Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке Hug Hug Ама и ти голямо разследване провеждаш значи  Joy Joy

# 631
Жани, Hug Ирче, Hug  newsm51 newsm51 newsm51 И аз много се радвам за малката буболека, но сега горко и тежко ми, но все пак наистина е много щастлив и незабравим момент и ще му се насладим максимално

# 632

Я щракни на 2 favorites и ще ти се отвори кои са 2-та фаворита, отваря ти се списъка с тези, които са те фаворитнали  Peace
отваря се и ми показва,че е само Медията няма друг  newsm78 мн странно

# 633
  • У Диспансера ...♥♥♥
На вещите у туитър как се изказват,а аз кат съм си начинаеща,все едно на друг език ми говорят  Mr. Green

# 634
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми вие сте си самодостатъчни....ся па и други хора искате... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ами то и по сами сме си,ама друго е така да изпъкнеш в калабалъка  hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ето, Нарциса в теб проговори....време е да си смениш умалителното...вече си завършена фаза. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 635
Влъх,Пепито е на близо мой и тя да се навие  Peace

# 636
Ставаме 4-ри хухаляка ,някой от непровинцията не ще ли се смеси с нас провинциалните  Joy Joy Joy
И аз,и аз  Joy Joy Joy Joy  мен пак мЪ пропуснахтИ  Sad шЪ си прая срещатЪ сама  Joy Joy Joy

# 637
Ставаме 4-ри хухаляка ,някой от непровинцията не ще ли се смеси с нас провинциалните  Joy Joy Joy
И аз,и аз  Joy Joy Joy Joy  мен пак мЪ пропуснахтИ  Sad шЪ си прая срещатЪ сама  Joy Joy Joy
е ко добре се заформя  hahaha

# 638
  • Още у мъглата ...
Гъбке Hug Hug Ама и ти голямо разследване провеждаш значи  Joy Joy
Ами стана ми странно и на мен  Laughing  newsm78

Брех, от мойто разследване я поспрете  Mr. Green да прочета двете страници, дет изпуснах  Joy Joy Joy

# 639
Joy Joy Joy Joy Joy Ми то и ти си самодостатъчна.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
За кво ти е калабалък.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 640

Я щракни на 2 favorites и ще ти се отвори кои са 2-та фаворита, отваря ти се списъка с тези, които са те фаворитнали  Peace
отваря се и ми показва,че е само Медията няма друг  newsm78 мн странно

чек и аз да отскоча до Татю да видя за к'во иде реч   Peace

# 641
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама вижте те докато са снимали серията и са направили изненада на Еджето,щот Серка беше същата разчорлена в главата и дрехите и бяха такива и докато снимат айде да попеем малко и за Едже,така и така се хаби лента  Joy Joy

# 642
Линче, Hug newsm51

Рени, Hug за отговара  newsm51

Скрит текст:

Много любима и от няколко дни постоянно я слушам newsm68 newsm68 newsm68

# 643
  • Още у мъглата ...
Ми вие сте си самодостатъчни....ся па и други хора искате... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ами то и по сами сме си,ама друго е така да изпъкнеш в калабалъка  hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 644
Ама вижте те докато са снимали серията и са направили изненада на Еджето,щот Серка беше същата разчорлена в главата и дрехите и бяха такива и докато снимат айде да попеем малко и за Едже,така и така се хаби лента  Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт