ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 604
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
здравейте в една друга тема поставих същия въпрос и една съфорумка ме посъветва вече, за което съм и благодарна , но ми се иска да събера повече мнения.
Въпросът ми е какъв фон дьо тен ще ми препоръчате за супер алергична кожа, от известно време имам и алергии след един инцидент и сега всичко, което слагам на лицето ме дразни, като преди това не съм имала този проблем, мисля си ,че ми е необходим продукт без миризми, но вече въобще не знам какво да слагам имам и сенна хрема и алергии към доста неща.Момичето от другата тема ми предложи лавера ,но сега като се замисля не знам как ще ми подейства този тип козметика, защото е  био и предполагам ,че има силна концентация на разстения,а  аз имам алргия и към някои треви и разстения и се колебая, ако някой има такъв опит нека сподели, защото съм в чудо какво да ползвам , а тези алргии са ми от скооа и аз не знам как се появиха на тази възраст ooooh!
Мерси в аванс  bouquet

# 346
Какъв тип пудра ти трябва? Просто за запечатване на грима или матираща, прахообразна или пресована, skinfinish? Peace

Пресована за запечатване, не мисля че ми трябва матираща, ФДТ-на достатъчно матира, но да е достатъчно пигментрана, за да уеднаквяви тена. Ох, и аз как се изразявам Crazy Сега съм с една на Сефора, тя привършва и се дя за нещо ново.  newsm78

# 347
Какъв тип пудра ти трябва? Просто за запечатване на грима или матираща, прахообразна или пресована, skinfinish? Peace

Пресована за запечатване, не мисля че ми трябва матираща, ФДТ-на достатъчно матира, но да е достатъчно пигментрана, за да уеднаквяви тена. Ох, и аз как се изразявам Crazy Сега съм с една на Сефора, тя привършва и се дя за нещо ново.  newsm78

Препоръчвам ти да погледнеш Skinsfinish Natural и пресованата Prep and prime на Mac. Wink Но и от двете не очаквай уеднаквяване на тена, това все пак го прави фдт.  Peace

# 348
 heydi    bouquet благодаря много, ще ги разгледам следващия път по магазините.

# 349
  • Бургас
Знам, че много дами търсят Parure Extreme на Герлен. Във feelunique го има: http://www.feelunique.com/p/GUERLAIN-Parure-Extreme-Fluid-Foundation-30ml

# 350
  • Пловдив
Аз бих си го купила в най-светлия цвят, който бил за азиатския пазар-мяркали ли сте го някъде?

# 351
Взех си Макс фактор 3 в 1,влюбена съм! Heart Eyes

# 352
  • Sofia
...Не мога да си намеря хубав светъл фдт с жълт оттенък.Все ми предлагат на герлен 02,аз им казвам,че ми е тъмен и ,че го ползвам само лятото,но неее и в двата магазина упорито ми го предлагаха и си поспорихме...  #Cussing out Интересно защо никъде го нямаше и спрей фдт на ДИор?Спрян ли е?

Да, спрян е спреят на Диор.
На Герлен 02 е светъл, но в различните серии с различен оттенък. Parure extreme е с жълт подтон, но Parure Aqua и Lingerie de peau розовеят. Коя серия ти предложиха?

# 353
Хейййй, момичета, здравейте!
Можете ли да ми кажете отзиви за този продукт на Кларинс, добре ли седи над фон дьо тен или по-добре е да се използва самостоятелно?

http://cdn.all4women.co.za/var/all4women/storage/images/media2/i … 82.jpg_detail.jpg

Иначе това ми е много любима марка и то точно откъм ФДТ и пудри Simple Smile

# 354
Здравеите,можете ли да ми препоръчате хубав коректор за сенките под очите,не са много силно изразени,но все пак ги има Simple Smile

# 355
  • Sofia
Здравеите,можете ли да ми препоръчате хубав коректор за сенките под очите,не са много силно изразени,но все пак ги има Simple Smile

В какъв ценови диапазон?

# 356
Някой има ли впечатления от този фдт на Манхатън?
Manhattan easy match makeup

# 357

В какъв ценови диапазон?
   Ами нещо до 15-20лв

# 358
  • Sofia

този розовее

този е по-жълтеникав

# 359
Аз всъщност за първи път ще ползвам коректор и си нямам идея какъв трябва да е и по какви критерии да го избирам,мислех че не остават оттенъци newsm78

Общи условия

Активация на акаунт