То не е като по филмите

• 52 743
  • 789
  •   1
Отговори
# 165
О, да, това с обясненията в любов винаги става малко преди самолетът да излети.  Ама яси представете филм, в който героят виси 1 час на летището, паспорт, митница, чекиране... Сигурно ще е много интересен.

# 166
Сега като се сетя, вярно, че и баба ми беше с някакви много гладки крака, а пък хич не вярвам да се е обезкосмявала. Завиждам им на онова поколение в това отношение, определено!

Друго нещо, за което съм се чудела. Обзета от страст, главната героиня разкъсва ризата на мъжа. Или пък главният герой в някои екшъни сам си разкъсва тениската. Как, по дяволите, се разкъсва толкова лесно дреха? Освен ако не е с някакви врътки като тези на стриптизьорите?

# 167
Сега като се сетя, вярно, че и баба ми беше с някакви много гладки крака, а пък хич не вярвам да се е обезкосмявала. Завиждам им на онова поколение в това отношение, определено!

Друго нещо, за което съм се чудела. Обзета от страст, главната героиня разкъсва ризата на мъжа. Или пък главният герой в някои екшъни сам си разкъсва тениската. Как, по дяволите, се разкъсва толкова лесно дреха? Освен ако не е с някакви врътки като тези на стриптизьорите?

Запазена марка на мъжа ми беше да си скъса тениската след третото уиски. Хич не му костваше особен труд, само липса на акъл.

# 168
  • Пловдив
Винаги ми е интересно, как в мегаполисите в които обикновено се развива действието, нашите хора стигат от точка А до точка Б за броени минути. Да, карат с над разрешената скорост, ама все пак ...

# 169
Добре де, защо се втелясвате толкова?!     Laughing
Киното затова е кино, защото нищо там не е като в живота.
То е направено/измислено, за да развлича, да забавлява, да запълва свободно време, а не да се "живее".Затова си има реален живот.  

# 170
За онова поколение някои неща си оставаха тайнство - жената винаги беше красива, без да се показва на мъжа си със зелена маска и колелца краставици на лицето. Майка ми се обезкосмяваше само, когато няма никой вкъщи. Но тогава депилатоарът миришеше 3 дни след употреба, та се разбираше.    

# 171
Добре де, защо се втелясвате толкова?!     Laughing
Киното затова е кино, защото нищо там не е като в живота.
То е направено/измислено, за да развлича, да забавлява, да запълва свободно време, а не да се "живее".Затова си има реален живот.  
Особено американското.

# 172
Цитат
Не е за завист тая работа. Това значи цял живот рунтави крака, за да се самооскубят в преклонна възраст. С мъжете се случва същото.

# 173

Запазена марка на мъжа ми беше да си скъса тениската след третото уиски. Хич не му костваше особен труд, само липса на акъл.

Добре де, ок, за мъж се съгласявам, че може. Но явно аз не съм особено страстна, щото, ако тръгна да разкъсвам нечия риза, най-много 1-2 копчета да изпращят. В никакъв случай няма да успея да го съблека за секунди.

# 174
Цитат
Не е за завист тая работа. Това значи цял живот рунтави крака, за да се самооскубят в преклонна възраст. С мъжете се случва същото.
Демек това се случва след критическата ли?

# 175
При преследване, ако преследваната кола се скрие някъде, другата задължително до няколко секунди "съвсем случайно" минава точно там.
В един мегаполис колко улици да има, най-много две. Laughing

# 176
Цитат
Може и тогава. Или просто от триенето с дрехите дълги години оплешивяват.

# 177
Цитат
Може и тогава. Или просто от триенето с дрехите дълги години оплешивяват.

Да бе, не ми се мисли колко дълги години трябва да се трия с дрехите, за да оплешивея на някои места  Mr. Green

# 178
Винаги съм се чудила на бялата рокля или блузка в джунглата, как няма петънце след няколко дневно преминаване през нея.

# 179
Или просто от триенето с дрехите дълги години оплешивяват.
Дрън, дрън, чакай ти от триене в дрехи да оплешивеят.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт