То не е като по филмите

• 52 740
  • 789
  •   1
Отговори
# 150

Да се потят върху нас е ок, ама ако се потят във фитнеса е неприятно на мирис?
  Да бе кое му е ок, някой да те клати и да сипе едри капки пот, върху лицето ти  Mr. Green Joy

# 151
По филмите /екшъни/ , главния герой изтребва 20 за 5 минути , той невредим . Когато решат да стане драматично го раняват в лявата ръка или рамо  , за да може да стреля с дясната . Ако  решат да е много драматично в крака за да не може да бяга .

# 152

Да се потят върху нас е ок, ама ако се потят във фитнеса е неприятно на мирис?
  Да бе кое му е ок, някой да те клати и да сипе едри капки пот, върху лицето ти  Mr. Green Joy

Не е за гнусливи тая работа Grinning Храната и секса не са за гнусливи хора.
Преди няколко дни беля нар и опръсквам мъжа ми, той мрънка, че съм го била опръскала, викам му: "И ти ме пръскаш мене, ама аз не мрънкам, даже хич!" и добавям, че храната и секса не са за гнусливи Laughing
Гнусно прозвуча, знам, даже отблъскващо Mr. Green

# 153
  • София
Много обичам миризмата на пот на моя приятел.Мирише ми сладко, като на захар.Понякога му душа тениските от тренировки  Embarassed

По филмите пот се лее ако са във фитнес/тичат сутрин/сече дърва.В останалото време и капка няма.Жега, побоища по 10 минути с 20 човека-рексона явно действа.

# 154
И винаги по филмите изпотяването им е във формата "лигавник".

# 155
  • София
Във филмите, когато героинята си съблича блузата през главата, за да прави секс, в момента, в който блузата мине през главата и, косата и изглежда  като току що издухана от фризьор,   а аз като си съблека така блузата мога да стресна някой:)Simple SmileSimple Smile
Същото важи и за грима. Сутрин избягвам да се гледам в огледалото известно време, а във филмите винаги са супер красиви, пърхат с начернените мигли и имат обилно гланц за устни.

# 156
Във филмите, когато героинята си съблича блузата през главата, за да прави секс, в момента, в който блузата мине през главата и, косата и изглежда  като току що издухана от фризьор,   а аз като си съблека така блузата мога да стресна някой:)Simple SmileSimple Smile
Същото важи и за грима. Сутрин избягвам да се гледам в огледалото известно време, а във филмите винаги са супер красиви, пърхат с начернените мигли и имат обилно гланц за устни.
Не е гланц за устни а са били много мазни кюфтетата от снощи  Mr. Green

# 157
че храната и секса не са за гнусливи Laughing
Гнусно прозвуча, знам, даже отблъскващо Mr. Green
Така е. Simple Smile

# 158
А на мен вече откровено романтичните филми ми се струват големи лигочи,
когато бях на 20 ги харесвах,но явно с годините съм станала циник.
А да кажеш да ме е облъскал нещо живота - не.

# 159
А на мен вече откровено романтичните филми ми се струват големи лигочи,
когато бях на 20 ги харесвах,но явно с годините съм станала циник.
А да кажеш да ме е облъскал нещо живота - не.
И аз така, ама мен ме пооблъска леко. Simple Smile

# 160
  • София
Е поне правят опит да наподобяват, но не става  Mr. Green

# 161
Каква е разликата между нещо гледано във филм и случило се наяве?

Повечето любовни филми завършват щастливо - след куп изпитания двамата влюбени заживяват щастливо. Май в реала не е така.
Да, в реала нещата са наистина различни.
Много по-истински, по-романтични, по-красиви, по-завладяващи, по-силни и разтърсващи.
Все още не съм гледала филм, който "да бие" по сила и интензивност реалните преживявания.    Grinning

# 162
Краси, абе, не е баш така. Във филмите е изчистено всичко онова, което смущава хората в реала- като започнеш от миризмата на тялото и стигнеш до ... до където се сетиш.  Simple Smile

# 163
  • София
Сетих се и друго, което ме дразни във филмите.
Тръгва някой да пътува. Даже от Щатите за Русия или обратно.
Няма визи, няма паспорти, няма билети, няма пари - качва се на самолета и пиууу - пристига!
На летището отива направо навън!
Даже за някой, който изрично са подчертали преди това, че няма пари.

# 164
 Да, как се чекират тези хора на летището, поне час трябва, да не говорим как на бегом се юрват някой път...или пък как ги пускат в самолета в последния момент само, за да се обяснят в любов на някого ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт