ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 585
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Дай го, моля те точно къде го има, за да мога и аз да се възползвам. Коментирано е много, не само тук, така и никой не цитира закон. Дори от АЗП твърдят, че нямаш право да върнеш нещо просто така.

Аз не казвам, че можеш да отидеш да си купиш кубинки и да решиш утре, че си искаш обратно парите за да ходиш да си купиш палто. Примерно можеш да искаш смяна на номер на обувката, говорим за грешки от този тип.

П.С. - Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок от десет работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай търговеца е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. Търговеца има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Освен ако закона не е изменен?  Peace

# 601
Предполагам ще ми кажат че съм си го избрала и не е основателна причина за да го върна,много съм наивна,каквото сам си направиш...........

По закон можеш да върнеш закупения продукт в срок от 10 дни с/у касова бележка и да не е използван (разбира се).
Ако не отговаряш на тези неща, не си прави труда, освен ако някой от магазина не иска да ти направи услуга. Това са правилата попринцип.
Успех !  Hug Peace
Благодаря че сподели,не съм го използвала и имам бележка Peace
Как разбра, че ти е светъл без да си го използвала? Shocked

# 602
Още в магазина ми сложиха на цялото лице,след като си тръгнах си върших и други неща,и когато излязох навън видях колко ми е светъл Peace

# 603
чл 55 от ЗЗП касае сделките от разстояние, това което ти написах и аз  Peace няма законово основание да върнеш закупена стока. Мога да ти я заменят, ако не е ползвана. Дори и това мисля, че могат да ти откажат.

# 604
Още в магазина ми сложиха на цялото лице,след като си тръгнах си върших и други неща,и когато излязох навън видях колко ми е светъл Peace
Ами отиди и виж какво можеш да направиш. Но фон дьо тена може да е оксидирал и затова да ти е сторил светъл. От кой бутик на ЕЛ го купи?

# 605
  • Пловдив
Отивай да сменяш,горе главата, със самочувствие и успех  Hug ! Попитай ги как е възможно да дават толкова грешни насоки , трябва да се научат , не може ей така да се дават такива пари за грешни продукти?! Щом става дума за цветове хич ги няма, а другия път поискай да ти отсипят да пробваш вкъщи преди покупката .   bouquet

# 606
  • София
Отивай да сменяш,горе главата, със самочувствие и успех  Hug ! Попитай ги как е възможно да дават толкова грешни насоки , трябва да се научат , не може ей така да се дават такива пари за грешни продукти?! Щом става дума за цветове хич ги няма, а другия път поискай да ти отсипят да пробваш вкъщи преди покупката .   bouquet

Аз така поисках да ми отсипят DW light в Дъглас и ми дадоха. Не погледнах въобще какво правят от възпитание най-малко да не им вися на главите.
Прибирам се, решавам да пробвам и в кутийката има няколко капки  Joy Успях да си намажа половината лице, че и оранжев ми дали вместо цвета, който обсъдихме Joy

# 607
Ами отиди и виж какво можеш да направиш. Но фон дьо тена може да е оксидирал и затова да ти е сторил светъл. От кой бутик на ЕЛ го купи?
От бутика им в СЕРДИКА ЦЕНТЪР ,densi на мен още в магазина ми се стори светъл,но тъи като под фон дьо тена ми деминстрираха трите стъпки на Клиник,консултантката ме убеждаваше че ми струва светъл заради стъпките и отгоре фон дьо тена,иначе нямало да е така...
aH~ ,права си,но тъи като все се притеснявам да не сгреша със цвета се доверих на тях,което явно е грешка,но нали уж за това са там,а за мен поне наистина 60 лв не са малко...

# 608
sweety Simple Smile , ако ти го сменят - добре. Ти не храни големи надежди, но не ти пречи да пробваш.
Ако не ти го сменят, пак не е толкова страшно - или смесваш с друг, или използваш по-тъмна пудра
Аз преди също съм смесвала. Бях си харесала ФДТ но единят номер ми беше прекалено светъл, а другият доста тъмен и като ги смесих двата ставаше перфектно  Grinning

# 609
Да в краен случаи така ще направя Peace

# 610
Аз съм винаги "за" по-светлите фон дьо тени; после наистина може да се потъмни и с пудра, а обратният вариант - да ти е тъмен - е по-неприятен (защото най-често у нас не зареждат много светли цветове нито на пудри, нито на фон дьо тени). Но това, разбира се, е мое гледище - аз харесвам светли кожи. Ако твърдо си решена, че не е твоят цвят, опитай да го смениш.

# 611
Ами много мислех да го пробвам още веднъж за да съм сигурна,но това означава че после и да искам няма да мога да го върна,започвам да се чудя дали да го оставя и да процедирам с по тъмна пудра или смесване и за друг път да ми е обеца на ухото,или да пробвам да го върна,съвсем се обърках вече,но като чели ще е по добре ако ми го сменят

# 612
Трите стъпки, с които са те намазали, със сигурност не се отразяват на цвета на фон дьо тена. Така че светлото не е било поради тях. Но може да са сложили по-голямо количество и да е изглеждало като маска.

Ти си реши, ако изобщо не си се възприела, опитай да го смениш. Ако смяната не стане, не съжалявай, добре е фон дьо тенът да е една идея по-светъл. Лицето изглежда по-добре.

# 613
sweety, според мен се наспи тази вечер и утре на трезва глава прецени колко не ти харесва и какво всъщност да направиш  Hug нормално е да си малко разочарована, когато си била с някакви очаквания, а те не се оправдават...за съжаление  Hug  bouquet

# 614
aDaMaNt^,да така ще е наи добре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт