Бременна ли съм защо доктора не го вижда на видеозона

• 1 156
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте,
на 10ти септември ми беше първия ден от последната менструация(менструация която беше нередовна и за да се нормализира половин година пих противозачатъчни и ми се появи киста която се отстрани оперативно на 22.07.2013г)на 16ти октомври си направих тест беше положителен но с мн бледа втора черта, на 21ви октомври бях на преглед с вагинален видеозон и доктора каза че има бременност но е прекалено малко и на 25 съм на втори преглед.
Какво ще рече мн е малка според него за седмицата в която съм трябва да е по голямо.

# 1
  • Sofia
КАто си с нередовна менструация и сигурно не знаеш кога ти е била овулацията, как пък докторът реши изобщо в коя седмица си newsm78 При тези условия просто изчакай малко.

# 2
така ще направя но ми е много напрегнато и имам нужда от съвет ако някои е имал същия проблем

# 3
  • Sofia
Многооо са имали същия проблем. Изходите са два- док да е прав и да не е. Знам, че си притеснена, но тепърва ще имаш притеснения. СЕга така или иначе нищо не можеш да са направиш. Вариант е да пуснеш през два дни кръвен тест за бременност. Той ще ти каже как се развива ембриончето.

# 4
  • София
Както ти е казала и desive78, кръвен тест е единствения начин да разбереш как се развиват нещата на този етап (има ли бременност и развива ли се нормално тя). Успех и дано резултата е такъв какъвто искаш!

# 5
И моят съвет е същия - или изчакай да минат тези 2 дни до прегледа, или иди и си пусни кръвен тест. Успех!  Hug

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 20:24 от invierno

# 6
Аз пък, доколкото разбирам, докторът е потвърдил бремеността,тоест видял е някакъв плоден сак, а сега чакате да мине време, за да стане ясно има ли ембрионче.

Ако правилно съм разбрала, през това минават всички. Hug Около 5-6 г.с. с добър вогинален ехограф се вижда плоден сак, а после къв 8-9 г.с. се вижда и ембрионче и се чува сърчицето му.

# 7
Аз пък, доколкото разбирам, докторът е потвърдил бремеността,тоест видял е някакъв плоден сак, а сега чакате да мине време, за да стане ясно има ли ембрионче.
И аз така разбрах  Rolling Eyes
Имай търпение, просто е прекалено рано да се види ембрион.

# 8
Аз имах подобен случай .Правих тест за бременост едната черта беше по бледа ,но на мен лекаря ми каза че не съм бременна имала съм миомен възел ,била съм немарлива към здравето си и т.н. и ми предписа противозачатъчни.Почнах да пия ,но реших да проверя и второ мнение от друг лекар.Тя каза че под миомния възел има ембрион.Бях меко казано бясна,аман от некадърни лекари #Cussing out

# 9
Да доктора вижда нещо но неможе със сигурност да каже дали е бременност затова изчакваме тези няколко дни.
Притеснена съм от това че съм с нередовна менстуация и незнам кога съм била в овулация и кога е станало ако съм бременна. Днес и друго се случи получих леко прокървяване ако може и така да се нарече и пак повторих теста с малко по изразена вече но пак по бледа черта. Чакам всеки момент да се чуя с доктора и да каже какво да правя.

# 10
И мойта менструация е нередовна от как се помня.И противозачатъчни съм пила и само докато ги пия ми идва редовно .В момента в който ги спрях пак ми стана нередовна.Една гинеколожка ми обясни ,че било заради поликистозните кисти които имам на яйчниците.
Стискам палци всичко да е наред при теб Simple Smile

# 11
Щом има прокървяване е най-добре още днес да отидеш на преглед.

# 12
Върви на лекар още днес. Ако все пак трябва да изчакаш до прегледа утре лягай и не прави абсолютно нищо.
Аз имах такова прокървяване, но няма да разказвам да не те плаша.
Успех  Peace

# 13
  • София
При всеки тест за бременност втората чертичка винаги е по-бледа.
Въпроса при всеки тест е дали изобщо ще се появи втора чертичка или не. Peace
Предполагам пиеш фолиева киселина?

Общи условия

Активация на акаунт