ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 599
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Нямам думи колко СКАПАНА е силиконовата база за грим на Инглот !!!!!
Сподели малко повече Peace

# 241
Въодушевена от добрите коментари за Клиник анти-блемиш, реших да го пробвам. И преди съм му се чудила, но все не стигах до него. Вчера си взех тестер, по-точно отсипаха ми. Wink Силно се надявам и на мен много да ми хареса и да открия най-накрая моя фдт. Утре и аз ще споделя мнение. Препоръча ми консултантката и още едно нещо на Клиник. База за грим май беше, в розова тубичка, отсипа ми и от него, розово е и вътре на цвят. Пробвах малко на ръката и кожата стана една мека, не знам как да ви го опиша. Confused прикривало много добре недостатъци, туширало зачервявания. Другия път ще погледна как точно се води. Но ми се стори хубаво. Rolling Eyes

# 242
Мики, това са новите бази на Клиник, в България има 3 или 4 вида, на сайта са 6 май. Аз си взех точно розовата, лицето става като "блърнато".

# 243
Здрвейте искам да попитам къде в София се продава Maybelline Affinitone?  Rolling Eyes Например в Дм или...  newsm12

# 244
Нямам думи колко СКАПАНА е силиконовата база за грим на Инглот !!!!!
Сподели малко повече Peace

Аз пъпчасвам ужасно от нея. Не мога да споделя дали реагирам така на всяка силиконова база, защото след Инглотската ме е страх да пробвам друга база.

# 245
Инглот не ми харесават като марка, с изключение на някои единични сенки и прахообразната им пудра, която е много финна, прави кожата гладка и запечатва грима дълго време.

# 246
Момичета какви са ви епечатленията от фдт-те на Диор.... Много се двуомя межу Forever или Nude :*

# 247
Момичета какви са ви епечатленията от фдт-те на Диор.... Много се двуомя межу Forever или Nude :*

В момента съм с Форевър и съм много доволна  Peace

# 248

В момента съм с Форевър и съм много доволна  Peace
И аз от една седмица съм с него и много ми харесва, ако искаш наистина дълготрайно матиране, това е фон дьо тена! Не мърда часове наред и стои много естествено. Покривността му е средна и търпи напластяване. Казвам го защото на мен една помпа никога не ми е достатъчна /щедро го раздвам/ Mr. Green
Dior Nude за е за по-суха кожа и по-лек.

# 249
Купих този на M.a.c и съм много доволна от него,не е много покривен, но придава много хубав свеж завършек, без натрупвания или чувството на маска на лицето, подходящ за суха кожа:

Скрит текст:

# 250
  • София
Мики, това са новите бази на Клиник, в България има 3 или 4 вида, на сайта са 6 май. Аз си взех точно розовата, лицето става като "блърнато".

О, супер, не знаех че ги има и тук вече. На каква цена са?

# 251
Около 60 лв.

# 252
  • София
Благодаря  bouquet

# 253
  • Torino,IT
Мислих,мислих и накрая реших да попитам тук.
Имам розовото яйце на Ebelin от около месец и още не съм го ползвала, но не знам преди ползване дали да го намокря или да.нанасям продукта на сухо. Вие как ползвате пособия от.този тип, бюти блендъри и т.н.?

# 254
  • Велико Търново
Аз го мокря,изцеждам хубаво и с потупващи движения нанасям ФДТ/ББ крема Peace Получава се много естествен завършек Flutter

Общи условия

Активация на акаунт