Отговори
# 540
Линко ,сигурно от 2 3 месеца не съм яла торта  Peace

# 541
А датата сигурна ли е Mr. Green

Булка smile3521

# 542
ши стаам известна https://twitter.com/AaronMSanchez тоя ма последвал  Joy

# 543
И да апните една пастичка заради леля Ви Laughing като се срещнете.
Айде и да съм по темата.

# 544
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Манке, аз съм пушач и за мен мястото на чистия въздух е навън. Има много умрели от пневмония и по малко от цигари... Laughing
Не ми пука, че се вмирисвам...после се къпя...дрее ми...местим си го в другия крачол кат замеришем на цигари.
Аз спазвам две правила по отношение на пушенето...не пуша в офиса си и в колата... Peace

Що, бе Зиз, там не ти ли е най-сладко да си запалиш  newsm78 newsm78  Joy
Ти кат почна, сигурно и у дома си пушиш на терасата, ама иначе що да ти пука за другите. Това ме подсеща, че преди време на вратата на сладкарница Неделя имаше надпис "Забранено за лица под 18 год." Децата са им основната клиентела. Поне в моето детство беше така.
Манке, вкъщи пуша на абсорбатора...ама не за друго, а щото ме гонят като империалист... Joy Joy Joy
В офиса си не пуша, защото така съм преценила. В колата си защото пепелника ми е девствен...та така...аз викам да не спорим по тази тема, защото ще се напрегнем излишно.
Аз имам право на избор и си го избирам. Избирате заведение в което не се пуши и аз не идвам...каква е тази драма. Всеки си прави избора...нито аз карам някой да ми диша дима, нито искам някой да ми налага какво да правя за да се чувства комфортно. Peace

# 545
Релаксче  Hug ся е момента да метнеш една  Grinning

# 546
Браво на Гришо!  smile3501 Ще го гледаме срещу Федерер  Mr. Green

От туити една голяма фенка на Ноле

Скрит текст:
One more match and will watch Dimitrov vs Federer! That will be something good to watch I think! Ohh and congrats Grisho! Simple Smile

# 547
еййййййй душици златни Hug Hug Hug Hug Hug диспансерска среща ли си заформяте Blush Blush Blush ами ний сме от провинцията,нема да можем да дойдем всички Partyтъй че без нас сега другия път ще се постараем Joy Joy Joy Joy Joyтайната съфорумка е много,ама много готина душица Flutterмалко липсва тук Heart Eyesама дано скоро се завърне Hug Hug Hug Hug Hug
да ви държа ли в напрежение  newsm78 newsm78 newsm78

# 548
  • София
Браво на теб,направо ти завиждам за волята smile3501
Браво и на Гришо bg
Жани, Hugда не е Икси newsm78

# 549
  • в подножието на планината
Жани, Hug измъчихте ни с тази съфорумка...аз се сетих коя може да е, ама и аз няма да казвам... Mr. Green

# 550

мен колко такива ме следват Joy Joy Joyхич не съм ги и последвала даже Hug

# 551
Коя е тайната съфорумка  newsm78

# 552
Ааааааааа захапах коя е Laughing

# 553

мен колко такива ме следват Joy Joy Joyхич не съм ги и последвала даже Hug
то и аз тъй  Mr. Green

# 554
Или Икси или Профи ще да е  Joy

Общи условия