ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 585
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Не съм сигурна дали ще се съгласят да ми го сменят,съмнявам се Thinking

Опитай, нищо не губиш. Може само да гадаеш какво ще кажат. Не казвам, че ще ти го сменят, но е хубаво да опиташ.  Peace

# 586
Не съм сигурна дали ще се съгласят да ми го сменят,съмнявам се Thinking
Почти съм сигурна, че няма да ти го сменят. Peace Това е България, не е САЩ. Confused

# 587
Днес се сдобих с руж от новата серия на МАК, цвета е AUTOEROTIQUE.
http://1.bp.blogspot.com/-4S0wjNgnEDU/Utd6XBJzWdI/AAAAAAAAOxk/-r … Ripe-For-Love.png
http://1.bp.blogspot.com/-OvW5rCPLNa4/UryKjqHhggI/AAAAAAAAPa8/Ok … 1600/DSC_0007.jpg
Много исках цвят "Мелба", но продавачката за 5 секунди ме разубеди  Thinking newsm78

страхотен е, честито Simple Smile каква цена е и откъде си го взе  Thinking

От MAC в мола на Цариградско, 45лв. (не лимитираните са по 40лв.)

# 588
Предполагам ще ми кажат че съм си го избрала и не е основателна причина за да го върна,много съм наивна,каквото сам си направиш...........
Надявам се, че не си хвърлила касовата бележка. Ако си, не чети нататък. Значи, отиваш уверено в магазина, казваш, че са те консултирали грешно и искаш по-тъмен фон дьо тен. Ако не искат, настояваш да говориш с управителя. Ако и той/тя не помогне, пишеш до вносителя. Ако до два дена нямаш отговор, пишеш на Клиник USA. Знам, че в България обслужването на клиенти не е приоритет на търговците, но тъкмо клиентите трябва да променим това и да отстояваме правата си.

# 589
Днес се сдобих с руж от новата серия на МАК, цвета е AUTOEROTIQUE.
http://1.bp.blogspot.com/-4S0wjNgnEDU/Utd6XBJzWdI/AAAAAAAAOxk/-r … Ripe-For-Love.png
http://1.bp.blogspot.com/-OvW5rCPLNa4/UryKjqHhggI/AAAAAAAAPa8/Ok … 1600/DSC_0007.jpg
Много исках цвят "Мелба", но продавачката за 5 секунди ме разубеди  Thinking newsm78
Според мен с право те е разубедила.
Melba не е лимитиран и винаги можеш да си го купиш, а твоят е много красив и утре няма да го има  Wink

Gabriela Gesheva, аз продукти на МАС купувам само от магазина на МАС!

Още не съм го пробвала, чакам някакви четки от ибей, ама май ще си купя една предварително да го ползвам, че предната ми е цялата в брокат от един руж на инглот и пуска кафяв цвят, а и ми е голяма....

# 590
Предполагам ще ми кажат че съм си го избрала и не е основателна причина за да го върна,много съм наивна,каквото сам си направиш...........
Надявам се, че не си хвърлила касовата бележка. Ако си, не чети нататък. Значи, отиваш уверено в магазина, казваш, че са те консултирали грешно и искаш по-тъмен фон дьо тен. Ако не искат, настояваш да говориш с управителя. Ако и той/тя не помогне, пишеш до вносителя. Ако до два дена нямаш отговор, пишеш на Клиник USA. Знам, че в България обслужването на клиенти не е приоритет на търговците, но тъкмо клиентите трябва да променим това и да отстояваме правата си.
Пазя касовата бележка,от твоята уста звучи добре,чуствам се неудобно,но си права че трябва да си търсим правата,но все пак и аз имам вина и това ме спира да отида толкова уверено......

# 591

По закон можеш да върнеш закупения продукт в срок от 10 дни с/у касова бележка и да не е използван (разбира се).
Ако не отговаряш на тези неща, не си прави труда, освен ако някой от магазина не иска да ти направи услуга. Това са правилата попринцип.
Успех !  Hug Peace

# 592
Аз смених едно объркано червило в Сефора, мацнах на устните и чак тогава зацепих, че е грешното. Смениха ми го.  Пак в Сефора вместо руж ми дадоха сенки, не беше разбрало момичето кое ще остане, гледах няколко неща тогава. Не бяха пробвани, смениха ги ивниха се и подаръци ми дадоха даже. Само да уточня, че не са чак такива заплеси, просто най-често пазарувам от там.
Няма такова нещо до 10 дни да върнеш стока. Има една седмица за закупени от онлайн магазин стоки.

# 593

По закон можеш да върнеш закупения продукт в срок от 10 дни с/у касова бележка и да не е използван (разбира се).
Ако не отговаряш на тези неща, не си прави труда, освен ако някой от магазина не иска да ти направи услуга. Това са правилата попринцип.
Успех !  Hug Peace
Благодаря че сподели,не съм го използвала и имам бележка Peace

# 594
Пазя касовата бележка,от твоята уста звучи добре,чуствам се неудобно,но си права че трябва да си търсим правата,но все пак и аз имам вина и това ме спира да отида толкова уверено......

Ако искаш мога да те придружа..и без това съм яхнала метлата тези дни, вчера обясних на една консултантка от Дъглъс, че не разбира грам от червилата на Диор и се утеших в Мак.  Blush  Crazy Grinning

# 595
white jasmine Hug,и аз съжалих че не отидох в МАК,там никога не са ме разочаровали,дадохте ми кураж отивам утре пък каквото ще да става Naughty

# 596
Аз смених едно объркано червило в Сефора, мацнах на устните и чак тогава зацепих, че е грешното. Смениха ми го.  Пак в Сефора вместо руж ми дадоха сенки, не беше разбрало момичето кое ще остане, гледах няколко неща тогава. Не бяха пробвани, смениха ги ивниха се и подаръци ми дадоха даже. Само да уточня, че не са чак такива заплеси, просто най-често пазарувам от там.
Няма такова нещо до 10 дни да върнеш стока. Има една седмица за закупени от онлайн магазин стоки.

Всъщност има, преди два дни държах изпит по търговско право и защита на потребителите Simple Smile Дните са официално 10, в тях се включват от дрехи,козметика до технологии и пр. Simple Smile

# 597
Друг е въпроса, че в повечето магазини и пр. ти предлагат ЗАМЯНА с друг продукт. Аз лично съм връщала козметика в ДМ, фотоапарат и таблет в Метро и тн.  Peace

# 598
Дай го, моля те точно къде го има, за да мога и аз да се възползвам. Коментирано е много, не само тук, така и никой не цитира закон. Дори от АЗП твърдят, че нямаш право да върнеш нещо просто така.

# 599
white jasmine Hug,и аз съжалих че не отидох в МАК,там никога не са ме разочаровали,дадохте ми кураж отивам утре пък каквото ще да става Naughty
Много ясно! Ако някой е некомпетентен, не означава, че ти трябва да се чувстваш неудобно от чуждите грешки, а и в случая не говорим за фон дьо тен от 10-15лв.

Общи условия

Активация на акаунт