Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 686
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Пътува ти към България. Тръгнала е за Бг на 03.12.
Благодаря  Wink Надявам се да пристигне за Коледа  Flutter

# 271
Днес номерът ми пак е сменен на RC076859307CN . Проверих го е един сайт и ми излиза на картата,че е в Китай. Започвам да се притеснявам,някакви идеи защо се получава така?  Sad

# 272
ного странно, че така ти се сменя номера  newsm78 на този последната дата с инфо е 19.11. А вчерашния е по-подробен и последната дата е 03.12.
Проверявай ги в сайта на китайските пощи: http://track-chinapost.com/track_chinapost.php

# 273
Success find: 3 items!

item No. Year Status Location Destination Country Date
 RC076859307CN 2013 Collection 10061400 BG 20131115 1321
RC076859307CN 2013 Departure from China Beijing BG 20131115 1839
RC076859307CN 2013 Waiting for transit airline Space Beijing BG 20131119 1218

Нищо не разбирам,моля се да пристигне  Confused

# 274
нали ти обясних, от 19.11 не е ъпдейтвана информацията. на другия номер от вчера излиза, че на 03.12 е изпратена към България и пътува.

# 275
Здр. готвя се за намалението на 12.12 Sunglasses.Дано само няма закъснения.Върнаха ми парите от пратката за съжаление, която така и не получих.

# 276
Моля за малко помощ. Вчера излезе и направих второ плащане на поръчка. Обаче парите си стоят в баланса. Какво трябва да направя, за да ги получи МТ? Сутринта получих и подканващ мейл да направя второто плащане, а аз вече съм платила, но парите си седят в баланса.

Едит - просто е трябвало след плащането да натисна бутончето Second payment.

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 11:15 от Coma

# 277
Днес получих 4 пратки изпратени с Китайските пощи от октомври месец.Явно нещата се раздвижиха.

# 278
Днес получих 4 пратки изпратени с Китайските пощи от октомври месец.Явно нещата се раздвижиха.

Урааа! А, дано... Simple Smile Дано и моите пристигнат. Честито! Laughing

# 279

Сега виждам че са пристигнали и 3-те пратки от септември месец,а те ми върнаха парите за тях.Каква  е процедурата сега,да им пиша че са дошли и как ще им върна парите.

# 280

Сега виждам че са пристигнали и 3-те пратки от септември месец,а те ми върнаха парите за тях.Каква  е процедурата сега,да им пиша че са дошли и как ще им върна парите.

Пиши им,че си си получила нещата,но тъй като си коректна към сайта искаш да си платиш пак и им натътри,че си можела да си затраеш,като намекнеш,че при евентуален бъдещ проблем с твоя пратка ще очакваш от тях благоразположеност.Един приятел така им писа, и си беше поискал и някакъв бонус,за това че си е признал и те му бяха после превели в акаунта $15 - той им беше върнал 100-на..
Твоите пратки с китайските,или сингапурските пощи бяха пратени? И аз се надявам да си получа кецовете,ама....

# 281
И аз днес си получих пратка от началото на октомври.. но очаквам и голямата ... направоо съм бясна за нея дано дойде тези дни

# 282

Пиши им,че си си получила нещата,но тъй като си коректна към сайта искаш да си платиш пак и им натътри,че си можела да си затраеш,като намекнеш,че при евентуален бъдещ проблем с твоя пратка ще очакваш от тях благоразположеност.Един приятел така им писа, и си беше поискал и някакъв бонус,за това че си е признал и те му бяха после превели в акаунта $15 - той им беше върнал 100-на..
Твоите пратки с китайските,или сингапурските пощи бяха пратени? И аз се надявам да си получа кецовете,ама....

Всичките ми пратки са с Китайските пощи,3-те от септември и 4-те от октомври,и 7-те влезнаха на една дата в БГ.Имам още 2 от октомври,които се надявам тези дни да са тук.А и странното онзи ден ми кацна една пратка от 23.11-за за 11 дни е дошла.Много странно.Другите ми пратки от ноември все още ги няма.
Сега съм пуснала 2 с Сингапурските пощи от края на ноември е се надявам до Коледа да дойдат,дано са си оправили проблема с полетите.Че вече и аз незнам с кои пощи да действам.

# 283
http://prodavalnik.com/botushi-i37145703#   тези ботуши да сте ги мяркали тук?

# 284
Аз имам въпрос понеже тази сутрин за моя радост видях че е влязла в България дългоочаквана пратка за мен която е близо 8кг. но ми прави впечетление че е нали приета в Станция вх.пратки разменна станция, само че мястото е SOFIA CP, а до сега пак са били в разменна станция пратките но мястото винаги е било SOFIA LC/AO.. някой може ли да ми каже какво е това.. сегашната пратка:
14 Декември 2013 09:28:00   БЪЛГАРИЯ   SOFIA CP   Получаване от дневния ред на кабинета на валути (INB) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция

Предишните пратки
10 Dec 2013 14:12:00   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция      
10 Dec 2013 14:37:00   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ      
10 Dec 2013 16:15:00   БЪЛГАРИЯ   СОФИЯ   Пратката e получена      
10 Dec 2013 16:15:00   БЪЛГАРИЯ   СОФИЯ   Пратката е приета      
11 Dec 2013 07:53:00   БЪЛГАРИЯ   СОФИЯ 25   Пратката е в добро състояние      
11 Dec 2013 08:14:00   BULGARIA   DOSTAVKA SOFIA   Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка
мястото е друго това имах в предвид

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 12:08 от teyzz

Общи условия

Активация на акаунт