Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 623
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря! Аз съм от "новобранците" и чакам първа поръчка. А вече съм си харесала 10тина неща и нямам търпение да получа първите

Още един въпрос: Някой да си поръчвал електронен четец? Много искам да се сдобия с такъв, но не знам дали да рискувам с поръчка от там или да се доверя на тези в магазина макар и по-скъпи...но пък с гаранция Thinking

# 16
Здравейте!Сега като прочетох,че със сингапурските пощи нещата идват до 10 дни  и се  притесних.Може ли да ми кажете този трак номер RF170585032SG    с какво означава,че е изпратен артикула.До колкото аз разбирам последните букви щом са SG значи е с сингапурските.

Да, ти кога поръча?

Аз съм ги виждала на живо от други продавачи, но не знам тези дали са същите...  newsm78
Много ми харесват... направо съм на бутона "купи"  Mr. Green
За часовника - да, със сингапурските пощи, почетох ви, преди да поръчвам Peace
А сега ботушите....  какво да ги правя Twisted Evil
Рейтинга на продачава е ок, доколкото разбирам...
Mи аз лично не бих поръчала точно от този продавач. А и като гледам не са особено добре направени, примерно няма надписа Hermes на подметката, нито на катарамката. Няма го и чорапчето ... съмнява ме и качеството също така. Но от друга страна и за тези пари... не имай големи очаквания Simple Smile
Ти какъв цвят искаш?

# 17
  • София
Син цвят съм си харесала.  Peace
Още не съм ги пуснала като поръчка. Благодаря ви за помощта.  Видях, че на подметката няма надпис, да. Но мислех, че този на катарамата си седи. Реших, че снимките не са детайлни. Уча се още.  Grinning Затова и питам тук. Можете ли да ми намерите такива на културна цена? Не знам как се търси Хермес? И ми трябва 41-ви номер? Mr. Green

# 18
Нямам идея кои са читави , като качество. Ето тези продавачи са ОК, но за качеството... не знам. Кажи на мистъртао да попитат продавача дали са от естествена кожа и дали имат надписи на подметката и катарамата.

тези май са по-добри, но са само черно и кафяво. А доколкото разбирам продавача чакал подметки с надпис... http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.1.iYZ79L&id=13470603468

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.15.aEiHxV&id=15820865886

# 19
Аз поръчах на 10.10 на 12 са я изпратили -Shipped on: Oct 12, 2013 via Standard Postal Service    Tracking Number: RF170585032SG.И от 20.10 стои на Сингапур.Първа поръчка ми е и малко съм неориентирана  Laughing

# 20
WaltherP99 в предната тема май беше споменал , че имало някакъв проблем с пощите с пратики пратени от 9ти, а може би и от 10ти. Нека  той се включи в темата , да каже какво е станало.  Peace
Звънни в пощата за всеки случай, за да видиш дали нямаш нещо.

# 21
  • София
Нямам идея кои са читави , като качество. Ето тези продавачи са ОК, но за качеството... не знам. Кажи на мистъртао да попитат продавача дали са от естествена кожа и дали имат надписи на подметката и катарамата.

тези май са по-добри, но са само черно и кафяво. А доколкото разбирам продавача чакал подметки с надпис... http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.1.iYZ79L&id=13470603468

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.15.aEiHxV&id=15820865886

Мога ли да питам така през МистърТао? Това съм го пропуснала... Разгледах и други предложения на тези обувки:
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-womens-blue-and-ora … ot/595915298.html
Въпреки че цената е в пъти по-висока, пак не виждам надписи на подметката, намерих и още няколко продавача на тези ботуши, но и при тях няма надписи...  newsm78
А за кое чорапче говориш, че не се сещам? Втория търговец, където си ми го пуснала също няма надписи на подметката, но пък рейтинга му е по-добър...

# 22
За първия линк - да, пиши на някой от мистъртао да попита конкретния продавач каквото поискаш.
За втория линк ти го дадох като по-надежден продавач.

# 23
  • София
За първия линк - да, пиши на някой от мистъртао да попита конкретния продавач каквото поискаш.

Пуснах им запитване за тези евтините! Благодаря ти за помощта!   bouquet

# 24

Пуснах им запитване за тези евтините! Благодаря ти за помощта!   bouquet

Лично мое, мнение, но прави ли Ви впечатление, че ботушите са широки при глезените и се получава едно набръчкване? Иначе са страхотни аз търся хубави кафяви, но да го няма това.

# 25
  • някъде там
Някой ще ми отговори ли , от китайчето за колко време пристигат нещата?

# 26
WaltherP99 в предната тема май беше споменал , че имало някакъв проблем с пощите с пратики пратени от 9ти, а може би и от 10ти. Нека  той се включи в темата , да каже какво е станало.  Peace
Звънни в пощата за всеки случай, за да видиш дали нямаш нещо.
Днес ходих в централна поща,нямаше нищо,в понеделник ще питам и в пощенския клон който е до нас.

П.П Сутринта е постъпила в София.В понеделник ще е при мен най-вероятно

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 21:33 от REM

# 27
И аз си търся хубави кафяви, но и аз това ледам около глезена, май това е някаква мода, малко като гумени ботуши...

-True Blue-, понеже ти определено си по-веща, сподели моля, как да търся ботуши, естествена кожа само да кажа, че на мен нещо не ми се превежда таобао на никакв език

и пак да си попитам, за четец? някой да е поръчвал и да има мнение по въпроса?

# 28
Aз търся по марка, а по-скъпите са от естествена кожа. Но за всеки случай преди това казвам да питат продавача пак за всеки случай.
За четец - не знам. Единствената електроника, която съм купувала от там са лаптопски батерии.

# 29
  • Ямбол
cacharellоколо 25-40 дни,зависи за колко време ще шипне поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт