ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 604
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Ами зависи колко са тъмни кръговете под очите, какъв цвят е околната кожа... трябва да се пробва, най-добре да не се купува на сляпо  Peace

# 361
Да така е,благодаря Peace

# 362
Последният ФДТ, който си взех, е Skin-glow foundation 05 на UNE. Така и не ми стана ясно моята кожа с какъв подтон е, винаги купувам след проба, на място. Този път обаче действах на сляпо. Оказа се несполучлива покупка - 1) жълтее страшно много; 2) много течна за моите предпочитания и представи консистенция; 3) почти нулева покривност

# 363
АЗ пак съм в търсене на фондютен,последният които взех е на МАКС ФАКТОР(3в1),не е лош но не ми хареса това че се събира,там където има порички или леки бръчици,сега реших да си взема нещо от по висок клас козметика,моля помагаите,търся нещо,което да стои максимално естествено,да подчертая че нямам някакви несъваршенства за прикриване сериозни,харесва ми озни леко порцеланов ефект,но да не стои като маска,моля помагаите Crazy

# 364
Фон дьо тените на Герлен може би ще отговорят на изискванията ти.
Новия на Шисейадо също. Страхотен е, много слабо покривен.

# 365
  • София
АЗ пак съм в търсене на фондютен,последният които взех е на МАКС ФАКТОР(3в1),не е лош но не ми хареса това че се събира,там където има порички или леки бръчици,сега реших да си взема нещо от по висок клас козметика,моля помагаите,търся нещо,което да стои максимално естествено,да подчертая че нямам някакви несъваршенства за прикриване сериозни,харесва ми озни леко порцеланов ефект,но да не стои като маска,моля помагаите Crazy
-http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Foundations- … E-95640?sku=95647 ефекта е супер естествен и равномерен тен Peace

# 366
Благодаря момичета,също искам да попитам ако фондютена и пудрата  които ще ползвам са на различни фирми това ще има ли значение или?Пудрата ще е прозрачната матираща на Кларинс...

# 367
  • Велико Търново
Аз обикновено ползвам ФДТ и пудра на различни фирми Wink Наскоро гледах доста клипчета на Лиса Елдридж-забелязах,че и тя не ползва продукти само на една марка Peace

# 368
  • Canada
След голямо чудене и почесване, както и тестване на различни дълготрайни фдт-и направих най-нелогичният избор  Mr. Green

Взех Lingerie de Peau на Guerlain, цвят 02 Beige Clair. С неутрален към жълт под тон съм и този фдт при мен категорично не е розов  Peace

Слива се перфектно с кожата, изравнява тена без ефект маска, позволява напластяване до средна покривност. Това е най-естествено стоящият фдт на който съм попадала до момента  Peace

Ползвам го с метеоритите или пудрата на Hourglass  Heart Eyes

# 369
С какво нанасяте anti blemish-a? Взех си F80 sigma, но е прекалено кремест и не ми се получава добре, ще попитам и в другата тема, може да бъркам някъде, но май с пръсти е най-удачен вариант за него или бъркам?

На мен с пръсти ми се получава най-добре Peace Пробвала съм и с четка за фдт (M.A.C 190 е тази, която имам и ползвам), но стои, като "замазан", сякаш "заобикаля порите" ooooh!, стои между тях, но не е попил в кожата.

Аз ползвам този фдт от години, но, понеже ми свършва, реших да му изневеря с нещо ново и си взех Everlasting на Кларинс. Надявам се да остана доволна. От към мат ефект ми е добре, засега. Дано в дългосрочен план не запушва порите и не се изпъпчвам Rolling Eyes.

# 370
kiora, докато имах плоска четка и аз твърдях, че с пръсти ми се получава най добре и наистина беше така, докато не си купих четката на Dior  Heart Eyes

# 371
kiora, докато имах плоска четка и аз твърдях, че с пръсти ми се получава най добре и наистина беше така, докато не си купих четката на Dior  Heart Eyes

B & C, лошичка зарибителка си Mr. Green  bouquet, коя е тази четка? Blush

# 372
  • Стара Загора
Аз също го нанасям с пръсти, нямам проблем.

# 373
Tова е четката на Dior  Heart Eyes

Anti Blemish не съм ползвала, но с нея нанасям Double Wear и определено я предпочитам пред пръстите ми  Grinning
Това е една от най хубавите ми, любими и всекидневно използвани четки  Heart Eyes
Имам я от доста време и я ползвам непрекъснато, а изглежда като чисто нова  Crazy

# 374
B & C, благодаря ти  bouquet Ще я погледна, интересна форма за фдт четка има Blush

Общи условия

Активация на акаунт