Отговори
# 420
Там на тази улица има избор на много заведения, ако е удобно на всички де newsm78
Лагуната ми е любимо  Party

# 421
  • София
Зиз,  Hug Hug Hug newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Ние ще праим ли другарска среща  newsm78 newsm78 newsm78
Сао кажете и съм там... Whistling
Събота, неделя...Лагуна...пасти, торти, кафета, фрапета.... Joy Joy Joy
Лагуна е добър вариант, поне се пуши в джунглата  Mr. Green Joy Joy
Малко труден с паркирането, ама ... то не може и душата в рая  Mr. Green
Къде е това newsm78
Рени, Съдебната палата, като тръгнеш по Алабин към Графа, първата пряка в ляво Христо Белчев се казва, на 50 метра навътре след Денкооглу, даже може и в градината на Конфети италианското заведение със сладоледите за пушачите като   Joy Hug
Конфетите са голям гъчкарняк, Лагуната по ми аресва, ама както се реши де  Laughing

А в  "Суита" на фестивална? Поне е голямо вътре  Rolling Eyes

# 422
  • Още у мъглата ...
Лагуна е добър вариант, поне се пуши в джунглата  Mr. Green Joy Joy
Малко труден с паркирането, ама ... то не може и душата в рая  Mr. Green
То нема зона в събота и неделя...места за паркиране бол...е не на Христо Белчев...ама ше походиш малко пеша. И требе да идеме най-късно 10.30ч. та да си фенеме места...инак ше се фанеме за палците... Laughing
Е то точно щото няма зона е по-трудно паркиросването, ама това да е проблема ся  Laughing

# 423
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габо, нъл знайШ ко стаа послИ...бой... Whistling
Пък и си заслужава жертвата...ше се видиме... Joy Laughing

# 424
  • София
момичета,

за тази събота и неделя ли се уговаряте?

# 425
  • Още у мъглата ...
Къде е това newsm78
Рени, Съдебната палата, като тръгнеш по Алабин към Графа, първата пряка в ляво Христо Белчев се казва, на 50 метра навътре след Денкооглу, даже може и в градината на Конфети италианското заведение със сладоледите за пушачите като   Joy Hug
Конфетите са голям гъчкарняк, Лагуната по ми аресва, ама както се реши де  Laughing

А в  "Суита" на фестивална? Поне е голямо вътре  Rolling Eyes
О, дааааа, това е много добър вариант, много голямо и вън и вътре и няма никакъв проблем за места и за паркиране по всяко време  newsm10

# 426
  • Варненска клюкарка

Бел, сега вече се чудя, дали наистина Хазал не е била против сцените с теста за девственост  newsm78 Като видях сцената с Корана  ooooh!

Факт, че го каза в медиите лелята, ама я разбирам Хазал, ако е истина това Rolling Eyes
Ми то такава простотия е, че всеки интелигентен човек ще е в потрес...традиции, чест....мани Twisted Evil
Като жени какъв късмет имаме, че сме родени няколкостотин километра по-на запад и можем сами да определяме правилата в живота си  Praynig

# 427
  • София
Слънчице,взимай мерки да оздравяваш,май и мен ще ме лови нещо,ама ей тая вечер ще взема мерки бабешки Joy Joy Joy
За срещата ме бройте и мен,не съм ходила в "Лагуна",ама що има сладичко охаааа.То като е толкова рано ще има места Mr. Green.

# 428

Аууу, брата спи с помощничката на майка му... #Crazy
Тя е влюбена в него, ама тя за него е само кекс, той харесва Азра  Laughing

# 429
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Пипе, Лагуна е удобна щото е в центъра...За всички еднакво как се вика...аз да ида до Фестивална...се едно да ида на екскурзия. Joy

Габо, бъркаш са с паркирането....винаги ще си намериш място....аз винаги намирам и за това ми е любимо. Laughing

# 430
  • София

Бел, сега вече се чудя, дали наистина Хазал не е била против сцените с теста за девственост  newsm78 Като видях сцената с Корана  ooooh!

Факт, че го каза в медиите лелята, ама я разбирам Хазал, ако е истина това Rolling Eyes
Ми то такава простотия е, че всеки интелигентен човек ще е в потрес...традиции, чест....мани Twisted Evil
Като жени какъв късмет имаме, че сме родени няколкостотин километра по-на запад и можем сами да определяме правилата в живота си  Praynig

И аз бих я разбрала, ако е била против  Peace

Късметлийки, късметлийки, ама не знаем турски, за да разговаряме с Ча  Wink Ето един минус  Wink

# 431
Аз на фестивална не съм ходила в Суита, какво е сладкарничка, кафененце  newsm78

# 432
Къде е това newsm78
Рени, Съдебната палата, като тръгнеш по Алабин към Графа, първата пряка в ляво Христо Белчев се казва, на 50 метра навътре след Денкооглу, даже може и в градината на Конфети италианското заведение със сладоледите за пушачите като Гъбка  Joy Hug
 bouquetама там не се ли пуши Rolling Eyes

# 433
  • София
И аз не го знам "Лагуна" къде е  newsm78  Само в суита незнам дали се пуши, аз нали не съм пушач, ама предполагам, че се пуши  Mr. Green ай 10:30 лиии  #Crazy няма шанс  Joy Joy

Илинче мани някво ми е много шантаво днеска  ooooh! Confused

# 434
Пипе, Лагуна е удобна щото е в центъра...За всички еднакво как се вика...аз да ида до Фестивална...се едно да ида на екскурзия. Joy

Габо, бъркаш са с паркирането....винаги ще си намериш място....аз винаги намирам и за това ми е любимо. Laughing

А Росалинда за кво е  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт