То не е като по филмите

• 52 735
  • 789
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Докато свят светува? newsm78
Никога не съм го гледала, но знам че имаше такъв филм и името навява асоциация в мен, че няма да свърши никога newsm78
Тоя и аз никога не съм го гледала, но винаги съм си мислела, че името му е нарочно такова, за да издържи филма, докато има жив човек да го гледа....   Joy

А, него го спряха. 2009-2010 някъде. Помня новината.

# 196
Да бе, тия от "Дързост и красота" не стигнаха ли до имбрийдинг вече?

Аз веднъж го пробвах това с конеца, гледайки клипчета в ютюб. Не посмях да рискувам с веждите, че съм малко саката в ръцете. За сметка на това се опитах да си махна мустаките, но нищо не стана. Явно си има някакъв чалъм или пък по-специален конец използват.

# 197
"Пътеводна светлина" е най-дългият сериал, която е започнал да се излъчва първоначална по радиото и после преминава и по телевизията. И така 70 години.

# 198
Американските ясно. Ама като щракам по каналите гледам в турските постоянно седят цялата рода по диваните и лочат чай на поразия. Кога успяват да сготвят, да изчистят, че и пари да изкарат... да се чуди човек...аз защо не успявам така да си седна на раздумка без да правя нищо..

# 199
  • София
И къщите им винаги едни чисти, подредени...

# 200
В редките моменти, в които съм гледала туркиш сериал, все дами по забрадки се мотат из кухни с печки на дърва.

Но все си мисля, че идеята на филмите е, не да показват битовизми, а неща над тях, ако и за едни да бъдат смехотворни.
В Бразилия правят на поразия сапунки с цел да ги гледат децата по гетата и така са установили, че забаламосвайки ги, намаляват дребните престъпления като кражби и по-безобидни обири.

# 201
Покрай тази тема се сетих за една сцена (2:41 мин.). Как пък го нацели, а не се размаза в стената  Mr. Green

За онова поколение някои неща си оставаха тайнство - жената винаги беше красива, без да се показва на мъжа си със зелена маска и колелца краставици на лицето. Майка ми се обезкосмяваше само, когато няма никой вкъщи. Но тогава депилатоарът миришеше 3 дни след употреба, та се разбираше.    

Ужасна смрад, да  Sick
Но по онова време ние живеехме 7 човек в голяма къща, ама с една баня и естествено нямаше начин да чака да е сама, това никога не се случваше просто  Joy

# 202
Покрай тази тема се сетих за една сцена (2:41 мин.). Как пък го нацели, а не се размаза в стената  Mr. Green

A, този филм не съм го гледала, направо ме зариби.   Simple Smile

Аз най много съм се чудила на това как героите уж са много зле без пари и трябва да бягат, да се местят, обаче с една чанта багаж заминават в някакъв друг град и там на първия ден си намират работа и квартира и всеки ден са с нови дрехи, изобщо почват от раз живота си , който е бил пълна разруха, на чисто.  Crazy

Но в живота пък съм виждала такива неща, които и на кино не съм гледала, някои по смешни, други по драматични.
А романтичните неща на филм по добре изглеждат, но на живо е по приятно да ги усещаш. Simple Smile

# 203
"Аз най много съм се чудила на това как героите уж са много зле без пари и трябва да бягат, да се местят, обаче с една чанта багаж заминават в някакъв друг град и там на първия ден си намират работа и квартира и всеки ден са с нови дрехи, изобщо почват от раз живота си , който е бил пълна разруха, на чисто."

Ханибал Лектър крие фалшиви паспорти и пари на много места. А работа си
намира, като си хареса някоя позиция и човекът на нея мистериозно изчезва.
Дрехите си ги пазарува.

Но мен ме кефи как от пикселирана снимка с ограничени данни вадят
ясен образ с компютъра. Ако е прекалено пикселирана, няма как да се
превърне в ясна.

# 204
  • на село
Когато главният герой се бие с повече хора, последните, вместо да се юрнат по балкански вкупом, възпитано си изчакват реда  Laughing

# 205
Мен ме радва как главният герой винаги паркира точно пред сградата, в която влиза и това в центъра на многомилоенен град  Mr. Green За него винаги има място и никога не му се налага да върви две преки

И също обезвреждането на най-опасната бомба се прави от човек, който до вчера е бил обикновен чиновник и няма никаква идея от оръжие, но за сметка на това всичко свършва благополучно точно 1 секунда преди устройството да гръмне  Crazy

# 206
  • София
Оня ден гледах експеримент по Дискавъри /или подобните/ с малка бомба - ами при двама от 3ма човека гръмна бомбата!

# 207
Сещам се за нещо любимо,което се случва най-често в екшън филмите. Главните герои,биват преследвани,стреляни,всички се опитват да ги убият. Разбира се,те се измъкват невредими и когато са на сигурно място се отдават на див и страстен секс. В реалния живот ако преживееш такова нещо не ми се вярва в подобен момент дори да помислиш за секс. Но пък знае ли човек..

# 208
Сещам се за нещо любимо,което се случва най-често в екшън филмите. Главните герои,биват преследвани,стреляни,всички се опитват да ги убият. Разбира се,те се измъкват невредими и когато са на сигурно място се отдават на див и страстен секс. В реалния живот ако преживееш такова нещо не ми се вярва в подобен момент дори да помислиш за секс. Но пък знае ли човек..
Ааа, недей, в кризисен момент човек се разсексвал, та даже и по-лесно се забременявало.

# 209

Ааа, недей, в кризисен момент човек се разсексвал, та даже и по-лесно се забременявало.

Да, някъде бях чела, че по време на погребения (не точно по време де, след погребението, да речем), страшно много хора се отдавали импулсивно на секс. Сякаш изведнъж оценявали колко е преходен животът.

Общи условия

Активация на акаунт