Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета, изчетох почти всички отговори,но не успях да намеря доволна от слънчеви очила. Много ви моля да ми препоръчате продавач с хубави очила.

# 571
Със слънчевите очила шега не бива. Съветвам те да отидеш в някоя оптика. Аз купих тази пролет очила Рей-Бан и сякаш гледам на слънцето с друг поглед. #Silly

# 572
  • Varna
Момичета,искам да поръчам маратонки на Стела Мккартни,които не са реплика,но ми дава "all products"adidas" are banned to sell" проблем като на Melina 565.
Пробвах с други наименования,продукта е наличен,но не става.Писах на Мистър Тао и чакам отговор.Поръчвал ли е някой нещо на adidas и как става?Благодаря ви

# 573
Момичета,искам да поръчам маратонки на Стела Мккартни,които не са реплика,но ми дава "all products"adidas" are banned to sell" проблем като на Melina 565.
Пробвах с други наименования,продукта е наличен,но не става.Писах на Мистър Тао и чакам отговор.Поръчвал ли е някой нещо на adidas и как става?Благодаря ви

И аз мислих да им пиша, за да разбера какво става,но в такъв случай ще изчакам да ти отговорят.Ще се радвам ако споделиш какво са ти казали.Благодаря ти предварително ALESSANDRA !!!

# 574
Има си цака. Много бързо докато зарежда избирате размер и слагате в кошницата.  Но трябва да сте бързи Simple Smile много неща така съм поръчвала.

# 575
Здравейте момичета!
Много отдавна не съм влизала.
Цаката да поръчаш това, което е баннато е такава:
В началото на сайта на предна страница има бърза поръчка избираш през нея, така се избират "марки", които иначе не иска да ти ги намери  Peace Това го получих като отговор на запитване в сайта и върши работа вече няколко месеца го ползвам Simple Smile
Успех с покупките и после да споделяте!

Аз все едни и същи са ми проблемите, не мога да се справям винаги с преводите. Сега примерно търся детски якето, и не мога да намеря, къде да търся...

# 576
Искам да си поръчам тази тениска,но незнам какво да гледам за рейтинга на продавача http://item.taobao.com/item.htm?spm=2013.1.0.0.vXa3tf&scm=10 … 9054-04adc9393f30

# 577
Здравейте, искам да се регистрирам в mistertao, трябва ми Referer.
Пратете ми на ЛС, благодаря!

# 578
Здравейте!
Направих си акаунт поставих нещата които искам да закупя от сайта, след това кликнах на add money и ми излезе следното съобщение -
Unfortunately, at the moment you cannot use your credit card to add money into your account. However, your credit card can be used to pay your orders directly.
Опитах с Instant payment, но така ще ми удържат такса от 3%, как да вкарам пари в акаунта си?
Благодаря Ви!

# 579
Ами добре, реших да платя с Instant payment, и разбира се ми взеха 8 долара отгоре.
Както и да е, прежалих ги...
Ако някои знае за в бъдеще как да го избегна този проблем, моля нека сподели.

# 580
Здравейте!Днес пуснах с Мистъртао 2 тениски за проба.Блокираха ми сумата за тях.После ми изписа да вкарам пари в баланса и там зациклих.Никак не ми е ясен сайта.Писах им имейл че не виждам никъде направената поръчка.Та въпроса ми е да чакам ли сега снимки на имейла като получат стоката или не съм направила нищо  Rolling Eyes

# 581
Здравейте!
Явно от сайта са спрели функцията add money to your account...
В смисъл вече всичко се заплаща с Instant payment, което пък от своя страна води до допълнителни
3% удържани от Alipay (това е сайт като paypal) - доста неприятен факт.
Така общия процент става 11% и това е само таксата, а като добавим и шипинга си се увеличава доста драстично крайната цена на стоките.
Пратих запитване по мейла и ето го отговора -

Thanks for your message and sorry about it.
We don't support add the money intoyour mister account directly by your credit card now.
You can pay the money directly by your credit card.

How to pay for the order by credit card

Step 1: Click “check out” after adding products into your shopping cart
Step 2 : Choose the credit card and click “pay”
Step 3: Fill out the billing information and click “proceed to checkout”
Step 4: After the money was paid , it will popup a Notice to tell you that the money was just added into your mistertao balance account , you still need click “checkout in your shopping Cart” to pay for the items in your shopping cart , or click “complete outstanding payment for your orders” to make second payment for your orders.
Step 5: After you click ” checkout in your shopping cart” , it will go to your shopping cart. At this moment, you can see there is money in your balance account now , you just need to click ”checkout” , then the order will be paid

As for the poundage,it is charged by Alipay and we have no idea to avoid it.
Thanks for understanding.
Best Regards

# 582
http://xmkolo.taobao.com/search.htm?spm=a1z10.3.w6.8.rCsj1o& … amp;queryType=cat
моля някой да ми помогне как мога да пазаря от този сайт newsm78.Благодаря ви предварително

# 583
Нормално ли е от 23.07 поръчката ми в Мистъртао да стои на стъпка-обработва се?За пръв път поръчвам от сайта и не знам дали да се притеснявам  Rolling Eyes

# 584
Момичета, репликите на Nike добри ли са или да търся в алито  ?

Общи условия

Активация на акаунт