Баба каза така-4

• 145 933
  • 568
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не, няма! PeaceНе се притеснявай!Доста съм изчела по въпроса.Ние в къщи не оставаме бес това:http://apteka.framar.bg/18004361/%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8% … -50-%D0%BC%D0%BB-
Това също е морска вода,просто ми е по-удобно,отколкото домашно приготвен разтвор. Peace

# 166
  • в огледалото на живота
Алтернтива е и това:голямо количество;на добра цена и най-вече със силна струя.Облива добре носната кухина и почиства.Има два накрайника;за деца и възрастни.
Скрит текст:

# 167
  • у дома
За 1и път имаме сополи-носа е много запушен,след някакво пръскане(стеримар,физ.разтвор излиза гъст жълт секрет),моля за помощ,как бързо да го спрем.
И да почерпя,че момичето ми има РД
http://f-lite.ru/lfp/s020.radikal.ru/i718/1402/15/eee13cec5d1d.jpg/htm

# 168
  • София
dgidgi, да ти е жива и здрава девойката!

# 169
  • София
джиджи честита ти рожденничка.
За соспола- не е ли по-добре само физиологичен разтвор и да си изтече това което се е насъбрало. Аз поне така процедирам.
Иначе може да пробваш да слагаш капки с клеева тинктура. Но при нас не съм видяла особен ефект:)

# 170
  • у дома
Бързам,защото в понеделник трябва да е на градина,а така няма как да я пусна.

# 171
  • в огледалото на живота
Бързам,защото в понеделник трябва да е на градина,а така няма как да я пусна.
Джиджи,помпичка за нос.Само тя ще те спаси от гъстите секрети.Пръскай обилно с ФР и смучи.
Риномер джет ФР  е с много силна струя ,направо облива .Препоръчвам го.

Честит празник на дететнце!Да е много здраве желая от сърце   bouquet

# 172
  • София (Възраждане)
Моята дъщеря свикна да й промивам носа при нужда по способа, описан тук. Изобщо не е нужно някакво толкова скъпо приспособление, приготвям си  соле и наливам с малка каничка, чисти много по-ефективно отколкото обикновено впръскване на физиологичен р-р. 

# 173
  • София
И тук се обръщам с молба: моля, споделете някои бабини методи за премахване на статичност от шал.

# 174
  • в огледалото на живота
И тук се обръщам с молба: моля, споделете някои бабини методи за премахване на статичност от шал.
Антистатик спрей?
Не е бабин метод,но при мен помага.
Омекотител когато переш,ръчно.

# 175
  • у дома
оффф,нямат свършване тия сополи-писна ми ooooh!

# 176
  • Варна
оффф,нямат свършване тия сополи-писна ми ooooh!
Пробва ли да слагаш затоплена сол между веждите?
Гледам, че детенцето е голямо. Може да опиташ един доста не традиционен метод: хваща си нослето с пръсти, така че да не може да диша през него, затваря устата и започва да кляка. Кляка колкото може, без да диша, но така че като спре да не е много уморена, че да си отвори устата и да поеме дъх през нея, а да диша през носа. Това упражнение се прави колкото пъти на ден и харесва. Странно звучи, но се отпушва носа.
Тези неща са ни помагали като допълнително лечение.

Иначе капя сребърна вода, к-ки с клеева тинктура и виброцил(той не е никак бабешки Sad ). Секретите, които сме борили така са стичащи се назад и бистри.

# 177
  • София
devi4ca, благодаря! Проблемът е, че дъщеря ми не иска да се ползват препарати, а нещо натурално. Simple Smile

# 178
Нещо за смъкване на висока кръвна захар- освен канела?

# 179
  • София
Нещо за смъкване на висока кръвна захар- освен канела?

- джинджифил
- кисело мляко с чесън
- кардамон и карамфил
- индрише

и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт