Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 640
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, бих искала да си купя телефон Самсунг, намерих го доста изгодно. Интересува ме дали някоя от вас си я купувала подобен вид сотки и дали са оригинални или реплики? Защото ако е реплика няма смисъл да се разочаровам.

# 586
  • Ямбол
lilqnski обикновено са реплики,но дай поне линк де, от къде да гадаем/

# 587
Извинявай, мислех че съм го сложила в поста.
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1.w4004-7134569740.10. … mp;id=18426146546

# 588
  • Ямбол
не ми изглежда оригинал с толкова китайски надписи,упътвания и батерии.

# 589
до колкото разбрах предлагат два "модела".  Един за азиатския пазар, може би този с книжките на китайски и един за европейския. Имам същия телефон купен от тук, детайлните снимки са 1:1 с моя телефон, но пък може да са взели един оригинал и да са го наснимали. Все пак до края на седмицата мисля да преценя дали си заслужава риска. Просто ме интересуваше някой пазарувал ли е подобна техника за да даде отзиви дали лъжат или са коректни спрямо снимките и реалния продукт, който е получен.

# 590
lilqnski, ако решиш да рискуваш, после сподели. Аз не съм купувала техника, но девойките ми имат нужда от нови телефони. Няма да им купувам, чак такива, макар, че този изглежда на много добра цена.

# 591
Някой може ли да ми каже дали от engtaobao изпращат снимки когато получат в склада им продукта?

# 592
Момичета, репликите на Nike добри ли са или да търся в алито  ?

Абсолютно! В Китай има само 2 фабрики за реплики - едната е на Таобао, другата на Али и тази на Таобао е най-добрата!  newsm10

# 593
  • EU
привет,
имате ли представа бг агента дали все още работи?
Писах на мейла sales@taobao.bg  но не ми върнаха отговор Rolling Eyes

# 594
Здравейте, момичета!
От мноого отдавана не бях си поръчвала нищо от taobao.
Е, не издържах, кой знае колко много! Simple Smile
Понеделник си поръчах един ски-панталон, балетни пантофки за децата и едни маратонки, и едни converse. Днес вече пътуват към България.
Нямам търпение да ги взема, дано да пристигнат бързо.

Аз пак за същото да питам, дето си го питам от много отдавна, знаете ли къде да потърся детски якета, хич не мога да се оправя с този китайски, дори и с преводача  Crazy

# 595
Телефона ми пристигна днес, оказа се кофти реплика!  Close

# 596
  • Ямбол
lilqnskiе нали ти казах,защо се набута зорлен?

# 597
Здравейте и от мен , мога ли да помоля някой да ми прати на лични Referrer

# 598
  • София
този сайт може ли да се преведе?

# 599
  • Малка къщичка - близо до морето!
Мога ли да помоля някой да ми прати на лични Referrer

Общи условия

Активация на акаунт