ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 582
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Paris
чл 55 от ЗЗП касае сделките от разстояние, това което ти написах и аз  Peace няма законово основание да върнеш закупена стока. Мога да ти я заменят, ако не е ползвана. Дори и това мисля, че могат да ти откажат.

С моя достатъчно дълъг  опит да споделя:
-и пари сме връщали
-и сме заменяли с друг продукт
-и ползвани продукти сме заменяли
-и за ползвани продукти пари сме връщали

Клиентът винаги има право!!!

# 616
  • Варна
sweety Simple Smile,не се притеснявай щом имаш касов бон.Ще ти го сменят без проблем.Дори да е ползван пак ще ти го сменят ако си разочарована от цвят,алергична реакция или друг проблем.До колкото знам всеки бранд определя някакви бройки от продуктите си за тази цел- недоволни клиенти.

В случай,че някой реши да ти се прави на интересен извикай управител.Поискай да ти представи "регистър за рекламации"-абсолютно всеки обект е длъжен да има такъв-смятам,че тук ще приключи въпроса  Laughing
Ако ти го даде все пак(но едва ли)там се попълва дата на рекламацията,имена,обясняваш случая кратко и ясно.Те са длъжни в 30 дневен срок да го представят на КЗП.Следва проверка от КЗП...Повярвай ми никой не иска да се стига до там  Stop

# 617

Клиентът винаги има право!!!

Жаклин, много се радавам да го прочета.
Има магазини, в които до 1 месец можеш да върнеш нещо, но това е политика на магазина.
sweety Simple Smile, отиди, обясни чисто човешки каква е ситуацията, щом не си го ползвала няма да има проблем.

# 618
Много ме е яд на консултантките в козметичните магазини - Дъглас, БЗ.
Нищо не разбират, ама нищичко! Винаги когато си избирам фон дьо тен ми предлагат най-светлия цвят, с който изглеждам като платно, за това вече не ги слушам и им давам пълен игнор.

Може ли да работиш в такъв магазин и малко от малко да не знаеш елементарни неща, ами седни прочети, образовай се, за да седиш адекватно в този магазин...пффффф

# 619
На мен пък винаги са ми предлагали по-тъмни нюанси. Така е и с метеоритите - винаги предлагат номер 2, а не 1.

# 620
В БЗ и Дъглас наистина са ужасно неграмотни! Това не са продавач-консултанти, а само продавачи - вадят стоката и прибират парите. Това е, абсолютно неспособни са за всичко друго. Бях помолила една да ми помогне при избора между две марки ФДТ - кой е по-подходящ за моята кожа. Освен "Ами ФДТ -ни, хубави и са двата", нищо, абсолютно нищичко друго не последва. Че то аз знам повече от нея, макар и само от четене. В началото сякаш имаха добри и обучени консултантни, ама от около година - две положението е отчайващо. По тази причина предпочитам да пазаря от други магазини. Мога и сама да се справя с набавянето на информация за всеки продукт, който е на нашия пазар, но ми е по-приятно да чуя и професионално мнение, да ми посочат какво пропускам, да ме информират, или просто да си поприказвам с адекватен човек.

И за да не e съвсем оф - много ми хареса пудрата на Герлен http://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/face/powders/les-voile … r-mattifying-veil - ще преглътна малкия `и размер. Тена ми става красив и равномерен  Mr. Green. Благодаря на всички, които ми помогнаха с мнението си.

# 621
  • Бургас / София
Не само, че са некомпетентни ама и ги мързи и се дразнят като някои иска да опита нещо. В Сефора са най добрите за мен  Peace

# 622
Аз съм много доволна от консултантките в БЗ и Дъглас в Сердика център....Не е имало случай да не ми отсипят продукт в кутийка, че и по няколко наведнъж, за да пробвам и избера. Относно компетентността, има една, на която имам пълно доверие и само нея търся. Тя ми препоръча почистващите продукти, фон дьо тена и пудрата, които не сменям за нищо.  Wink Случвало се е и да връщам продукт, смениха ми го без проблем.  Wink

# 623
Какъв е персоналът зависи от този, който го подбира и обучава и си е изцяло отговорност на мениджърите. Не знам какво очаквате от момичета продавачки, титлата консултант ме кара тихичко да се хиля - консултанти познавам от консултантския сектор, sales assistant не е консултант, сори. В най-добрия случай, ако работят за сериозен магазин, ще са минали тренинги, управителите ще ги държат изкъсо как се държат и ще са чели какво пише на етикетите, но това не ги прави експерти фармацевти, нито дерматолози, нито makeup гурута.

И на мен винаги гледат да ми пробутат най-светлия цвят, но като човек, който не ползва от вчера фдт, съм пробвала какви ли не варианти и знам, че не съм най-светлия, знам горе-долу какво ще ми пасне, както и имам предвид че светлината в магазина не е естествена - неща които всеки може да си ги има предвид, никой не може и не трябва да мисли вместо нас. Peace Накратко, мислете по-критично като ви "консултират" и не купувайте герлени и sisley без обстойна проба Laughing

# 624
Момичета тази сутрин трябваше да отида да ми сменят фон дьо тена,но за мое голямо съжаление се събудих неразположена и с ужасни болки в корема,ако следобяд се почуствам по добре ще отида при всички положения,много благодаря на всички че се включихте и взехте присърце проблема ми,научих много неща за правата си които не знаех,tyzarka Hug

# 625
  • USA, Steak State
Ех, надявах се днес да прочета за края на одисеята с фон дьо тен,а но уви...  Mr. Green

# 626
Момичета преди час и нещо се прибрах от КЛИНИК.Отидох и съвсем човешки обясних че цветът ми е твърде светъл,а и че самият фон дьо тен не ми харесва като цяло,попитах дали мога да върна или разменя продукта,бяха изключително мили и любезни,казаха че не е нужно да обяснявам,че щом не харесвам продукта мога да го заменя за друг които харесвам без никакъв проблем,че клиента за тях е на първо място и каквото зависи от тях ще го направят за да се чуства тои комфортно.Казах че не съм ползвала продукта и дори не е пробван,а те ми казаха че дори и да е ползван пак мога да го върна,накратко останах много приятно изненадана от отношението им,смених фон дьо тена със СС-КРЕМА им разкошен продукт,които много ми хареса.Цял ден си мисля как изообщо нямах намерение да ходя да го връщам,като си мислех че не биха го взели обратно,и ако вие не ми бяхте дали кураж, сега нямаше да съм собственик на продукт,които много харесвам и ще нося с кеф Heart Eyes,БЛАГОДАРЯ ви момичета,за цялото внимание което ми обърнахте,дано винаги така да си помагаме Hug  bouquet Heart Eyes

# 627
  • София
CC-то е страхотно  Wink

# 628
И аз имам СС-то и много го харесвам!  Heart Eyes
Тези дни ще трябва да си купя 3 тубичка от него  Grinning

# 629
  • София
Момичета, под сс'то нанасяте ли дневен крем ?
Имам мостра и ще видя как се държи, но принципно ме интересува как се подхожда.

B & C
помня , че харесваш и ползваш супердифенса,как намираш новата весия , ако си я пробвала вече?

Радвам се, че случаят с фдт'на има хепи енд Simple Smile Много е неприятно да си купиуш нещо с желание и вкъщи да установиш, че изобщо не ти пасва.
Нещо, към което се опитвам и аз самата да се придържам вече (след като изхвърлих достатъчно пари под формата  на неподходящи кремове и други продукти) е да не купувам без да съм тествала в/у лице и вкъщи.За продукти при които е възможно, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт