ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 585
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Бих искала да попитам тези, които са ползвали Derma Blend на Виши- странна ли е миризмата. Имам предвид, че според мен не ухае приятно....на нещо като пластмаса ми мирише...Така ли е по принцип?

# 556
V Svishtov nqkoi znae li dali i kude se prodavat fdt na Burjous  Peace

# 557
Бих искала да попитам тези, които са ползвали Derma Blend на Виши- странна ли е миризмата. Имам предвид, че според мен не ухае приятно....на нещо като пластмаса ми мирише...Така ли е по принцип?

Аз ползвам Dermablend на Vichy от доста време. За мен лично това е най-добрият фон дьо тен, а миризмата му не ме дразни. На мен не ми мирише на пластмаса, а по скоро на медицински продукт и може би затова не съм се замисляла!
 newsm78 Peace

# 558
Има ли някои с мазна кожа пробвал фон дю тена  Буржоа Comme apres 10 heures de sommeil?

# 559
Да, странна е, като че ли няма парфюм, който има в повечето фтни и с който сме свикнали. Имам го, но рядко го ползвам, тъй като е твърде покривен и за зимата ми идва доста сух.

# 560
И аз го имам, наистина е много покривен, което е добре за мен. Пъ пки, петна- всичко прикрива, но пък много бързо ми се събира в линиите. Не знам и аз как точно да обясня. Примерно бръчките на челото, около устните и уж е дълготраен , а пък бързо ми лъсва лицето с него.
Сега не ми трябва много фдт, не излизам много, но съм решила следващия ми фдт да е Клиник анти-блемиш. Въпреки, че го пробвах и при мен е лека до средна покривност. Confused Все пак се надявам до пролетта пилингите да дадат малко резултат и да ми е добре с този фдт. Вече събрах много мнения за него и твърдо съм решила, че ще е той. Подходящ е за акнеична кожа, което ме устройва.
Матираща пудра ще си взема тази:

прозрачна пудра палитра Avene

# 561
Колко струва тази пудра?
Личи ли си много като си с нея?

# 562
Ето тук прочети за нея.
http://apteka.framar.bg/30034264/%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D1%83%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81-%D0%BF%D1%83%D0%B4%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B7%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%B0-9-5-%D0%B3%D1%80-

Тази прозрачната няма цвят, само матира. Гледам, че е 9 гр, а тази на Макс фактор, която ползвам е 18..но пък тази е по-подходяща за акнеичната ми кожа.

# 563
Девойчици, препоръчайте ми хубав автобронзант, който да не оставя оранжевия отенък и да не става що годе на петна. ( С някоя по - прилична цена, че после... ще има мамо мамо дай да папам тен  Laughing ) Благодаря  Heart Eyes

# 564
# 565
  • Австрия
Да, пудрата и ФДТ си пасват  Peace Бях ги поръчала и двете за себе си, но и двете се оказаха по-тъмни и по-жълти, отколкото очаквах. Явно съм доста по-бяла на практика  Laughing

# 566
Да, пудрата и ФДТ си пасват  Peace Бях ги поръчала и двете за себе си, но и двете се оказаха по-тъмни и по-жълти, отколкото очаквах. Явно съм доста по-бяла на практика  Laughing

DimS.  Hug
Поръчах си фон дьо тена skin Illusion  цвят sand 108 - уж го пробвах на ръката, но в магазина не може да се прецени на изкуствена светлина - чакам го! Та се зачудих и за пудрата дали да не си взема, но май ще е друг цвят  Thinking.
Аз също съм със светла кожа, в момента ползвам Everlasting Clarins 105nude, една идея по-светъл ми се струва за мен.

# 567
  • Пловдив
Пудрата , както я наричате си е прахообразен фдт... и се използва самостоятелно по принцип, не е завършващ продукт  Thinking .

# 568
Привет, пак имам същия въпрос..Има ли някоя госпожица или госпожа от гр Свищов която знае от къде мога си намеря продукти на Буржоа(фдт) и Есенс (червило) Ако има информирани нека ми кажат магазин моля  Praynig

# 569
  • Австрия
..уж го пробвах на ръката, но в магазина не може да се прецени на изкуствена светлина..

В магазините за козметика и на лицето си да пробва човек нещо - никога не може да се придобие реална представа  Sick

Пудрата , както я наричате си е прахообразен фдт... и се използва самостоятелно по принцип, не е завършващ продукт  Thinking .

Да, така е. Но покривността й всъщност не е кой знае каква. А и аз имам причини да ползвам тониращ продукт за лице, а да избягвам околоочната заона, там единствено с пудра - та, мислех, че тази комбинация ще ми пасне, но не би..

Общи условия

Активация на акаунт