ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 604
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Използвам вече втора опаковка на Estee Lauder Double Wear и съм страшно доволна от него, държи се добре на моята кожа и е супер покривен, което е много важно за мен. Т.к. вече е на привършване започвам да се чудя с какво да го заменя и дали изобщо да го заменям. Иска ми се да опитам нещо различно, но се чудя на къде да се ориентирам. С нормална кожа съм, от време на време се сдобивам с някоя пъпка и имам тук-там червени белези от тях. Искам да е издръжлив и покривен. Моля ви за предложения.

Аз мисля, че съм изхабила някъде около 4-5 опавки от DW, като постоянно търся и нещо ново. Не за да сменя DW, а за да имам разнообразие. До сега обаче толкова добър фдт за моите нужди не съм намерила  Heart Eyes

# 331
  • София
Точно разнообразие ми се иска и на мен. Някакви отзиви за Dior Forever и Make up forever HD някой да има?
П.С. Elle-meme, много харесвам блога ти  Heart Eyes

# 332
  • Пловдив
С какво нанасяте anti blemish-a? Взех си F80 sigma, но е прекалено кремест и не ми се получава добре, ще попитам и в другата тема, може да бъркам някъде, но май с пръсти е най-удачен вариант за него или бъркам?

# 333
  • Велико Търново
aH~,аз най-добре го нанасям с пръсти Peace пробвала съм и с бюти блендър,но...първият вариант се оказа най-добър за мен  bouquet
Аз да попитам/провокирана от тв рекламата Wink/-ползвала ли е някоя от вас Creme Puff на Max Factor Thinking Мнооого й се чудя....

# 334
А някой има ли мнение за този продукт?
http://shopthebest.eu/product/1117/lumene-neutralizator-na-cherveni-petna.html

Трябва ми коректор за прикриване на червени петна от акне. Напоследък не става само с Фдт. От доста време ползвам зелената част от коректора с чаено дърво на Орифлейм. Става, но не е това което търся. Предложения за друг хубав коректор за червени петна?

# 335
  • Бургас
anti blemish го нанасях само с пръсти и след това с четка минавах , един вид до заглаждах. На мен ми беше труден фдт за слагане , но иначе си е хубав откъм покривност и грижа за кожата.

# 336
  • варна
[quote author=Nadeto... link=topic=744607.msg26975469#msg26975469 d
Днес ходих да си търся фдт в бюти зон и дъглас и въобще не останах доволна от компетентността на консултантките.Изобщо се чудя за какво са ги сложили там,толкова са неадекватни.Не мога да си намеря хубав светъл фдт с жълт оттенък.Все ми предлагат на герлен 02,аз им казвам,че ми е тъмен и ,че го ползвам само лятото,но неее и в двата магазина упорито ми го предлагаха и си поспорихме...  #Cussing out Интересно защо никъде го нямаше и спрей фдт на ДИор?Спрян ли е?
[/quote]

Пробвай Кларинс Евърластинг номер 108.За мен този цвят е много светъл с жълт подтон.Покривен е ,добре заглажда кожата,не е брашняно -матиращ, а е полуматов.При различните кожи издръжливостта му е различна.Диор Форевър е  с много по-красив завършек,но не матира добре.
Спрея на Диор е мноооого неикономичен и труден за ползване от човек,който не му е свикнал.

# 337
  • Пловдив
Благодаря за отговорите. Чудя се дали с четката МАК 187 няма да постигна хубав резултат. Явно и при вас с пръсти е било най-добре, не съм се подлъгала, но все още тая някаква надежда, този фдт бързо стяга и трябва да се работи с него бързо и с много лека ръка. Иначе съм много доволна по другите параграфи от него.

# 338
  • Пловдив
Използвам вече втора опаковка на Estee Lauder Double Wear и съм страшно доволна от него, държи се добре на моята кожа и е супер покривен, което е много важно за мен. Т.к. вече е на привършване започвам да се чудя с какво да го заменя и дали изобщо да го заменям. Иска ми се да опитам нещо различно, но се чудя на къде да се ориентирам. С нормална кожа съм, от време на време се сдобивам с някоя пъпка и имам тук-там червени белези от тях. Искам да е издръжлив и покривен. Моля ви за предложения.

Аз мисля, че съм изхабила някъде около 4-5 опавки от DW, като постоянно търся и нещо ново. Не за да сменя DW, а за да имам разнообразие. До сега обаче толкова добър фдт за моите нужди не съм намерила  Heart Eyes

Каква е цената на DW? Подходящ ли е за смесена кожа, която лесно"лъсва" в Т зоната?

# 339
  • София
83 лв. мисля, че беше. Подходящ е за смесена кожа. За лъсването не знам как ще е, т.к. моята кожа няма такъв проблем.

# 340
  • Пловдив
*Carrie*  bouquet, а твоята кожа каква е като тип?

# 341
  • София
*Carrie*  bouquet, а твоята кожа каква е като тип?
Моята е по-скоро нормална, нямам проблеми с омазняване или сухота. Имам видими пори около носа и от време на време се "украсявам" с някоя ужасна пъпка, от която ми остават червени белези доста време след това.

# 342
Колкото и различни фдт да пробвам, винаги се връщам на Color Stay. Разбира се била съм много доволна и от други, но Color Stay е с по-щадяща цена и покрива перфектно. Ползвам този за мазна кожа и нямам никакви оплаквания. Напомня ми малко на Make up For Ever HD.

# 343

Аз мисля, че съм изхабила някъде около 4-5 опавки от DW, като постоянно търся и нещо ново. Не за да сменя DW, а за да имам разнообразие. До сега обаче толкова добър фдт за моите нужди не съм намерила  Heart Eyes

Аз съм много доволна от Double Wear
Maximum Cover Camouflage Makeup for Face and Body
първо ползвах DW в търсенето на покривен и дълготраен ФДТ, вместо 2 различни, но пробвах ли Камуфлажния се преродих- много лек, много покривен, трябва само малко количество и наистина е като втора кожа. Няма такъв избор на цветове като DW, но аз почти си нацелих моя. Пробвайте пробичка, ако търсите разнообразие.

Аз влизам тук да се посъветвам за пудра- на MAC някоя хубава можете ли да препоръчате? Много хвалби за тази марка, но досега не съм ползвала нищо.

# 344
Какъв тип пудра ти трябва? Просто за запечатване на грима или матираща, прахообразна или пресована, skinfinish? Peace

Общи условия

Активация на акаунт