То не е като по филмите

• 52 598
  • 789
  •   1
Отговори
# 510
А фактът, че колата е толкова пъти удряна, но все пак способна да продължи пътя си Grinning Да ви кажа за мен едно от най-невероятните неща беше когато в Транспортер 2 Джейсън Стейтъм се изстреля с Ауди-то и откачи бомбата от колата с помощта на куката на един кран. Е останах ей така  newsm09

# 511
  • In The Middle Of Nowhere
Мда или подкарва същата или веднага взима друга  Mr. Green Точно тая сцена не я помня, но в Транспортерите, кое ли не беше фантасмагорично:)

# 512
Имаше едни 4-ма загинали в един джип, опитали се да изпреварят като в транспортер по банкета кола на междуградски път и по законите на физиката бяха излетяли до едно дърво от другата страна на пътя. В транспортер законте на физиката не засегнаха тази сцена Simple Smile.

# 513
Относно филмовите травми: човешкият врат носи на всякакво падане
и търкаляне. Затова пък с голи ръце се пречупва като суха клечка.

# 514
На мен ми прави впечатление особено косата.
Брех този всекидневен фризьор. Wink

# 515
Относно филмовите травми: човешкият врат носи на всякакво падане
и търкаляне. Затова пък с голи ръце се пречупва като суха клечка.

И големи, силни и корави мъже мучат и пръхтят безобразно от сравнително леки рани.

О! Да не забравя последната си находка - при ампутация на ръка, раната няма нужда от допълнителни манипулации, кръвотечението спира след минути без турникет и една обикновена бинтова превръзка е напълно достатъчна. Вторични инфекции няма.

# 516
  • Майничка
Гледала си „Z-та световна война”? Wink
 Щото по старите филми поне обгаряха кръвоносните съдове с нагорещен нож. Laughing

# 517
  • n/a
Любима ми тема за крайниците е рязането на пръсти.
От раз. Като умели транжори, иначе не мога да си го
обясня. Кръц и айде. И една кърпичка е напълно дос-
татъчна да попие. Плюс едно-две смръщвания. Край.

# 518
  • Бургас
Лекарките и полицайките са като модели на Плейбой. Laughing

# 519
  • До хладилника, който обичам
Главните герои са винаги с някакви престижни професии, изключая романтичните новели тип Пепеляшка среща принца. Все са лекарки, архитекти, дизайнери, имат фирми, антиквари, художници... защо няма истории за обикновени продавачи, чиновници, продавачи на хот-дог? И примерно невероятна любовна екшън история, разгърната около количката за хот-дог Mr. Green

# 520
Много е малко пространството около количката.  И има риск да им се прияде хот дог на актьорите.  Joy

# 521
Лекарките и полицайките са като модели на Плейбой. Laughing
Както и жените учени! Sunglasses

# 522
  • София
Освен прабългарите в царевичака  Laughing, в някакъв филм едно време средновековни воини яздеха през полето, а в небето - следа от самолет.  Mr. Green

# 523
Уфффф, да споделя, докато ми е прясно-прясно... Разхождаме се преди малко в близкия парк, докато чакаме детето да излезе от занимание. Шегуваме се, закачаме се с миУото, подтичкваме и подскачкваме около дърветата. Аз тичам, той ме хваща - досущ като на кино. Че и се подпряхме на едно дръвче в страстна целувка. След малко нещо позамириса. Нямате представа за каква смрад става въпрос. Оказа се, че дървото е налазено от стотици, хиляди буболечки, които при размазване миришат ужасно. И така, вместо романтична целувка до дръвчето, и двамата се събличахме, подскачахме и размахвайки крайници, тръскахме дрехите си, за да изпаднат гадините от нас и от дрехите ни.
Дотам с романтиката.

# 524
  • Ланкър, планините Овнерог
Друго, което ми е направило впечатление, е че винаги, когато гледат филм във филма, той е черно - бял.

Общи условия

Активация на акаунт