Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 755
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Има огромна разлика в това - да изразяваш мнение към сериал, екранни образи и актьори и да изразяваш мнение към съфорумки.

Първото спада към определените правила - всеки има свободата да коментира спроред своите виждания.

Второто спада към нарушаване на тези правила.

Всеки, който пише в темата според правилата трябва да пише със задължителното уважение към съфорумките си.

Какво пише за сериалите, екранните образи или актьорите - е негово право. Може да пишеш както  за един, така и за няколко - в различни теми.

Всеки, който чете в темата вижда ясно кой нарушава правилата - какъв тон се използва.

Стига се дотам, че трябва да се дават обяснения защо не се пише за някой, който е любимец на някого.

# 406
може би единственият човек в тази тема,който открито и винаги е заявявал,че не харесва Берен
И аз съм го заявявала. Не винаги, но когато съм счела за нужно. Обаче какво... това нищо не означава...  Тук съм заради възможността да общувам с хора харесващи Енгин Акюрек.

# 407

Някой е свършил моята работа. Simple Smile)) Имах намерение да вадя това от клипчето на Сойе, сега мога само да благодаря. Simple Smile

Дами,
преди малко погледнах с подозрение отметките на своята Мозила... Реших, че браузерът се шегува с мен и докато "отсъствах", е решил да ме прати в друга тема. Simple Smile))

Аурелия, благодаря за новата-стара снимка. Simple Smile  Hug

Коментар под новата снимка в една от страниците, посветени на Енгин (ако искате, сложете го в рубриката "Другите за..." Simple Smile : The best man all over the world --- Най-добрият мъж в целия свят.
Далеч съм от желанието да накарам и други да мислят така. И не заради това споделям прочетеното. Просто за себе си отбелязвам, че след всичкото мълчание и "криене" от страна на Енгин, след продължителното му отсъствие от екран, феновете му реагират така на една-единствена негова снимка... Имам предвид феновете от цял свят, не само шепата потребители тук, в темата за Енгин на подфорум в бг-мама. Те не го познават лично, те четат и гледат същото, което и ние. Но не се опитват да го критикуват градивно, а просто се наслаждават на него и неговите герои... Страен свят, нали? Simple Smile))

А аз все пак не съм попаднала на грешната страница в грешната тема. Simple Smile

# 408
Велияна, позволи ми да ти отговоря.
Да, ти не криеш, че не ти харесва Берен. Никой не те упреква за това.
Но в тази тема други потребители са се гаврели с Берен, също и с Фатмагюл. Също и с Нарин, и с доктор Сердар.

Toва са факти, учудвам се, че не помниш.

Ще отговоря и на предишен твой пост.
Цитат
Съгласи се,че ако теб те питат периодично защо Енгин не ходи на обществени места често,защо не снима,защо не бил на премиера,защо не бил на погребение,на концерт-еми ние колкото и да го харесваме,едва ли можем да отговорим.

Непрекъснато го правите, Велияна!

Обяснявате, че не дава интервюта, заради мръсните журналисти. Не снима, защото е "чок умен" и подбира сценарии. Крие се, защото е скромен, духовен човек. Всичките му колеги, които снимат филми, реклами, които посещават премиери и други събития, са лишени от морал, неискрени, недуховни личности, лицемери, жадни за пари и слава.

Питам, откъде черпите информация за Енгин?
Естествено, нямате такава. Дописвате си всичко, което ви липсва, по начин, който на вас ви харесва.
Хубаво, щом имате нужда от изкуствена храна - яжте си я! Но вие не само създавате свой измислен свят (бих казала - изкривен, не правдив свят). Вие се нахвърляте яростно срещу такива като мен, Дива, Дейзи, Деляна, Серената, Димана, Ангела, Аниста, ORS и др. които не мислят като вас!
Произволно споменавам имена на хора, които са били обругавани тук. Виждате, че не са малко.
Ние не мислим като вас! Налага се да приемете този факт. Да го приемете спокойно, без ругатни.

И накрая искам да попитам позитивно настроените момичета:
Когато четете гневни, обидни постове, когато до вас достигат публикувани ЛС с меко казано, неприемливо съдържание, когато се трият от модератори постове с лични нападки, как имате сърце да продължите приятелската беседа със същите тези хора?
Това ли е вашата доброта и любов? Да не забелязвате нищо?

