Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 690
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
steidi, и на мен ми е така и не от два дни а от повече, затова и нищо не разглеждам. Отначало обвиних доставчика на интернет, после компчтъра вкъщи, но когато видях, че и в офиса ми е същото предполагам, че е бъг в тяхната страница или поради повишения интерес е запавен "потока", нещо такова...предполагам

# 256
steidi, и на мен ми е така и не от два дни а от повече, затова и нищо не разглеждам. Отначало обвиних доставчика на интернет, после компчтъра вкъщи, но когато видях, че и в офиса ми е същото предполагам, че е бъг в тяхната страница или поради повишения интерес е запавен "потока", нещо такова...предполагам
Благодаря и аз си помислих,че е нещо от интернета,дано по-скоро да се оправи проблема  Cry

# 257
А сега ако поръчам със Сингапурските пощи ще дойдат ли преди Нова Година?  newsm78

# 258
Божа работа  Grinning

# 259
Здравейте!
Нова съм в темата, отскоро ви чета и извинете ако е обсъждано, но имам въпрос:
Винаги ли изписват дали стоката е в лот? Не мога да се ориентирам. На снимките дрехите са в лот, но има и снимки поединично. Никъде не срещам да пишат за колко броя е цената  Blush

# 260
Какъв е тоя лот? Поединично са. Дай линк за пример.

# 261
# 262
Teзи май са за всички, не само за 1 боди. Защото са много цветове, а няма опция за избиране на цвят, само на номер. Питай, ако искаш и посредника, който ще ползваш, но според мен цената е за всичките. Ако ги поръчаш, пиши после отзиви Simple Smile

# 263
Teзи май са за всички, не само за 1 боди. Защото са много цветове, а няма опция за избиране на цвят, само на номер. Питай, ако искаш и посредника, който ще ползваш, но според мен цената е за всичките. Ако ги поръчаш, пиши после отзиви Simple Smile
Ами да, ама то за някои няма опция за цвят, пращат каквото им падне. А това са само 4 бодита, другото са кърпички и се надявам цената да е за всичко.

# 264
Питай посредника, който ще използваш. Той ще пита продавача  Peace

# 265
there are four Kate Ha clothing plus five small towel, value cost-effective combination

има четири Кейт Ha дрехи плюс пет малка кърпа, разходно-ефективна комбинация стойност

Това пише в описанието на продукта, който обсъждате.  Peace

# 266
Аз пак да попитам.... newsm78 newsm78 newsm78 Мистър Тао ми написаха да проверя дали нещата не са ми в митницата, и те щели да проверят в тяхната защото ги няма  почти 2месеца.
Въпроса ми е следният, отразявали се като влязла пратка в БГ ако е попаднала в митницата,
имам в предвид в сайта на БГ пощи

# 267
Аз пак да попитам.... newsm78 newsm78 newsm78 Мистър Тао ми написаха да проверя дали нещата не са ми в митницата, и те щели да проверят в тяхната защото ги няма  почти 2месеца.
Въпроса ми е следният, отразявали се като влязла пратка в БГ ако е попаднала в митницата,
имам в предвид в сайта на БГ пощи

да Peace най добре им дай линка на бг пощи и те да си проверят

# 268
Здравейте,поръчах си едни маратонки на 15.11 с Китайските пощи и днес номерът се промени на  CP280525760CN . Някаква представа къде се намира? ooooh! Малко се притеснявам,тъй като е подарък за Коледа.. Rolling Eyes
Моля ако някой разбира да каже Simple Smile

# 269
Пътува ти към България. Тръгнала е за Бг на 03.12.

Общи условия

Активация на акаунт