С приятелят ми живеем в Англия и ние също опитваме да имаме бебе още от миналата година и имаме един неуспешен опит. По време на първата ми бременност получих леко кръвотечение и тръгнахме по лекари. Минахме през спешното където казаха, че е нормално леко кръвотечение в начална бременност, но ни препоръчаха и за ранен видеозон. Отидохме на следващия ден, гледаха, измерваха и казаха, че всичко е наред с плода и в момента съм в 7ма седмица. Насрочиха ни видеозон за 12-та седмица и се прибрахме щастливи. Така минаха 5 седмици с леки прецапвания и за жалост на следващия видеозон през Септември установиха, че плода е спрял развитието си в края на 7, началото на 8ма седмица и ще се наложи да го премахнат оперативно. От тогава направиха доста изследвания и всичко беше наред с тях. За това решихме след Нова година да опитваме отново. През последните 10тина дни имах доста симптоми на бременност и една сутрин, 3-4 дни преди датата на цикъла, си направих 2 теста които отчетоха положителен резултат. На следващата сутрин отидохме до болницата за да потвърдят (В Англия не правят кръвен тест за бременност, а отново използват уринен) , но техния показа отрицателен резултат
. Обясниха, че техните тестове не са толкова чувствителни колкото тези за домашни условия, които отчитат бременността по рано. На следващия ден купихме от най-скъпите тестове и той отчете " Бременна в 1-2 седмица ".
. И така всичко беше наред докато днес, точно на датата си ми дойде цикъла. След няколко часа, пак си направих тест, който беше отрицателен.
. Как е възможно толкова различни резултати в рамките на една седмица и на някой случвало ли му се е нещо подобно? 
Не е толкова странна историята. Затова се препоръчва да не се правят толкова рано и да няма разочарования. Огромен процент от бременностите се губят, основно преди закъснение, често малко след него.
Ще започна да си пия аспирина още от сега и ще стискаме палци.