ще отговори.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт