То не е като по филмите

• 52 784
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Това на филм е романтично може би, но в живота най- много да започне добре и до там.
Усещанията сигурно не са много приятни. Whistling

Това и аз,ама както рече Тонка Бонка ми се лепна една медуза на гърба и не стига че се лепна ми се и оплете в косата ми,по него верме си мислех колко е секси да имаш дълга коса.При което заохках мощно.Мъжа ми реши,че умирам от страст,то ми пари и охкам още,оня ме прихваща да ме извърти да съм отдолу и аз крясвам: Медуза,бе лепна ми се медуза,веднага да се махаш от мене и да махнеш медузатааа...ай ша ти са незнай и любовчията медузааа
Имах една седмица,че и нагоре червено петно.Боли  а и банския ми се напълни с пясък.Бах тез плажни романтики,стара съм вече за таквиз неща.И яко е кат ти се получи и крампа в мускула при секс тоже  Mr. Green

# 121
  • София
Сетих се за нещо, което винаги ми е били странно - взима един лаптоп, отваря го и той веднага е готов за работа! Това и преди 10 години даже. После - не докосват мишка никога! Само цъкат по клавиатурата и така правят всичко. Освен това лаптопа никога не е вързан с някаква жица.

Ааа, и друго съм забелязала - никога не плащат на таксито!

# 122
  • n/a
А, не, плащат за таксито, как. Но! Обикновено
точната сума се оказва в точния джоб. Затова
остава незабелязано.

# 123
Аз пък обичам да гледам как се раждат филмовите бебета.

Раждането започва изведнъж, с максимално силни болко
(алтернативно- "Изтекоха ми водите!")

Майката пищи, след което изпод нощницата й вадят тримесечно
без пъпна връв.

Вчера гледах "Призвание акушерка" - една роди тризнаци вкъщи, само с помощта на акушерката. За има-няма 5 минути. В къщата нямаше ток и топла вода, а последното бебе даже нямаше с какво да го повият и го повиха в престилката на акушерката.

# 124
Може да се ражда без ток и вода, иначе нямаше да ни има днес.

# 125
В някои филми жените си бръснат краката, когато имат среща. През останалото време космати ли ходят и въобще само бръснача ли познават като средство за махане на руното? По-конкретно ми се е набила някаква сценка от "Приятели", когато едната от приятелките обясняваше как довечера имала среща, а другата я пита "Избръсна ли си краката?"

# 126
 Преди години искахме да гледаме нещо ревливо със съквартирантките ми и си пуснахме "Пърл Харбър". Три часа филм, за да можем да си поплачем накрая, когато едната се изцепи- "Ама гробът му в задния двор на къщата ли им е? Shocked".
 Joy Отиде ни катарзисът. Но това и в други филми съм го виждала...Защо си погребват близките по дворовете?

# 127
В някои филми жените си бръснат краката, когато имат среща. През останалото време космати ли ходят и въобще само бръснача ли познават като средство за махане на руното? По-конкретно ми се е набила някаква сценка от "Приятели", когато едната от приятелките обясняваше как довечера имала среща, а другата я пита "Избръсна ли си краката?"

Когато си на бръснач, трябва всеки ден да ги бръснеш, пропуснаш ли - боцка лошо Simple Smile
Ако нямаш среща, може и да пропуснеш един ден, ама ако имаш, не става  Mr. Green

# 128
  • София
Като казахте бръснене на крака...преди години попаднах на някакъв филм, който трябваше да е трилър или някакви ужаси.Но беше по-скоро пародия.
Та в някаква хижа, пак група приятело..върлува смъртоносен вирус, от който започваш да се разлагаш. Умират няколко и остават само една девойка и един младеж.И реве момичето, онзи я утешава и тя вика "Какво ще правил сега?!" и мълчат...след което възкликнаха "Можем да правим секс". И ги дават как се подготвят...за него не помня, но тя седеше във ваната и си бръсне краката старателно  Joy Както се бръсне, дават близък олан на крака и и бръснача...по едно време бръснача забира кожата и, и тя се обели като с белачка.
Та умря и тя, не стигнаха до секса.После младежа и той започна да се разлага, спомням си го как плюеше кръв на един пън, плачеше и виеше.

# 129
секс във вана ...секс в морето....някакси не става като хората.
В морето става, става. Цици плуват във водата, става

# 130
Сетих се за нещо, което винаги ми е били странно - взима един лаптоп, отваря го и той веднага е готов за работа! Това и преди 10 години даже. После - не докосват мишка никога! Само цъкат по клавиатурата и така правят всичко. Освен това лаптопа никога не е вързан с някаква жица.

Ааа, и друго съм забелязала - никога не плащат на таксито!

А, и хакват за 2 секунди и най-секретните и защитени компютри.

# 131
Други неща, които са ми направили впечатление: някакви секси работници (градинари, строители и пр.), облечени в супертесни и неудобни дънки, понякога с винтидж ефект, но никога мръсни и наистина стари, понякога, когато не са голи до кръста,  даже са и със снежнобяла тениска или потник по тялото, подчертаващи изваяните им мускули. Тия как не се изцапват и изпотяват неприятно, докато цял ден ги жули слънцето, а те сред кал и мръсотия прекопават рози и азалии или строят сгради. Ако случайно се изпотят, то е една такава сексапилна пот. Или пък във фитнеса някакви изваяни същества тренират интензивно и пак, ако въобще се потят, то е секси, а в края на тренировката нито прическата им е мръднала, нито гримът, нито са зачервени в лицето.

# 132
Други неща, които са ми направили впечатление: някакви секси работници (градинари, строители и пр.), облечени в супертесни и неудобни дънки, понякога с винтидж ефект, но никога мръсни и наистина стари, понякога, когато не са голи до кръста,  даже са и със снежнобяла тениска или потник по тялото, подчертаващи изваяните им мускули. Тия как не се изцапват и изпотяват неприятно, докато цял ден ги жули слънцето, а те сред кал и мръсотия прекопават рози и азалии или строят сгради. Ако случайно се изпотят, то е една такава сексапилна пот. Или пък във фитнеса някакви изваяни същества тренират интензивно и пак, ако въобще се потят, то е секси, а в края на тренировката нито прическата им е мръднала, нито гримът, нито са зачервени в лицето.

Само да не минаваш покрай тия запотените, че тогава е страшно  Mr. Green

# 133

Само да не минаваш покрай тия запотените, че тогава е страшно  Mr. Green

Напротив, моментите, когато изваяното запотено същество се доближи на забавен каданс до главния герой, са сбъднатата му мечта.

# 134
Е хубу де, а какво правиш с миризмата и мокрото тяло  ? Мен ме е гнус да пипам изпотен мъж   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт