Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между различните основи за грим на Smashbox?
Какви са основните функции на основата за грим?
Как да избера правилния коректор за под очите и за покриване на пъпки и други несъвършенства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между различните основи за грим на Smashbox?
Различните основи за грим на Smashbox имат уникални характеристики, които ги правят подходящи за различни видове кожа и нужди. Например, Photo Finish (оригинал) е подходящ за суха до нормална кожа, докато Photo Finish Light е по-подходящ за мазна и склонна към акне кожа. Освен това Photo Finish SPF 15 & Dermaxyl Complex е предназначен за зряла кожа с неговите анти-ейдж свойства и слънцезащитен фактор 15. Smashbox също предлага цветни коректори, като Adjust (Зелен), Blend (Праскова) и Balance (Лилиев), които са проектирани да коригират различни несъвършенства на кожата.
-
Какви са основните функции на основата за грим?
Основата за грим изпълнява няколко основни функции. Той помага за прикриване на несъвършенствата на кожата като бръчки, белези и разширени пори, осигурява гладко и равномерно покритие на фон дьо тена, удължава издръжливостта на грима и предпазва кожата от изсъхване. Освен това основата изравнява тена, коригира цветовите несъвършенства и придава сияен вид на кожата.
-
Как да избера правилния коректор за под очите и за покриване на пъпки и други несъвършенства?
Когато избирате коректор за под очите, вземете предвид типа кожа и предназначението. За под очите е най-добре да използвате по-лек коректор с лека текстура, който не изсушава кожата или се натрупва във фините линии. За покриване на пъпки и други несъвършенства изберете по-плътен и сух коректор. Също така е важно да имате предвид цвета на коректора, който трябва да съответства на цвета на кожата ви и специфичните нужди, като чувствителност или склонност към акне.
-
Как да избера правилния фон дьо тен за комбинирана към мазна кожа?
-
Необходима ли е основа за под ФДТ?
.Четох много мнения за него,вие какво ще кажете,някои ползвал ли го е....траен ли е,оставя ли следи по дрехите....стои ли като мазен филм ,защото MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE не оставя следи и не стои мазен....
.Четох много мнения за него,вие какво ще кажете,някои ползвал ли го е....траен ли е,оставя ли следи по дрехите....стои ли като мазен филм ,защото MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE не оставя следи и не стои мазен....
А и съм, де

Белушките кой номер взимате? Имаше един много светъл розовеещ и другите вече са оранжеви. Свършва ми коректора на bareminerals за под очите и искам да взема някой по-бюджетен. Макар , че ми е много странно едно нещо-страшно трудно ми е да дам над 10 лв. за дрогерийна козметика, много по-лесно ми е да дам 60 лв. за червило, от колкото 18 лв. за червило в Лили да речем .