# 409
Валентина,ще ти отговоря кратко и ясно на твоите въпроси-каквото повикало,такова се обадило.

# 410
Велияна, благодаря ти за песента.   bouquet

А това, което се случва в темата е прекрасно. Защото и за слепите е ясно, че има проблем в темата, а проблемите се разрешават с много дискутиране , а не с нападки или мълчание.  Peace Peace

# 411
  • София
Валентина,ще ти отговоря кратко и ясно на твоите въпроси-каквото повикало,такова се обадило.

newsm10, Велияна.
Ако се върнем само 2-3 страници назад в темата, ще видим кой от изброените в горния пост на Валентина отправя непрекъснато ЛИЧНИ нападки срещу съфорумки, според мен по простата причина, че няма какво друго да каже явно по темата, в която пише.

Тук с пълна сила важи поговорката "крадеца вика:"Дръжте крадеца" - точно хората, които непрекъснато нападат, иронизират и се подиграват с труда на съфорумки от темата, се оплакват, че са обиждани.  Shocked

# 412

А Элиза от РФ вече е намерила мястото в Истанбул, където е направена новата снимка. Честно казано, бих я взела със себе си вместо гид, ако някой ден реша да посетя града. Simple Smile) Тази дама е удивителен следотърсач и намирач. Wink))

# 413

Слагам си отново нашия чаровник.Използвам случая да попитам къде съм попаднала в тема за споделяне на впечатления от играта на един впечатляващ със своя талант и поведение актьор или сме на някакъв литературен конкурс и всеки иска да се изтъкне колко е по-по-най от другия и след всяка негова изява да изпълняваме Одата на радостта.Премии ли очаквате да получите,та трябва да се оценява персоналния принос на всяка особа.Не съм някакво дете,нито съм малоумна за да ми се вменява кой и колко да харесвам.В тази тема многократно съм подчертавала,че съм за да споделям мнението си относно играта на Енгин Акюрек. Оценявам добрата игра на много от останалите персонажи.Турция има много талантливи актьори и трябва да се гордее с тях. Жалко,че не мога да твърдя същото и за нашите. Съжалявам много,но не ме задоволява играта на Берен Саат.Гледала съм всичките и филми давани у нас.Образите и са непълнокръвни със заучени действия (ръцете на бузките с дланите навътре или с дланите навън,не отричам с плюенето се справя добре).Какво да направя,като не ме задоволява. Зрели хора сме и мисля,че поучителния и назидателен тон не е за предпочитане .

# 414

Нов колаж с фенска мечта за дуо... Чакаме... тихичко, с въздишка... но търпим - не зависи от нас...

И за този колаж бихме могли да очакваме различни коментари... Аз смятам, че дамата, която го е направила, е влюбена в героя Керим. Simple Smile)

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:30 от marytza

# 415
  • На изток от рая...
velijana,

Отговорих ти на лични, за да не досаждам на тези, които иската да четат само за Енгин, но ако прецениш може и да го пуснеш. Аз не се притеснявам и другите да видят какво мисля.

Моля само да не ме наричаш клеветник. Нито клеветя, нито халюцинирам - по адрес на Берен многократно са писани обиди и подигравки.

# 416
Серената,и аз ти отговорих на лични и не съм привърженик личните съобщения да се публикуват.Те затова са лични.
Аз не съм те нарекла "клеветник",написах,че ако не ми посочите конкретни примери за безпрецедентни гаври с Берен,ЩЕ ви считам,че клеветите.

# 417

Тази сцена е незабравима за мен... Перфектно изиграна, както винаги. Възхитена съм от самоконтрола и умението му да придава на лицето си точния израз...

И още един влюбен колаж. Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:38 от marytza

# 418
Веднага ви давам примери. Берен е наричана меркантилна, че е с Кенан само заради парите му, че има грозни крака, тяло, лице.  Crazy. Казвано е , че е жадна за слава и пари и че непрекъснато се навира при камерите да я снимат. Обвинявана е, че целият й личен живот е на показ. И идва върха на сладоледа, забележете - никога през живота си не е изпитвала страст и истинска любов.

А можеше просто да си останат с думите- "Не харесвам Берен като актриса."
 Simple Smile Simple Smile

# 419
Дейзи,в интерес на истината до известна степен си права-всеки в някой момент е написал някои от тези неща(сега друг е въпросът дали са истина или не)!Но пък и ако започнем да изреждаме обидите,които са отправени към Енгин в същата тази тема-мисля че списъкът няма да е по-кратък. Peace

Общи условия

Активация на акаунт