То не е като по филмите

• 52 731
  • 789
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Сега като се сетя, вярно, че и баба ми беше с някакви много гладки крака, а пък хич не вярвам да се е обезкосмявала. Завиждам им на онова поколение в това отношение, определено!
Не е за завист тая работа. Това значи цял живот рунтави крака, за да се самооскубят в преклонна възраст. С мъжете се случва същото.
Демек това се случва след критическата ли?
Може и тогава. Или просто от триенето с дрехите дълги години оплешивяват.

Да бе, не ми се мисли колко дълги години трябва да се трия с дрехите, за да оплешивея на някои места  Mr. Green
Laughing Около 60-ина ще стигнат вероятно.

# 181
Свекърва ми ми е казвала как са ходели тайно при някаква туркиня, имаше и рецепта с мед и захар. А в една серия на Малкълм майката си бръснеше краката в колата.

# 182
Свекърва ми ми е казвала как са ходели тайно при някаква туркиня, имаше и рецепта с мед и захар.
Домашна кола маска.

# 183
Свекърва ми ми е казвала как са ходели тайно при някаква туркиня, имаше и рецепта с мед и захар.
Домашна кола маска.

Стара и изпитана рецепта. А лице и мъх/мустаци над горна устна се обезкосмяват с конец по стара арабска практика.

# 184
сега се сетих за Дързост и красота, не съм го гледала обаче от няколко години, та може да има някакъв развой..Всеки спи със всеки, все едно е най-елементарното нещо да отстъпя мъжа си на майка си /или пък аз съм консерва/. Майката ражда без никакъв проблем до 50, и изглежда с години по млада от децата си. Мъжете почти не остаряват.
Никой не пазарува в супермаркети, а хладилниците им винаги пълни. Никога не пускат пералня.

# 185
Скачането през прозорци с цел драматично появяване е почти
невъзможно в реалния живот. Разбира се, в комедиите се
пресъздава реалистично- просто ще се блъснеш в прозореца,
днешните стъкла са закалени и подсилени.

# 186
Бабите ми казваха навремето да не започвам с обезкосмяването, защото като спра щяло да стане грозно. И аз все се чудех защо трябва да спирам. Пък то идеята била, че се разкрасяваш докато излъжеш някой да те вземе, после вече не е нужно.  Laughing

# 187
сега се сетих за Дързост и красота, не съм го гледала обаче от няколко години, та може да има някакъв развой..Всеки спи със всеки, все едно е най-елементарното нещо да отстъпя мъжа си на майка си /или пък аз съм консерва/. Майката ражда без никакъв проблем до 50, и изглежда с години по млада от децата си. Мъжете почти не остаряват.
Никой не пазарува в супермаркети, а хладилниците им винаги пълни. Никога не пускат пералня.
Все още е така.      Joy
Ама и те са задобрели,  вече раждат и след 70-годишна възраст.    Mr. Green

# 188
 Бях пробвала с конец да си изчистя веждите, гледах клипче на арабка в ютуб и си направих кръвоизливчета, толкова съм сръчна:)

Стара и изпитана рецепта. А лице и мъх/мустаци над горна устна се обезкосмяват с конец по стара арабска практика.
А за "Дързост и красота" наистина е много странно, как в толкова голям град /не знам, в ЛА ли се случваше/ се срещат само 2-3 семейства и се омешват всеки с когото докопа, че и по няколко пъти.

# 189
  • София
Все още е така.      Joy

Е как бе - ужасно са одъртели актьорите. Наскоро попаднах на снимки на Рич.

# 190
 Party и е тоооолкова нормално да простя на майка ми, забременяла от мъжа ми...
ох, че се напъна тея дни да изгледам някоя серия

Одъртели, ама не им пречи да се рзмножават без проблем.

# 191
Все още е така.      Joy
Laughing Дали накрая сюжетът се пренася в старческите домове, за да проследи драмата там? То толкова безкраен филм едва ли има друг...

# 192
Докато свят светува? newsm78
Никога не съм го гледала, но знам че имаше такъв филм и името навява асоциация в мен, че няма да свърши никога newsm78

# 193
  • София
Не, заредили са нови актьори с нови драми - внуци и внучки.

# 194
Докато свят светува? newsm78
Никога не съм го гледала, но знам че имаше такъв филм и името навява асоциация в мен, че няма да свърши никога newsm78
Тоя и аз никога не съм го гледала, но винаги съм си мислела, че името му е нарочно такова, за да издържи филма, докато има жив човек да го гледа....   Joy

Общи условия

Активация на акаунт