ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 574
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Не знам аз съм с мазна и за мен е най- добрата пудра.
Под озаряване имам предвид, че не матира пудрено-брашняно, а без да притежава блестящи частици, само лимитираните Коледни са с такива и то в огромни количества, прави лицето да изглежда свежо. Всяка кожа има естествен блясък и простото матиране я прави да изглежда напудрена и неестествена. На моето лице с мазна кожа тази пудра стои най- добре, а аз продукт не пестя никога. Пробвай я има я навсякъде.

# 691
Дами, напоследък имам много проблеми с появата на пъпки . По съвет на козметичката се ориентирах към медицински ФДТ, но не съм доволна - стои като маска.
Вчера гледах минералния фдт на Clarins, но ми се стори с прекалено лека консистенция. Дали е достатъчен за прикриване на пъпки и разширени пори? Матиращият ФДТ на Кларинс ми се стори перфектен като консистенция, но при него няма антикомедонен ефект.
Ще съм благодарна, ако предложите и друг продукт за проблемна кожа.

# 692
  • Велико Търново
Anti blemish solutions  на Клиник  Peace

# 693
Имах предвид ФДТ и пудра Peace.
Иначе с Клиник не ми се рискува, защото с първите продукти на 3-step системата резултатите бяха кошмарни.

# 694
И при мен използването на трите стъпки на Клиник води до появата на още повече пъпки.
ФДТ анти-блемиш обаче е разкошен.

# 695
Подведох се по solution, не разбрах, че става въпрос за фдт. Утре ще го погледна и него Peace.

# 696
  • Велико Търново
Фон дьо тенът е предназначен за хората с комбинирана и мазна кожа, склонна към образуването на акне. Продукта е oil free, прикрива и контролира акнето, неутрализира зачервяването и спира образуването на нови пъпчици.  Със средна до пълна покривност.

# 697
Много благодаря  bouquet!

# 698
Тази ли е свободната пудра?
http://bg.strawberrynet.com/makeup/chanel/poudre-universelle-lib … air/27334/#DETAIL
Аз имам тази, но  не съм особено възхитена.
http://bg.strawberrynet.com/makeup/chanel/vitalumiere-compact-do … ht/164528/#DETAIL
Все пак ще си взема и тази на Римел, от "имане" на никой нищо не му е станало  Blush
 Шайн, аз от половин година минах на Виши нормадерм, но не се е особено покривен/ за разлика от калърстей на Ревлон/ . Като си го сложа изглежда супер, но  по снимки, направени след 4-5 часа изглежда все едно нямам грим...  Tired

# 699
  • Велико Търново
Да, това е свободната пудра на Шанел Peace Аз не съм я ползвала, но то е може би защото предпочитам компактните Wink прахообразните ги разсипвам  ooooh!
На Римел не е лоша матиращата пудра, аз изхабих една такава Peace

# 700
  • София
На моето лице с мазна кожа тази пудра стои най- добре, а аз продукт не пестя никога. Пробвай я има я навсякъде.
Ориентира ме, благодаря. Аз съм друга бира - под озаряване разбирам продуктите, които отразяват светлината по-особен начин и в грима съм на принципа, че малкото е много  Simple Smile
Знам, че я има на доста места, но не пробвам нищо, което не е запечатано за вкъщи. Чета ревюта, гледам суочове...

# 701
  • Стара Загора
Anti blemish solutions  на Клиник  Peace
Разкошен е  Peace

# 702
И при мен използването на трите стъпки на Клиник води до появата на още повече пъпки.
ФДТ анти-блемиш обаче е разкошен.
Колко време ги ползва? В началото, 2-3 седмици примерно, излизат пъпки, но после кожата става супер.

# 703
# 704
На моето лице с мазна кожа тази пудра стои най- добре, а аз продукт не пестя никога. Пробвай я има я навсякъде.
Ориентира ме, благодаря. Аз съм друга бира - под озаряване разбирам продуктите, които отразяват светлината по-особен начин и в грима съм на принципа, че малкото е много  Simple Smile
Знам, че я има на доста места, но не пробвам нищо, което не е запечатано за вкъщи. Чета ревюта, гледам суочове...

При мен свободната на Шанел стои лееко брашняно, особено ако се сложи повече. Вероятно наистина е по-подходяща за мазна или поне по-мазна кожа. На мен лично повече ми допадат свободните пудри на Диор. Bib.bib,  може да ги погледнеш, ако желаеш. За съжаление, аз също не пробвам нищо на лицето си, само на ръка, затова имам и недотам удачни покупки  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт