Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 619
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
да утре ще ходя ще си извадя извлечение около 150-160$ защото тежи 7,700лг. и има 5 чифта обувки, едни дънки,тениска и едно горнище не вярвам да се заядат,
предложиха ми и на мен да изпратя по факса извлечението и те да ми го пратят в пощенският клон.. но митницата и тя е до нас така че .. ще видя утре и ще пиша

# 301
katrin77 няма ли да ни покажеш какво си получила  Praynig Hug

# 302
Аз за това ви казах преди време да не ги правите толкова големи пакети, на по-малки - по-сигурно.

# 303
  • хасково
Някой да е открил нов доставчик че да пробвам и него  Hug  
А имали ли сте случай в Алиекспрес да ви затворят сделка,поради ненадеждност на продавача. Писаха че парите ще бъдат върнати ,да бъда търпелива и аз търпя вече 3 месеца  newsm62
Трудна работа е да се свържа в чата с тях.Този казус не го намирам в компютърната връзка.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 08:52 от tanyaviolin

# 304
Здравейте , надявам се не съм досадна, но още нямам от Мистъра потвърждения да платя доставката, колко дни е нормално?Имали къде да се оплача или да попитам, какво се случва?Кой е най надеждния посредник? newsm78 Благодаря ви Simple Smile

# 305
3-5 дни. Обикновено 3. Пиши им съобщение и ги питай.

# 306
Здравейте мили дами!Аз съм нова тук и ви пиша понеже малко ме затрудни точно този сайт искам да се регистрирам,но както сте забелязали не става.Харесала съм си една две дрешки и искам да си ги поръчам.Ако има някой добре запознат моля да ми помогне.Интересува ме как мога да си поръчам и дали в този сайт работят с ПейПал.Благодаря предварително! Simple Smile

# 307
Прочети първия пост.

# 308
Благодаря ви!И благодаря че сте се постарали да помогнете на тези които не знаят. Страхотни сте!  Heart Eyes

# 309
И така.. взех си най после голямата пратка с много мъки от Митница София...
и най после ми олекна 2 месеца я чаках.. а беше на стойност 800лв. даже имах заплахи за акт и конфискуване ..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
но вече всичко е наред Simple Smile и съм щастлива   bouquet

# 310
Нямам идея  къде да попитам , ж алито си има връзка с продавача, тук не намирам, ако е възмогно да ми кажете ? Sad

# 311
И така.. взех си най после голямата пратка с много мъки от Митница София...
и най после ми олекна 2 месеца я чаках.. а беше на стойност 800лв. даже имах заплахи за акт и конфискуване ..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
но вече всичко е наред Simple Smile и съм щастлива   bouquet

В крайна сметка какво ти искаха като документи и кой ти е отправял заплахи от митницата ли?

# 312
Здравейте, чудесна тема, много полезна!!!
Искам да попитам относно поръчването на комплектовани продукти, искам да поръчам това, -
http://meal.taobao.com/mealDetail.htm?spm=2013.1.1000371.d9.K5IF … ller_id=113531164

но никой от предложените сайтове не иска да отвори линка на пакета, а в случея ми излиза в пъти по-евтино когато всичко е в комплект, иначе трябва за всяко нещо да платя отделна доставка.
Също така относно митата, тъй като продукта е обемен (направо огромен) и
общото тегло на всичко ще е към 5kg, а относно рейтинга на потребителя до колкото разбирам, щом има над 3 диамантчета е добре.
Ще съм ви безкрайно благодарна ако ми помогнете, защото се ориентирах как става всичко, но ако трябва да поръчам всичко по-отделно ще хвърля доста средства по доставки.  newsm78

# 313
Здравейте, на всички благодаря за хубавата тема, но едно не мога да разбера тъй като никога не съм плащал по банков път и не знам как става, но прочетох че първо плащаш стоката и след това доставката как стана това може ли ми обясните?

# 314
Плащаш си с кредитната/дебитната карта, както се плаща всяко друго нещо, а не по банков път  Peace

Нямам идея  къде да попитам , ж алито си има връзка с продавача, тук не намирам, ако е възмогно да ми кажете ? Sad
Тук няма как да се свържеш с пордавача , освен чрез посредник. Прочети първия пост и си избери посредник. Тук най-много се ползва Мистъртао и Китайчето.

Общи условия

Активация на акаунт