То не е като по филмите

• 52 443
  • 789
  •   1
Отговори
# 315
И всеки път след любовните сцени, сутрин закусват бъркани яйца.  Tired
Тоест, той ги приготвя гол до кръста в кухнята , а тя пристига небрежно разрошена, облекла бялата му дълга  риза( задължително) обляга се  кокетно и с умиление го гледа.

На това пък какво ми е нереалното?  Simple Smile

# 316
По филмите дрехите даже им се свличат естетично, като ги късат и дърпат задъхано.
Един така се опита да ми скъса гащичките като тийнове, но  не може и не може, само ми нарани кожата Laughing Close

# 317
Ми, то това с яйцата на мен ми се вижда нормално. Никой не се е събудил след секс с мисълта: А да взема сега да врътна една мусака!

# 318
Тоест, той ги приготвя гол до кръста в кухнята , а тя пристига небрежно разрошена, облекла бялата му дълга  риза( задължително) обляга се  кокетно и с умиление го гледа.

Нищо,просто е банално. Абсолютно всеки път е Laughing
То темата за нереалните неща ли е? Blush

# 319
  • До хладилника, който обичам
Никой не се е събудил след секс с мисълта: А да взема сега да врътна една мусака!
hahaha

# 320
Да бе, някой път нали носят закуската в леглото. Възможен български вариант, за по-мързеливите, е да поднесат на възлюбената една баничка с боза.

# 321
 ако няма време да приготви питателна закуска и оставя свежа роза с посвещение на леглото.

Никой не се е събудил след секс с мисълта: А да взема сега да врътна една мусака!
hahaha
да ама като нищо са ме пбутнали да спретна една баница.

не мога да публикувам, само писатели тука.
п.п докато публикувам кукумицинка сервирала баницата.

# 322
Като казахте "криминалета", та има ли заплетен случай, който да не се "заплете" точно преди пенсионирането на някой отегчен, впиянчен, разведен и  със занижена лична хигиена следовател.  И на младите петлета, обикновено им се отваря такъв случай, точно когато жена му е стегнала куфарите за организираната от нея почивка на н'ам си кои острови... и после и той се развежда, впиянчва и т.н.
o ,това е класика в жанра-"Няма място за старите кучета " и т. н и т.н

# 323

Ризата, Човече, ризата !  От къде я добарват тази бяла риза, не знам, като героят преди това, може да е по тениска, бермуди или смокинг, но бялата риза винаги е на една ръка разстояние до героинята. Но и стои добре де. Обикновено ходи на пръсти и и се виждат бузките /не на лицето/.

# 324
Абе мусака, баници ... Laughing
Ако аз се събудя и видя мъж  с който за пръв път си лягам, да си позволява да ми бърка яйца в кухнята, това ще му е последния път в който ме вижда.

# 325
Ако аз се събудя и видя мъж  с който за пръв път си лягам, да си позволява да ми бърка яйца в кухнята, това ще му е последния път в който ме вижда.
много си млада още!

# 326
Ризата, Човече, ризата !

Joy
Хахаха, това да  hahaha

# 327
Много ясно. Некултурно е някак да бъркаш в нечия чужда кухня, когато нещата още не са на битово ниво. Ама и по филмите май по своите си кухни се изявяват като домакини мъжете. Жените ги дават да бъркат яйца след първия секс, само ако са някакви смотанячки.

# 328

Ама защо бе, инициатива е поел, теб ще храни - не комшиите...
Нали преди това си позволила и по-интимно да ти бърка...  Crazy

# 329
А всъщност може би ризата е нейна Thinking. Специално си я пази и облича в такива случаи  Wink.
Хитруша Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт