Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 512
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
В момента ми се бави една пратка 44 дни ето, че и тук ми се случи да чакам.Писах на съпорта, помолиха ме отново да изачакам още 10 дни ако не я получа ще ми възвърнат цялата сума.Няма значение с кои пощи съм я пуснала срока е бил до 60дни Thinking

# 61
С кои пощи ги пусна, ужас 44 дни....

# 62
И аз имам от 13,09 -48 дни и още я няма Sad и още 3 -40дни Sad Явно около тези дати има доста забавени поръчки не само чрез Мист.тао просто в пощите е проблема -имам пратки тръгнали този месец и вече са тук:) до късмет е с Китайските пощи  #2gunfire

# 63
И аз съм с подобен случай,имам една пратка изпратена на 19.09 и още я няма 45 дни вече,писах им казаха ми че ако до 13.11 не дойде ще ми въстановят сумата.....така че явно не съм сама.
Момичета днес някой пробвал ли е да плаща с карта Visa...дава ми грешка, и че не могат да проверят картата...снощи нямаше проблем с плащането.Имаха някаква профилактика на сайта вчера,дали е от това?

# 64
Благодаря за хубавата тема!След 4 месечно отсъствие и аз да се присъединя отново тук!!:))  Peace Успешни покупки на всички!Ще следя с интерес темата!

# 65
Здравейте,темичката е супер  Heart Eyes Харесах си няколко неща от Мистер Тао и ще си ги поръчам Simple Smile Само не можах да открия къде пише имейла на продавача,или след като преведа пари той ще се свърже с мен? Thinking И също така не мога да разбера как да разгледам всички артикули на даден продавач,никъде не ми излиза "виж всички артикули" . Малко помощ,моля  Embarassed Blush

# 66
Здравейте,
имам поръчка от мистър Тао която е 7,890кг. дали ще имам проблем с митницата има 5бр. обувки, панталон,яке връхно по скоро и потник? просто помолих китайчетата да ми обединят 3 ордера в обща доставка. Иначе до тук имам 2 поръчки който дойдоха за 19 дни .. доста бързо с ChinaPost .. newsm78 newsm78 newsm78

# 67
Това с кой посредник?  По принцип е хубаво да е до килограм, килограм и нещо, за да нямаш проблем с митници. До сега май никой не е имал толкова тежка пратка. Дано да не иде в митницата.

# 68
Здравейте,
имам поръчка от мистър Тао която е 7,890кг. дали ще имам проблем с митницата има 5бр. обувки, панталон,яке връхно по скоро и потник? просто помолих китайчетата да ми обединят 3 ордера в обща доставка. Иначе до тук имам 2 поръчки който дойдоха за 19 дни .. доста бързо с ChinaPost .. newsm78 newsm78 newsm78

Аз наскоро получих пратка от 2800кг и нямаше проблем тъй като на пакета пишеше 20$,мина през митническото бюро в пощата и след това си платих 4лв такса само,като пристигна в моята поща.
Сега и аз чакам една пратка от 5500кг,казах им да пишат 19$.Едно момиче беше писало по напред в темата,че е получила преди време 8кг пратка,без да отиде на митница.

# 69
  • някъде там
Здравейте,

Аз наскоро получих пратка от 2800кг и нямаше проблем тъй като на пакета пишеше 20$,мина през митническото бюро в пощата и след това си платих 4лв такса само,като пристигна в моята поща.
Сега и аз чакам една пратка от 5500кг,казах им да пишат 19$.Едно момиче беше писало по напред в темата,че е получила преди време 8кг пратка,без да отиде на митница.

Какво точно поръчвате с тонове? Crazy

# 70
Здравейте,

Какво точно поръчвате с тонове? Crazy

яке,панталон,кецове.чанта,детски ботушки,детски гащеризон,спортен екип  Simple Smile

# 71
Това с кой посредник?  По принцип е хубаво да е до килограм, килограм и нещо, за да нямаш проблем с митници. До сега май никой не е имал толкова тежка пратка. Дано да не иде в митницата.
С МистърТао, но аз имах три поръчки и ги помолих да ми ги обединят в една голяма защото доставката така ми е по малко... надявам се да нямам проблем, а днес получих яке 2кг. което ми го донесеха на вратата, не съм ходила по пощите и такси не съм плащала.. а пишеше GIFT и някакви 5$

# 72
С МистърТао, но аз имах три поръчки и ги помолих да ми ги обединят в една голяма защото доставката така ми е по малко... надявам се да нямам проблем, а днес получих яке 2кг. което ми го донесеха на вратата, не съм ходила по пощите и такси не съм плащала.. а пишеше GIFT и някакви 5$

всички пратки до 2кг се получават в пощенския клон посочен от теб по номер,пратки над 2кг се получават във  пощенски клон -митница,ако ти е обявена ниска стойност на пратката ще платиш само такса ,как точно си я изчисляват тази такса, така и не можах да разбера Peace

# 73
На случаен принцип  Laughing

# 74
а извинявам се пак съм аз.. да попитам от сайта на kupinatao.com  как мога да видя артикула в таобао   ? и някой пазарувал ли е от този сайт-руски посредник мисля че е старато RUTAOBAO..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт