Крем с екстракт от охлюви,кой е най-качествен

• 39 483
  • 16
  •   1
Отговори
 Здравейте , имам нужда от помощ за да си избера крем за лице с екстракт от охлюви .От три дни сърфирам и събирам информация ,много теми изчетох и разбрах ,че сама няма да се справя,объркана съм от многообразието на фирмите , предлагащи такива кремове.Много моля който е компетентен по въпроса да ми помогне, към кой продукт да се насоча по отношение на качество и ефективност,а не някакво менте.
  Тези на Хелдива Прима и Revive Snails Extract са около 50лв.
  На Snail Code България крема е на цена 25лв. , пише ,че е 100% екстракт , това означава ли , че е по-ниско качество щом е по-евтин?
Тези три са български , има и турски испански ,италиянски, много се обърках #Crazy
Препоръчайте ми крем с екстракт от охлюви който найстина да е качествен и без аромат.
Кожата ми е суха и имам пигментни петна над горната устна .
И още нещо крем ли трява да избера или серум?
Предварително благодаря на отзовалите се, вашата помощ ще е безценна за мен! Praynig

# 1
  Никой ли няма да се включи , да не би да трябваше да си задам въпроса на друго място?

# 2
Привет.
Предлагането е голямо на пазара на крем от охлюви. Търсенето в нета можа да те объка много. Проблемите ми с кожата са кошмарни. Лятото е мазна и ми излизат лунички от слънцето, зимата е толкова суха, че ми се цепи и ми кърви. Много чуствителна. Пробвах Revive, не става за нищо, само реклата им голяма. Пробвала съм и на чужди фирми, но ефект само първите няколко дена и до там. Сега ползвам нощен крем и серум за лице  BIOGENIK, родно производство. За около три седмици само с нощен крем, кожата ми се подобри, сега ползвам и серума за лице през деня. Много добре се усвоява и за сега нямам такива проблеми с кожата откакто е почнал студа. Кожата на скулите ми беше портокалова, а сега е изравнена и гладка. За мен това е перфектен крем. Спести ми много ходене по мъките.

Поздрави.

# 3
  • Сливен
Здравей, ползвала съм 2 крема с екстракт от охлюви - единият е на GUTTO и е 25 лева, а другият е на Виктория бюти - около 10-12 лева. Мога да кажа със сигурност - поне за мен, че по-евтиният крем е много по-добър от този на GUTTO.

# 4
И аз съм ползвала крема на Gutto. Моята кожа е много суха на бузите и често ми излизат лишейчета и с тази цел го взех, но не помогна. Единствено ми правеше кожата нежна, приятна на допир за 2-3 часа.

# 5
И аз имам този на Gutto- не е нищо особено... Peace

# 6
Какъв е ефекта от този крем?
За каква кожа е подходящ?

# 7
Възтановява кожата, действа добре върху белези, петна, бръчици.
Това е действието му. Не е даден за определен тип кожа.

# 8
Спирала съм поглед върху него....
Ще му обърна повече внимание Wink

# 9
много фирми вече имат кремове с такава слуз, днес ми дадоха тестер на поредната марка - станало е малко като продуктите с арган  Laughing

# 10
Думата "слуз" е в състояние да ме откаже  Joy

# 11
Думата "слуз" е в състояние да ме откаже  Joy

Joy

всъщност това се използва от животинката Laughing
никой не прави екстракт от охлюв Laughing

# 12
Добре, че в повечето случаи не знам какво има в козметичните ми продукти (и във всичко останало).
Все пак в името на красотата...защо не и ...крем с екстракт от охлюв Wink

# 13
  • Пловдив
Аз на Ревива имах 5 тестера и никакъв ефект не видях.
Питах в темата за съставите на козметичните продукти и
СI ми отговори,че не вижда нищо изключително в състава,
а все пак кремът е 40 лв..За сега се отказах да купувам такава козметика...
За в бъдеще се надявам да излезе нещо добро !

# 14
За да си задоволя любопитството си купих крема за ръце.
Мирише много приятно.
За ефект от него ще пиша след време   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт