Отговори
# 450
  • Още у мъглата ...
Пипе, Лагуна е удобна щото е в центъра...За всички еднакво как се вика...аз да ида до Фестивална...се едно да ида на екскурзия. Joy

Габо, бъркаш са с паркирането....винаги ще си намериш място....аз винаги намирам и за това ми е любимо. Laughing

Абе то и аз намирам, не е да се редим на два етажа  Grinning
Аз не даам ми се катериш по Куйн Мери...ше ставаме на кълбета... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ша се затрудня с катеренето, че нещо са ми изпуснали амортесьорти  Joy Joy Joy Joy Joy

# 451
  • Още у мъглата ...

Кво стана Ренка, че аз с таз Лагуна не пуснах Гришо  Laughing

# 452
  • София
Аз също...не ходя в заведение дет не мога да си турлява на воля.
Аз мисля, че преди обед е най добре...докат се налафим пак ще стане следобед. Joy

Кво толкова ше лафим  newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy
Може да го направим на 02 ноември, щото има вероятност да дойде още една страхотна съфорумка, която тогава ще е в София  Peace
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Джейни,ма и аз това се чудя Mr. Green.
Айде и от провинцията кой може да кацне,че да сме голяма банда  newsm57 newsm57 newsm57 newsm57

# 453
Първия го взе Peace

# 454
Реал или Ман Ю newsm78 newsm78

Зиз, дай преводче  Praynig

4.65 rating ile A.Ş.K ikinci sırada.462 rating ile Hıyanet Sarmalı üçüncü sırada.

# 455
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габо, с тебе нема кво да си кажем....ние ще пушим...нема си губиме от цигарти за приказки я...? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

02.11 ми е добре...ама къФ ден е? newsm78

# 456
  • в подножието на планината

И аз ще се пръсна от любопитство - Коя е тая страхотна съфорумка?... newsm78 Laughing

# 457
Габо, с тебе нема кво да си кажем....ние ще пушим...нема си губиме от цигарти за приказки я...? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Събота Peace

Джейн за Гришо говорим Laughing

# 458
  • Още у мъглата ...

smile3521 Мчи тъй де  Joy Joy Joy Joy Тя и Ренка ша си говори с нас цигарено  Joy Joy Joy Joy Joy

Събота се пада, идеално  Grinning

# 459
  • София
Зиз събота се пада  Peace  Ама аза отсега немога да ви кажа дали ще дойда, много ми се иска обаче, голяма веселба ще падне  Joy Joy

# 460
Аз също...не ходя в заведение дет не мога да си турлява на воля.
Аз мисля, че преди обед е най добре...докат се налафим пак ще стане следобед. Joy

Кво толкова ше лафим  newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy
Може да го направим на 02 ноември, щото има вероятност да дойде още една страхотна съфорумка, която тогава ще е в София  Peace
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Джейни,ма и аз това се чудя Mr. Green.
Айде и от провинцията кой може да кацне,че да сме голяма банда  newsm57 newsm57 newsm57 newsm57
Линче  Hug, Явузката  например, Ди от Инглиша, Ирчи тогава нема да е кума, и всички останали

Денят е събота, а съфорумката не е сигурно, ама ако дойде ще разберете, че не съм ви излъгала, не е сигурно още

# 461
  • София
Сега и на мен ми стана интер коя е съфорумката  newsm78 Mr. Green

# 462
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз събота се пада  Peace  Ама аза отсега немога да ви кажа дали ще дойда, много ми се иска обаче, голяма веселба ще падне  Joy Joy
Пипе, то къф купон...ние ше пушиме...нема купонясваме си губиме времето... Joy Joy Joy Joy

# 463
Сега няма начин да не дойдеш, нали  Hug

# 464
И на мен Laughing

А има ли в Суит тортички пастички Laughing ако там ще се напушваме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт